Author Topic: Ще изгорят ли парите на хората?  (Read 764 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3597
Ще изгорят ли парите на хората?
« on: August 18, 2020, 17:42:10 PM »
Наскоро ми попадна една банкнота от 50 лв, очевидно ново издание, защото беше различна от предишните и банкнотата беше съвсем нова. Загледах се в символиката и няколко неща ми направиха впечатление.

Банкнотата можете да видите ето тук:

https://eu-browse.startpage.com/av/anon-image?piurl=https%3A%2F%2Fi.actualno.com%2Factualno_2013%2Fupload%2F2019%2F10%2F18%2F0909849001571398044_big.jpg&sp=1597757912Tadd70e89a637caf84e8dab36fcc045b7c4f31bdaf51fa64e790c4627d3eca4b5

Ако се загледате долу в ляво, там където пише 50 ще забележите че цифрата 50 е част от холограма, чийто фон е направен от пламъци. При движение на холограмата пламъците оживяват и създават впечатлението че цифрата 50 гори в огъня.

Като се има предвид, кой издава парите и кой взима решенията за дизайна и символиката (частния международния банкерски кабал на когото БНБ е само местен колониален офис), то е ясно че тези хора искат да изпратят сигнал на масонските ложи и тайните общества, които комуникират чрез символи и знаци, че спестяванията на хората са предвидени да бъдат изгорени.

Нещо повече, отново в лявата лента над главата на Славейков има друга холограма, която е меко казано шокираща. За да видите тази холограма трябва да вземете реална  банкнота в ръцете си, защото на снимката не се вижда. Но това което се вижда на тази холограма е следното - паднал/падащ ангел се превръща в жар-птица. Ясно се вижда че падащата фигура не е птица, а е ангел с криле и крака, като главата му наподобява на рептилоидна.

Т.е начина по който аз бих изтълкувал тази символика е че за да се реализира реабилитацията на падналия ангел, сиреч постигането на желанията и стремежите на дявола, ще се мине през изгарянето на валутите, т.е парите на хората, техните спестявания ще изгорят.

Очевидно в новата серия банкноти има и 5, 10, 20 и 100 лв. Не съм виждал нови 5 и 100 лв, но видях 10 и 20 лв. При тях където са цифрите 10 и съответно 20, пак долу в ляво се виждат снежинки на студен сребрист фон. Това говори за замразяване. Т.е най-вероятно се планира замразяването на банковите сметки на хората докато стойността на парите им изгори. Предполагам ще има интересна символика и при 100-те лева, но още не ми е попадала такава банкнота.

До тук говорим изрично за очевидна символика върху реалните пари пуснати последно в обръщение. Не се изискват тълкувателни дарби за да разбере човек какво означават снежинките и огъня. От друга страна всички икономисти, които мислят с главите си, а не по инструкции говорят, че от есента насам предстои сриване на валутите по целия свят и масов фалит на банките.

Към това можем да добавим и пророчеството на американския пастор за сриването на долара,и като цяло се получава една и съща картина потвърдена по 3 различни направления.

Какви изводи всеки ще си направи, остава всеки да реши за себе си. Ако някой има някаква пари, нека се моли за мъдрост от Бога какво да прави с тях, така че да съхрани стойността им, и да бъде верен настойник, а не глупав човек който ще загуби онова, което Бог му е поверил. Ние имаме нужда от Божието водителство повече от всякога.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.