Author Topic: Пророчества за корона вируса и след него  (Read 11011 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1002
Нямам нищо против от това което казвате и то е право, много добре разбирам и това което казвате и съм съгласен, че живота в праведност е по-добър и дава много по-добър плод.

Но на първо място ще ви препоръчам да си прочетете Римляни 14 глава (цялата) като ще наблегна на това от нея:

4 Кой си ти, що съдиш чужд слуга? Пред своя си господар той стои или пада. Но ще стои, защото Господ е силен да го направи да стои.

На второ място ще добавя и това:

Матей 5
16 Също така нека свети вашата виделина пред човеците, за да виждат добрите ви дела, и да прославят вашия Отец, Който е на небесата.
17 Да не мислите, че съм дошъл да разруша закона или пророците; не съм дошъл да разруша но да изпълня.Отделно, ще засегна нещо което вероятно си е за собствена тема, но пък все трябва да има начало.
Греха и прощаването на греха са нещо което Бог можеше да премахне още на ниво Адам, но той не го направи, защото промисли, че чрез това ще направи нещо още по-добро !
Защо се прощава греха ?
По църквите казват, че прошката е подарък или милост - което е далеч от това което всъщност е.
Човека който е съгрешил и се е покаял има опит и осъзнава какви са последствията от извършеното деяние и ако продължи да греши то такъв човек е за осъждане, а ако се покае той ще разбира доста добре защо закона казва не съгрешавай !
На друго място се казва, че ако праведника съгреши всичките му добрини ще се забравят и те ще се забравят, защото съвестта на този човек е започнала да прегаря и на такъв не трябва да се прощава защото той ще поквари и други.

Бог работи чрез хората за хора, не е случаен и стиха по-горе за светилника. Мислите ли, че Павел или Исус не им се искаше да не минават през трудностите които им бяха определени ? Но знаеха, че вършат Божията воля за промяна в света в посока която Бог е промислил още от времето на Адам и поради което нямаме Адам версия 2.0. Или се съмнявате, че Бог можеше да премахне Адам и да направи нов несъгрешил ?

Псалми 53:2
Бог надникна от небето над човешките чада, За да види, има ли някой разумен, Който да търси Бога.

Разумния размишлява и търси взаимовръзките на всичко в света около него и търси кое е добро, такъв заслужава вечен живот защото осъзнава, какво се случва около него и най-вече защо се случва, а не да спазва сухо заповеди без да разбира смисъла им, и това разбиране идва от опита който придобива. (Да, чрез четене също се придобива опит, но е друго като се удариш с чука, после се пазиш повече.)

И понякога опита е свързан с физическа смърт в този свят, и Павел и Исус, и много други умряха за да могат други, да се научат, и ние няма как да знаем всичко което се случва около нас. Да можем да виждаме някои неща, но не можем да видим цялостната картинка която става около нас, и как Бог работи чрез всеки човек който върши волята Му.
Бог наскоро ми каза докато бях в събрание да спра да се моля, да стана и изляза от там и това стана десетина дена преди да започне "пандемията". Убеден съм, че ако Бог иска да изляза от града и да отида някъде другаде ще ми каже/покаже както го е правил не веднъж.

Не съдете чужд слуга, съветите са нещо добро и нужно, но Бог знае къде кого е поставил и защо !

Ако е нужно дома ми да мине през огън и да изгори защото това ще е добро за Божиите намерения, така да бъде, амин !
Ако Бог е допуснал двете дъщери на Лот да направят тая мерзост, то Той е имал нещо в предвид от което да излезе нещо много по-добро - поучение за целия свят (примерно). Или мислите, че Бог не можеше да му изпрати ангел и да осуети техния план който после беше тежък за цялото потомство на Израел ?
Петър искаше да спаси Исус от кръста, но Исус му каза, че това е против Божия план.

Примери има много, но трябва да разберем, че има неща които трябва да се случат, колкото и да си мислим, че ще е по-добре да не се случват и в такива моменти ние трябва да се осланяме на Бог, а не на нашия разум който се опитва както Петър да ни "предпази" от нещо лошо. Защото понякога от една лоша случка се раждат много добрини.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3597
Nikolay, ние не съдим чужди слуги, а утвърждаваме определени принципи на основание на Писанието. Ако човек сам вижда за себе си осъждение в тези принципи, то това не означава, че другите го осъждат.

Принципите имат за цел да помогнат на хората не да ги осъдят. Истината ни прави свободни. Лъжите ни поробват.

Аз знам за твоята борба и агония във връзка с тези въпроси. Познавам много хора на които именно жените им правят спънки да напуснат градовете, защото жените са силно привързани към градските идоли. Коронавируса обаче помогна на много хора да прогледнат и на жените им да се стреснат и да започнат да търсят изход. С мен почват да се свързват все повече хора, в това число и невярващи, които казват че коронавируса им е отворил очите и че са готови да продадат градската си собственост и да се махнат от града. Това са невярващи хора, които не знаят нито Бога, нито Словото Му. Не е ли това удивително.

Първата вълна имаше за цел точно това, да даде последен шанс за по-безпроблемно напускане на града. След това вече напускането ще става с цената на огромни загуби, точно както стана при Лот. Той не само загуби всичкия си имот, но загуби и членове на семейството си. Загуби и призванието си, и послужи за създаване на нечестиво потомство, което беше враждебно на Бога и Неговия народ в продължение на векове.

Много хора не разбират, че излизането от града е по-лесната част. Излизането на града от нас е трудното, особено от децата ни. В крайна сметка Лот излезе от Содом, но Содом остана да живее в сърцата и умовете на дъщерите му и това даде своя зъл плод. А какво пречеше Лот да си вземе нова жена с която да има праведно потомство, а дъщерите му да си вземат праведни мъже от Авраамовия род? Тогава си представете какво благословение би било около Израел да живеят народи, които се боят от Бога, и обичат правдата!

Битката за следващото поколение е изключително важна, не случайно Писанието прави връзка между благочестието на децата и спасението на жените. На същите тези жени, които сега се противят и си искат градските удобства, а не разбират че с това извършват предателство спрямо своите деца и по този начин подлежат на осъждение, а не на спасение в съдния ден. Точно както Лотовата жена загина. Защото Лот в началото се беше заселил не в Содом, а в тучните земи наоколо, и аз няма да се учудя ако именно жена му е настоявала да се преместят в града. Лот през цялото време измъчваше душата си, както споменава и апостол Петър, но се е поддавал на манипулациите на жена си.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1002
Градът трудно изализа от нас, но и селото трудно излиза от нас.

За мен преместването "на село" ще е просто локация защото като малък много често си бях на село при баба, и сега си живея "като на село" е нямам много продукция, даже почти никаква, умират краставиците щом ги насадя, а пипера не разсте, вероятно защото е хладно или е доста кисела земята, не знам. Но пък доматите стават, трябваше и боб да си насадя, но не се сетих, а вече е късно.
Срещу къщата ни живеят други християни които ходят на църква. Да би било добре да се преместим някъде покрай вас поради ред причини, но не се случва. Дали е заради жена ми, възможно е, но напоследък си мисля, че по-скоро Бог е този който ме задържа тук.
Относно потомството, ще има да изгори, но ако е рекъл Бог, ще има и да остане. А за жената е писано:

1 Тимотей 2:15
Но пак тя ще се спаси чрез чадородието, ако пребъдат във вяра, в любов и в светост с целомъдрие.


Не мога да наложа насила на никой нищо, или ще си намерят разум или ще си останат прости. Поучавам до втръсване, и разни неща попиват, но за преместването ако Бог прецени, че трябва да се преместим, то той ще ни отвори път и през блокади.
Че идват доста трудни време - така е, коментирали сме го вече.

Но да се върнем на коронавируса, чета, че почват протести вече срещу мерките, хората почнаха да изтрезняват, да видим до къде ще доведат тия протести.
Защото както и ти каваш, само чрез Бог може да стане истинска промяна.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3597
Днес попаднах на потвърдена информация, която доказва, че част от пророчеството на пастора вече се изпълнява. В свето видение, той казва, че е видял надпис в банката, че няма налични моменти. В момента по целите Щати има такива табели, че няма или не достигат монети. Това е директно изпълнение на това, което той е видял в съня си.

Също така той говори за средата на септември когато ще има увеличаване на бунтовете и протестите. И точно днес видях пропагандно видео с което се призовава за 50 дневно окупиране на Белия Дом с протести и бунтове, което да започне на 17-ти септември и да трае до изборите.

Т.е до тук нещата се изпълняват доста точно.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3597
Току що изгледах видео с Морис Склар, който е еврейски музикант, който е също и християнин. Там той споделя пророческо откровение което напълно се покрива с това на Дана Ковърстоун, което коментирахме по-горе.

По-долу е неговото видео:

https://www.youtube.com/watch?v=GYtgMN6wSJs

Гледах и потвърждение от други хора за същите неща.

Всичко започва септември. Остава много малко време.

В Беларус силите на злото започнаха да клатят Лукашенко, който отказа дори срещу огромен подкуп от близо 1 милиард долара да приложи безумните мерки срещу коронавируса. Който има разбиране нека се моли Бог да опази Лукашенко и Беларус от този нечестив преврат. Страшно много християни са заблудени там мислейки си, че това ще им донесе свобода, а си нямат идея какво им се готви.  Явно злите сили  искат да свалят Лукашенко преди да обявят втората вълна на вируса, защото на тях им е крайно неблагоприятно, когато цяла една държава демонстрира, че няма никаква пандемия.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1002
Хъм, странно, това последното видео е от канал в който има и други такива видеа и всичките са им дадени все около тази дата 01.Jul.2020.
Гледах още едно и там човека казваше същото Руски и Китайски войски в САЩ.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1002
Ето едно пророчесто пак от този канал:
https://www.youtube.com/watch?v=M2JsTAEl6uI
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Анко

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 226
Re: Пророчества за корона вируса и след него
« Reply #67 on: September 17, 2020, 12:10:51 PM »
Хъм, странно, това последното видео е от канал в който има и други такива видеа и всичките са им дадени все около тази дата 01.Jul.2020.
Гледах още едно и там човека казваше същото Руски и Китайски войски в САЩ.
През 90-те години бях чел пророчества,че в бъдеще Европа плюс Русия ще бъдат врагове на САЩ и ще нанесат ядрен удар срещу нея. Китай тогава не беше такъв икономически фактор както е в последните да речем 10-15 години. В последствие ми беше странно това пророчество, виждайки зависимостите между ЕС и САЩ. Но политиката е разбира се изменчива величина и вероятно всичко е възможно.

От доста години когато видя и чуя налаганите политически мнения идващи от западни медии - приемам точно обратното казано от тях-за по вероятната истина. В тоя смисъл все повече Лукашенко ми става симпатичен в Беларус.

Бог да пази народа ни!

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1002
Re: Пророчества за корона вируса и след него
« Reply #68 on: September 17, 2020, 14:32:54 PM »
Сини каски (ООН) в САЩ означава "мироопазваща" мисия т.е. поради вътрешните им проблеми, никоя страна няма да е съгласна ядрените резерви на САЩ да минат в някой различен от правителството им и ще подрепят съответното правителство по всякакъв начин. Т.е. ако станат много сериозни вълнения и както се коментира, че по някакъв начин (вече чух най-различни видения/теории) ще бъде използвано ядрено оръжие там, то ООН ще се активизира и много бързо.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3597
Re: Пророчества за корона вируса и след него
« Reply #69 on: September 18, 2020, 11:13:29 AM »
Европа и в момента е враг на САЩ (управляван от Тръмп). Европейските "елити" събрани в Давос (Швейцария), точно в момента обсъждат как Тръмп е най-голямата заплаха за света, заедно с "глобалното затопляне".

Китай е в играта с глобалистите/сатанистите от Запада. Русия не е съвсем ясно каква игра играе в момента, но се очаква възстановяване на СССР до 3-4 години. Възможно е това да са им обещали и затова и те да играят същата игра. По всичко личи, че танцуват на същата фалшива музика на коронабесието. Ще видим Лукашенко как ще играе при втората вълна. В момента Русия уж го спасява от преврата, но дали ще е с цената да се хване и той на коронобесното хоро, ако и чрез Русия, не директно към Запада.

При всички случаи Бог допуска определени неща с цел да разтърси християните и народите за да се пробудят. Но аз не вярвам, че ще разреши да се осъществят кроежите на народите (управлявани от сатанистите). Божиите хора имат властта дадена им от Бога да спрат тези неща. Затова дявола разпространява лъжливи учения сред християните чрез които ги убеждава, че това трябва да стане, защото такива били пророчествата. Нищо подобно, пророчествата говорят за съвсем други неща, които трябва да станат ПЪРВО.

Другото лъжеучение е че нас няма какво да ни интересува какво става, защото вярващите ще бъдат "грабнати" преди да стане съвсем зле. Днес е началото на празника на тръбите. Стотици хиляди християни по целия свят очакват грабването утре или в други ден. След два дни ще имаме много разочаровани хора. Според мен това може да е репетиция за фалшиво грабване.

Преди да дойде истинския Антихрист (никой да не се заблуждава - той ще излезе от християнските среди според думите на апостол Йоан), ще има лъжлив антихрист, и лъжлив белег на звяра. Чипове и ваксини се използват като плашило и заблудителен параван за да повярват християните, че това е истинския белег на звяра, за да може да останат слепи за истинския белег, който ще ги осъди на вечна погибел.

Целта на истинския Антихрист е да заблуди ако е възможно и избраните, той ще върши знамения и чудеса,той ще се представя като второто идване на Христос на земята. Никога избраните няма да се заблудят от чипове и ваксини. Единствения шанс да се заблудят от нещо е ако то наподобява идването на Божието царство на земята.

Който не бди и си мисли, че фалшивия антихрист и фалшивия белег са истинското нещо, ще остане сляп за истинските, когато дойдат, защото ще си мисли, че опасността е преминала вече и правдата е победила злото. Тогава ще дойде истинската измама.

Нека не забравяме, че Сатана предложи на Исус да управлява света, той ще го предложи и на християните, и които му повярват ще родят Антихриста изсред тях.

В момента християните са утеснени по всички фронтове, но това ще се промени. Християните ще станат мнозинство и ще вземат властта по целия свят. Едва тогава ще се яви Антихриста и ще започнат да поставят белега на звяра.

В момента милиони християни са завлечени в ереста на реконструкционизма и се стремят да вземат политическата власт и да контролират всички сфери на живота. Изследвайте го този въпрос. Нарича се учението за седемте планини (Seven mountains doctrine). Именно там е нишката водеща към явлението на Антихриста и звяра.

Исус не го убиха езичниците, убиха го вярващите чрез ръцете на езичниците. Блудницата ще възседне звяра! Това е истинската опасност. Не си хабете силите за това псевдо-шоу което сега предстои. Стойте настрани от всичко това и стойте настрани от масовото християнство.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 226
Re: Пророчества за корона вируса и след него
« Reply #70 on: October 20, 2020, 14:05:54 PM »
Немски и американски адвокати срещу измамата за вируса
https://www.youtube.com/watch?v=Dwc8dMw4raw&fbclid=IwAR04-2VWbS0MCh_XkI7R0bHXUgs37xqcQ0VluvB9-JCiHD03DPDeFcs_hbo


Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3597
Re: Пророчества за корона вируса и след него
« Reply #71 on: November 09, 2020, 23:42:21 PM »
Към настоящия момент може да се каже че пророчествата на Дана Кавърстоун касаещи месец септември и октомври не се изпълниха. Най-малкото той твърдеше, че през октомври долара ще се срине и ще изгуби голяма част от стойността си. Вместо това към края на октомври долара дори имаше леко повишение спрямо предишното си ниво.

Отделно през септември нямаше нищо драстично.

Определено живеем в странни времена и трябва да сме много бдителни.

Аз лично взех на сериозно пророчествата на Кавърстоун и действията които предприех в следствие на това ми бяха само от полза. Сега не съм сигурен какво точно се случва. Дали това са просто лъжливи пророчества, или никой просто нещата са се отложили за определено време в следствие на молитвите на светиите.

Истина е че никога християните (особено в Америка) не са били толкова активни в молитвите си за страната и за състоянието на нещата, както и за изборите.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 149
Re: Пророчества за корона вируса и след него
« Reply #72 on: November 10, 2020, 19:18:08 PM »
Как можа да си помислиш че Бог ще даде на хора които ходят извън пътя важно пророчество.
Все едно да върви против себе си.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3597
Re: Пророчества за корона вируса и след него
« Reply #73 on: November 10, 2020, 23:23:15 PM »
Валаам се изкуши от златото на езическите царе и се съгласи да прокълне Израел, но вместо това от устата му излезе едно от най-важните пророчества. Саул искаше да убие Давид, но когато се приближи при пророческите ученици, Духа слезе на него и той започна да пророкува. Йона бягаше от Бога и не искаше да се подчинява, но при все това Бог го употреби мощно за обръщането на цяло царство към покаяние.

Писанието ни учи да не презираме пророчества, но да изпитваме всичко.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 149
Re: Пророчества за корона вируса и след него
« Reply #74 on: November 11, 2020, 10:56:45 AM »
Добре как го изпита това пророчество като го изчака да видиш дали ще се случи ли?