Author Topic: Избавление от Християнството (пророческо видение)  (Read 4488 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3623
Преди години бях попаднал на един материал от Робърт Бърнел. Той съдържа най-точното видение за последните времена извън Библията, което някога съм срещал.

Събитията от последните месеци ме накараха да си припомня за това видение, защото това на което сега съм свидетел че става, го бях прочел в това видение преди години, и тогава ми се струваше невероятно да се случи. Видението беше преведено на български преди няколко години и от тогава е наличено в Интернет, но понеже се намира в сайт който понастоящем е изгубил популярност, аз бих искал отново да припомня за това видение на онези, които са го забравили и да известя за него онези, които са го пропуснали:


Бягство от християнския град - Робърт Бърнел

(оригиналното заглавие е Escape from Christendom, което буквално на български се превежда Избавление от Християнството, но българските преводачи са избрали да  го преведат по по-нестряскащ начин)

Въведение:

В моя сън аз виждам фигура на самотен човек, вървящ по път. Докато слънцето залязва зад хълмовете, отпред се появява град. Приближавайки го, пътникът вижда, като че той се състои от една голяма група от църкви. Остри кули и кръстове пронизват небесния простор. Стъпките му се ускоряват. Това ли е крайната му цел? Той преминава покрай внушителна сграда, над която мига неонова реклама "Катедрала на Бъдещето". По-нататък, на облян в светлина стадион, се подпира голяма табела, хвалейки се, че петдесет хиляди души се събират тук на евангелизаторски събрания, три пъти седмично. Зад него, скромни "Новозаветни" параклиси и еврейско-християнски синагоги се роят заедно на улицата. "Това ли е "Божият Град?" - чувам пътникът да пита жената на информационната будка на централния площад.

Цялото видение може да прочетете ТУК

(Най отдолу картинките за навигационните стрелки наляво и надясно не се зареждат, но ако кликнете на иконката за незаредена картинка отдясно ще ви преведе на следващата глава и така нататък.)

Който предпочита да го прочете в оригинал, може да намери оригиналния текст ТУК.

Бог да благослови времето ви в четене и размишляване над това слово!
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.