Author Topic: Представяне Лазар  (Read 1739 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lacho

  • Посещаващ
  • **
  • Posts: 37
Представяне Лазар
« on: February 15, 2019, 21:34:26 PM »
Здравейте,

Казвам се Лазар, и съм от Пазарджик. Възраста ми е 32 години. Нямам някаква професия. Предимно работя като шофъор, и преди това за около 1 и 1/2 година бях агент в кол център. Говоря и четя Английски език на ниво експерт. Казвам това не за похвала, но ако се укаже нужно в помощ на някой тук. Или за проекти и теми които евентуално в бъдещето се дискусират тук.

Вярвам в живия Господ Бог на Стария и Новият Завет, Господа Исус Христос. Едва съживях като разбрах и реализирах че цял живот съм ходил в бунт против Господа Всемогъщия Бог. Разбрах че преди това съм бил мъртав. Видях мерзоста и големите си грехове извършени от мен против нашия Отец небесен.  И като станах новороден по Божията благодат, Господа Исус Христос ми показа правилния път към извора на живота, който е Той.

Не празнувам празници. И както виждам в този форум много ми се радва душата че вие братя и сестри в Христа сте дошли до истината преди мен. За да мога да четя тук, общувам, и се уча от вашия опит. С това искам да кажа че 'деноминациите' и 'църквите' са паднали в идолопоклонство. И както пише в Лука са хладни. За това и аз не хода при такива.

Радвам се че попаднах на този форум. И ако е Божията воля, можем и ние да направим от братята и сестрите тук, една истински Библейска Християнска църква. Такава както е описана в Новия Завет, а не светска, както са почти вскички по земята.

Благословено да бъде името на Царя на царете Господа Исус Христос. Божието Царство идва.

Господ да бъде с нас,

-Лазар.
'Твоето слово е светилник на нозете ми и виделина на пътеката ми.' --Псалми 119:105'Твоето слово е светилник на нозете ми и виделина на пътеката ми.' --Псалми 119:105

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3707
Re: Представяне Лазар
« Reply #1 on: February 15, 2019, 23:32:09 PM »
Здравей Lacho,

В този форум ние сме едно малцинство от хора излезли от църковната система, всеки на своето време и по своята опитност. Радвам се че и ти си намерил своя път извън системата и търсиш да живееш истински християнски живот.

Това е не лек живот, особено във времената в които живеем. Християните са разпръснати и разединени. Божието дело е изоставено, и всички са се отбили като овце, всеки в своя път. Излизането от църковната система, не гарантира влизане в Божията истина. Мнозина продължават да се лутат, и натрупания квас от времето прекарано по църквите продължава да оказва сериозно влияние.

Ние тепърва трябва да работим за възраждане на Христовото тяло в България, защото разрухата и опустошението са огромни. Ние приличаме на завръщащите се пленници от Вавилон, които намират града изгорен, стените разрушени и храма сринат до основи. Наоколо причакват всякакви врагове и всичко изглежда непосилно  да бъде възстановено.

Ето такъв тип работа е пред нас, като тази на Ездра и Неемия. Но Бог започва да ни дава мъдрост и благодат откъде да започнем и как да воюваме и градим.

Точно затова е и този форум, да бъде платформа за този вид работа и цели и ако ти се идентифицираш с тях си повече от добре дошъл във форума.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

  • Съпричастен
  • ****
  • Posts: 159
Re: Представяне Лазар
« Reply #2 on: February 19, 2019, 06:46:11 AM »
Здравей Lacho,

Добре дошъл.Много хубаво че търсиш истинския път.Затова ще си позволя да ти дам един съвет.
Вземи прочети правилата на форума и внимавай какво и как пишеш че като чета това което си писал доста е объркващо.И аз бях така в началото затова ти казвам и дано се усетиш.