Author Topic: Изкуствения интелект и ликвидацията на високите технологии  (Read 5402 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3434
На първо място най-непосредствената опасност от AI e възможността да се обработват огромни масиви от данни за кратко време. Към това нещо като се прибави технологията на 5G, която ще се използва за събиране и изпращане до централизирани центрове за обработка на данни, огромно количество данни за всички хора и нещата започват да стават видимо зловещи. Тези данни ще се обработват от AI и всеки човек ще бъде стриктно профилиран и класифициран (Такава система вече функционира в Китай, но китайците въпреки че са комунисти пак не са толкова злонамерени като западните кукловоди). Което пък ще даде възможност съвсем специфично да бъдат идентифицирани и поставени на мушката всички праведни хора на земята. Както и тези които отказват да се съобразяват със все по-демонизиращата се система на този свят.

И това вече не е фантастика, а съвсем реално нещо, което вече се прилага с данните от Фейсбук и другите онлайн платформи за събиране на данни за всеки човек. Това, което 5G ще направи е да добави големи количества допълнителни данни за всеки човек. Не случайно нашето правителство обяви купуването на свръх мощен компютър уж за развиване на иновации, но в действително това ще е компютър за обработка на данни и за класифициране и таргетиране на всички неудобни хора.

При така създалите се обстоятелства ще бъде физически невъзможно за праведните хора да оцелеят на земята. Затова възможните изходи са само два.

Единия е Бог по свръхестествен начин да защити праведните и да заличи профилите и координатите им от базите данни обработвани с AI, a другия е Бог да унищожи цялото това цифрово безумие, заедно не само с AI, но и с всичките им бази данни, трансхуманистични технологии, биг брадър мрежи за следене и прочие като просто ликвидира цялата електрическа мрежа на земята. Цялото световно задкулисие, центровете му за пропаганда и промиване на мозъците, системите за следене, събиране и обработка на данни ще рухне за един миг в целия свят едновременно ако Бог с нещо подобно на повсеместно ЕМП унищожи всичката налична електроника намираща се във въздуха, на земята и под земята.

Моето мнение е че такова нещо вече се е случвало в миналото и че Бог вече е връщал на стартова позиция свръх развити човешки цивилизации готови да ликвидират праведните на земята. Затова аз лично смятам, че по-вероятния сценарий е втория. Унищожаването на високите технологии с Божия намеса.

Иначе трансхуманизма е по-гнусен и от джендъризма и въобще аз не виждам, как Бог ще изтърпи още дълго тази огромна лудост и мерзост, която се е акумулирала и продължава с огромни темпове да се акумулира по цялата земя. В момента човечеството е преминало в турбо-режим на саморазвращение и ликвидация на всякакви остатъци от Божия образ и подобие в човеците. Всичко се приближава много бързо към една много драматична кулминация, която или ще бъде унищожението на всички Божии хора по земята или ще е унищожението на всичките схеми на нечестивите, които те са приготвили против Бога и против Неговия Помазаник (Пс. 2).
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

  • Слугуващ
  • *******
  • Posts: 982
Аз тия неща ги коментирам отдавна. Може не толкова подробно, но ги следя малко след като попаднах на форума.
Да копаенето и аз предполагам, че е за AI и следене на трафика за класифициране на хората. Супер компютрите явно са недостатъчни, след като се прилага и тоя метод.
Не случайно коментирам, че края е близо и идването на Исус има голяма вероятност да го доживеят тия от нас на които им е писано.
Хората създават своя електронен бог на който се надяват да ги управлява "правилно", че и са възхитени от цялата идея. Тичат с отворени обятия към тая идея...

ЕМП който коментираш вероятно ще е изместването на полюсите за което и нечестивите се подготвят, да случвало се е и те ще се подготвят за него. Не случайно се разработват системи които да могат да устоят.
Подозирам, че и всички неща които се създават за защита от "ядрено нападение" са подготовка за сценария който Бог ще им докара на главите.

Останалото е описано в Откровение достатъчно добре.

Това което може да ни радва е, че Бог е промислил и за нас и ни е известил, че противника няма време и бърза, та подготовката му няма да е на нивото на което му се иска.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]