Author Topic: Икономически крах на САЩ и световна криза. Бягайте от градовете!  (Read 176945 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Nikolay

  • Слугуващ
  • *******
  • Posts: 1014
С пандемията надуха прилично много външните дългове на държавите, не случайно ваксините са "безплантни", ресета ще стъпи на тази тухличка която от години си правят.
А че може да попретрепят някой и друг непослушен онлайн бизнес - да, може.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3689
Не се заблуждавай, запознай се внимателно с програмата за дигитална пандемия и ще видиш за какво иде реч. Искат напълно да премахнат старите банки, както и парите на хората в тях. Също и да съсипят всеки бизнес, който не е част от кабала.

Ни най-малко не става въпрос за събаряне на някой си не послушен онлайн бизнес. Става въпрос за операция от мащаба и обхвата на коронавируса, само че в киберпространството. Вероятно ще искат 100% онлайн идентификация за всеки, т.е пълно унищожение на онлайн анонимността. Пълно следене на трафика на всички, като ще е напълно ясно кой кой е и какво гледа/прави в интернет.

До колко Бог ще позволи да реализират плана си и до къде ще се види. С коронавируса не всичко им върви по план и тепърва нещата могат да се обърнат против тях.

Като спрат старите пари и банки, всичко с което ще разполагаш са козите на село. В града няма да имаш нищо. Дори кола няма да имаш право да притежаваш, само под наем.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

  • Слугуващ
  • *******
  • Posts: 1014
Съмнявам се да е имало анонимност онлайн когато и да било, а трафика се следи от години.
Да може да стане "малко по-официално" за всички, много хора заблуждавайки се залагат на ТОР мрежата.
Няма анонимност и не знам някога да е имало, навсякъде има оставени вратички за проникване, това което ще постигнат е да го направят бизнес ориентирано и да има освен следене на това което минава като текст и аудио, да се включи и видео като следене.

Новия Win11 Home няма да може да се инсталира на лаптопи без да има камера за лицево разпознаване и ще може да се достъпват камера/микрофон дори при изключен лаптоп както е при телефоните към момента.

Хартиените пари е ясно, че трябва да изчезнат, банките и сега са собственост на 1-2 собсвеника, та "разнообразието" надали ще го бутнат.
Електрическите "автономни" коли трябва да превземат пазара за да се постигне това което коментираш, а дали ще са "лични" или "обществени" ще се разбере тепърва.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]