Author Topic: Докато християните спят, ето какво враговете успяха да съградят.  (Read 1038 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3405
Докато заспалите и хладките християни продължават да се опияняват от демоничната медийна пропаганда наричаща всичко, което разобличава сатанинските действия и планове на власт имащите "конспиративни теории", врага необезпокояван успя да съгради огромна, световна демонична империя насочена срещу унищожаване на всяка нормалност, на всеки фундамент от Божия ред и най-вече унищожаване на Божията фундаментална клетка на Неговата власт на земята - семейството.

И макар да е доста късно, пак не е твърде късно да се включим във войната срещу това огромно, глобално и мерзостно зло, което настъпва срещу душите на праведните и на всеки нормален и добросъвестен човек.

Предлагам ви много внимателно да се запознаете със следната статия, защото в нея систематично и подробно е описано злото, което враговете на всяка правда и истина са успели да съградят докато ние спим. Това е злото срещу, което трябва да обединим молитвите си и Бог е верен да смаже сатана под нозете ни.

Ето това е статията.

Прочетете я внимателно и коментирайте, защото ако и това зло проспим, то краят ни е наближил и ще  бъде заслужен.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

  • Слугуващ
  • *******
  • Posts: 969
От бързия поглед който хвърлих, нищо ново под слънцето.
Аз преди доста време го писах, че мюсюлманството бива разпространявано умишлено и завладява земята и, че това което пише, че ще ни бият и хулят по техните "синагоги" е точно това.
Останалото е методите за намаляване на бялото население и не-мюсюлманското на които им засилват контрола защото и сега има хора които се бонтуват и роптаят срещу тях и те са проблем.
Другото е, намаляването на населението на планетата с уж цел ресурсите да останат за повече време за тия избраните които останат. На практика целта е обратното на една от първите заповеди в Библията - да напълним земята.

Ще я зачета по-обстойно тия дни като ми остане време.
Добре е да се молим за защита и обръщане на тия неща, доколко е възможно само Бог знае.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]