Преди да пишете в този форум > Представяне

Представяне: Петко

(1/2) > >>

PetkoPetkov:
Здравейте.

Казвам се Петко. Живея в град Стара Загора и съм на 25 години. Не съм женен.
Още от дете вярвам че ГОСПОД е създал нас и цялата вселена, а днес вече знам (Римляни 1:20). Малко по-късно, мисля че бях пети клас, когато разбрах за моя спасител Господ Исус Христос от час по религия в който бяхме доста деца но така и не разбрах защо не просъществува дълго. Като дете четях една малка жълта книжка с заглавие "Библия за деца" и чак до преди няколко месеца никога не бях чел от Библията поради някои от инструментите на сатана които държат в заблуда и далеч от истината, като например видео игри (и то доста), филми, серили, телевизия като цяло и други. Но дойде време в което всичко това загуби смисъл за мен и не ме радваше въобще, макар и скоро да съм правил опити да пусна отново някоя игра, хем знаейки че винаги след това ми се появява едно много неприятно чувство което трае докато не спра, а такова липсваше преди години когато съм играл с часове всеки ден.
Малко по малко губех всякакъв интерес към светските занимания. Имах голям интерес относно земята и космоса и гледах доста научно-популярни филми и си мислех че Бог е създал всичко така както ни учат в училище и е така както казват учените, но съм бил в заблуда.
Попаднах в youtube на клипове с лъжите на nasa като един от първите който се сещам беше лакатя на Нийл Армстронг по време на конференцията след като се връщат от луната през 1969 г., а по-късно забелязах и много други техни пропуски защото както казват хората "на лъжата краката са къси". Силно желаех да разбера истината за всичко но през цялото време съм търсил от грешния източник.
Да добавя и че през това време на търсене ме беше хванал и "ефекта Мандела" заради който отново бях заблуден да не чета Библията, но Бог не ме остави. Бях на кръстопът но се молих на ГОСПОД да ми открие истината но тогава още хванат от този "ефект на Мандела" търсейки материално доказателство с което да се уверя че Библията няма как да бъде изменяна четох че математика Иван Панин открил математическа последователност в думите от Библията и след това попаднах в youtube на клипове с доказателства за плоската земя и едно клипче в което
имаше стихове от Библията на тази тема. По това време търсих информация за размисъл относно плоската земя заради която открих този уникален форум. Изчетох почти цялата тема за плоската земя и ми направи впечатление тези от вас, които се придържат плътно към Библията и колко добре излагат мненията си, които четях и сверявах с Библията и размишлявах, тогава разбрах каква е истината, намерих мир и се почувствах свободен.
В днешно време се уповавам само на Бога и всеки ден благодаря на нашият Спасител Господ Исус Христос и използвам по-голямата част от свободното си време да чета и размишлявам над Писанията, които най-много ме вълнуват и се превърнаха в моя любима тема на разговор.
Сега, когато чета Библията са ми интересни всички теми, които има в този форум и четейки се радвам като видя мненията на хора с здрав разум, който Бог е дал на всички но не всеки използва а се води по акъла на разни "авторитети" но винаги трябва да сравняваме думите на всеки с Библията и да размишляваме преди да приемем нещо за истина.
Радвам се че ви намерих понеже не съм ходил и не ходя на църква защото ми е мъчно да гледам как деноминациите изкривяват и използват Писанията както им удобно.

Watchman:
Здравей Петко и добре дошъл във форума.

Благодаря за подробното представяне.

Наистина разбирането за плоската Земя има огромна освобождаваща и отрезвяваща сила спрямо пътищата и заблудите на този свят и дава разбиране в каква огромна тъмнина тъне света, въпреки своя фалшив блясък.

Надявам се да намериш в този форум общението, което ще ти помогне да напредваш в следването на Божиите пътища.

PetkoPetkov:
Здравей Watchman, добре заварил.

Направи ми впечатление, когато гледах клипчета в youtube как дори атеисти се обръщат и стават вярващи в Исус Христос, поради разбирането за формата на земята. Интересно е как не се дава гласност по телевизиите и да се направи дебат с "учените" за да обяснят на "глупавите" хора които смятат земята за плоска, понеже бройката им расте.

След като от известно време чета темите и споделям същите виждания като повечето от вас, знам че съм попаднал на точното място.

Nikolay:
Добре дошъл сред нас и дано намериш спокойствие и близост.

7ivan:
Здравей Петко,
Добре дошъл в тоя форум. Радостно е когато срещнеш човек, който вярва в Божията истина за плоската земя. Още по-важно от приемането/вярването на думи в една Истина е: какво ще направиш с нея. Дали ще си я сложиш в рамка и ще я повесиш на стената в стаята или ще започнеш да я живееш. Много повече са хората, включително и тук, които са от първия тип. Те са 'експерти' в Словото, но когато въпроса опре до дрилагане на Евангелието в живота .... ооо .... Тези същите хора, от същото това Слово ще си намерят куп оправдания да не помръдват и пръста си, за да приложат/живеят според Истината.
Ще ти дам пример с хора от форума. Всичко това мисля е все още записано тук. Въпросът беше дали това, което християнина прави трябва да е открито или да е скрито/тайно. Намери се човек, който използва думите на Исус в Мат. 6гл. 'да не знае лявата ти ръка какво прави дясната'. Това извадено от контекста на Мат. 6гл. той използва за да прикрие (може би само за себе си, защото кой ли ще му повярва?) егоизма си и нежеланието си да изпълнява Христовия Закон. Друг 'експерт' го защити като цитира думите от Евангелието пак извадени от контекста му, които казват че Исус не се доверяваше на човеците. Това е така за:
1.Човеците, но не и за Божиите синове.
2. Исус имаше Божия Дух и чрез Него само може да се разбере какво има в човека. Но 'експертът' нямайки Духа приема за по-сигурно, че всички са човеци.

Това е реалността тук. Това ти написах по-горе за да ти помогна да отсееш плявата от житото. Има много говорене (говоряни, седящи на седенкя или изпълнени с различни страхове) и твърдения/претенции за действие/велики-дела в скришно.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version