Author Topic: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!МАРКИРАТ ХОРАТА КАТО ЖИВОТНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (Read 1683 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

7ivan

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 146
[/

Еееееееееееейййййййййййй!!!

 Маркират хората като животни! Извадете си главите от пясъка и трезво погледнете  какво става: https://youtu.be/9F4RxEXftKk  Това прави полицията на хора, наричащи се християни. И ако успокоявате че "тук това няма да стане"  поне си признайте че сте част от системата, машина за хвърляне на прах в очите. И ако пак кажете че насилственото събиране на биометрия не е маркиране с белега на звяра ще потвърдите казаното в предното изречение.

Палко

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 138
Определено някой има нужда да си извади главата от пясъка! :) Между другото ми се струва, че удивителните в заглавието не са по равен брой от двете страни. :)) Ама иначе привличат внимание, спор няма.

7ivan

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 146
Откр.13,16. Думата "causeth"  означава "прави". В нея влизат много понятия и действия като: с насилие, с измама, с манипулация, с ласкателство, със съблазън....
2. Глаголът е в сегашно продължително време т.е. още от времето на Иоан до сега са използвани и се използват всякакви похвати на маркиране.
3.Маркирането не значи автоматично поклонение. То може да бъде само доброволно. Човекът може за има насилствено поставен белег, но пак да не се покланя на дявола.  Не се успокоявайте че след като поклонението е само доброволно, че дявола няма да използва насилие. Това му един от изпитаните методи, който в много случаи проработва.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3351
Много е интересно да се забележи, кой се връзва на такива работи, винаги това са плътските християни и разбира се православните са на предния фронт, които дори християни не могат да се нарекат  в истинския смисъл на тази дума. Защото да се кланят на идоли и мъртвешки кости не ги притеснява, но разни повърхностни неща много ги плашат. Това е все едно да ходи някой гол от кръста на долу, но много да се притесни, че му се е скъсало копче на ризата.

Quote
Това прави полицията на хора, наричащи се християни. И ако успокоявате че "тук това няма да стане"  поне си признайте че сте част от системата, машина за хвърляне на прах в очите. И ако пак кажете че насилственото събиране на биометрия не е маркиране с белега на звяра ще потвърдите казаното в предното изречение.

Точно занимаването на хората с чипове, биометрични данни и всякакви подобни неща е хвърляне на прах в очите и участване в стратегията на сатана. Защото това отвлича вниманието от съществените неща.

Какви биометрични данни му трябва на дявола да събира от православните, които считат един от най-големите Антихристи в човешката история - император Константин за светец? Та те от стотици години се кланят на този антихрист, както и на и на антихристкия си цар Николай, развратника покръстител и масов убиец княз Владимир и прочие и прочие. Те сами са се маркирали себе си с това доброволно поклонение и мързеливо невежество. И какво си мислят, че Антихриста ще дойде като някакъв сатанист западняк? Антихриста ще дойде като християнски цар, и белега му ще е свързан именно с едно фалшиво християнско евангелие и фалшиво интерпретиране на Библията. И ще дойде със знамения и чудеса за да се докаже, че е Божий цар и владетел и не само няма да прави неща, които се считат гнусни за християните, но ще прави ония неща, които плътските християни тачат и желаят. Защото е писано, че неговата цел ще е да заблуди ако е възможно и избраните.

Хайде обяснете ми как някакви сатанисти и отявлени анти християни ще заблудят избраните? За да заблуди овцете вълка трябва да дойде в овчи кожи, не в кожа на змей.

Кога плътските и глупави християни ще ги разберат тези неща веднъж за винаги и ще спрат да се занимават с глупости? И е много смешно в тия видеа как "доказателствата" на православните за тия работи са разни забрадени лелки, които разказват как някъде си нещо се било случило.

Ако искате да търсите Антихриста и белега на звяра - търсете ги в псевдо християнските политически движения, в ученията, които вкарват християните в политиката и учат християните да бъдат политически активни. Там ще намерите нишката водеща до Антихриста и белега на звяра, а не да се занимавате с димките на врага, защото броя на удивителните не могат да компенсират глупостта и повърхностността на тия неща. А точно православните като диви животни драпат за политическа власт и за "православен цар".

В днешно време тия чипове и маркировки се превърнаха в гьозума и копърчето на фарисеите. Комара прецеждат а камилата поглъщат. Събудете се най-накрая и спрете да се занимавате с глупости!
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

7ivan

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 146
И е много смешно в тия видеа как "доказателствата" на православните за тия работи са разни забрадени лелки, които разказват как някъде си нещо се било случило.


Програмистът като лелка със забрадка ли ти се видя?

Или защото са лелки със забрадки значи лъжат!

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3351
Нямам нищо против лелките със забрадки по принцип, а лъжат/заблуждават по причини, които съм изяснил в останалата част на моето предишно съобщение.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.