Author Topic: Универсални методи за лечение  (Read 1537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Нели

  • Съпричастен
  • ****
  • Posts: 203
Универсални методи за лечение
« on: December 28, 2017, 21:22:58 PM »
Вода - ако не пиете достатъчно вода, това довежда до обезводняване, което става причина за редица болести. Пиенето на сокове, чайове, и други течности не замества водата. Пийте по 30ml на килограм, като на всеки 500ml слагайте на върха на езика щипка сол.

Ефективни микроорганизми - симбиотични бактерии, които при добра концентрация убиват патогенните микроорганизми. Ползва се за всичко - вътрешно и външно. Безопасно за деца и бременни, дори силно препоръчително, поради съдържанието на ензими. Лекува гъбички на краката, екземи, изгаряне, пърхут, суха кожа, акне, и всичко, за каквото се сетите. Повече информация можете да намерите на http://mikroveda-farming-bg.com/

Нели

  • Съпричастен
  • ****
  • Posts: 203
Re: Универсални методи за лечение
« Reply #1 on: December 28, 2017, 21:50:19 PM »
Жабурене на олио - оказва благотворно влияние на цялостното състояние на организма. Много хора твърдят, че повечето болести се причиняват от паразити, а жабуренето на мазнина пречиства кръвта от паразити. Паразитите се привличат от мазнината, като през слюнчените жлези преминават от кръвта в мазнината, която жабурим. Така за 20 минути цялата кръв от кръвообращението минава през устата и се очиства. Прави се с обикновено олио.

ВАЖНО: никога олиото не се гълта, защото концентрацията на паразити е много висока и ако го глътнете, можете да получите натравяне. Изплюва се и устата се изплаква. (аз си я изплаквам с топла вода)