Author Topic: Дневен ред за Америка и света 2020 - какво предстои?  (Read 3209 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
От няколко месеца изследвам какви видения и пророчества има относно предстоящите събития, особено тези касаещи Америка. Не за друго, а защото събитията, които предстоят да се случат там ще се отразят катастрофално на целия свят.

Когато говорим за пророчества, видения и сънища, аз съм наясно, че има всякакви дивотии, като например Грабването на Църквата на 20-ти септември тази година. Има много заблудителни духове, които действат активно и много хора получават "потвърждения" за лъжливи пророчества и откровение. Ето защо аз внимавам да отсявам внимателно всяко твърдение за откровение и пророчество, както с помощта на Писанията, така и като гледам от какви хора идват тези откровения. Това разбира се е тежка задача и не претендирам, че правилно съм преценил и отсял.

Въпреки това след определен период на изследване и сравняване, пред мен се описа една доста ясна картина, в която събитията са подредени по логичен и хронологичен ред. В този постинг искам да ви разкажа за тази картина, такава каквато аз я видях съединявайки различните парчета от различните пророчества, сънища и откровения касаещи бъдещето на Америка, от сега до края на тази година и началото на новата.

Вярвам, че тази картина трябва да се разбира в контекста на две основни събития - първото е предстоящите президентски избори в САЩ, където има колосален сблъсък на интереси и битката е буквално на живот и смърт между отделните кланове. И второто (и главно) събитие е предстоящия Божий съд над Америка и света и произлизащото след този съд велико пробуждане на народите.

В Америка има много ходатаи, голямо количество изключително сериозни хора, които викат към Бога денем и нощем с голямо усърдие и постоянство за спасението на Америка. Именно тези хора са задържали Божия съд досега и затова Америка още не е рухнала под мощното бреме на своите грехове и престъпления, които надминават тези на хитлеристка Германия и древния Вавилон взети заедно. Проблема е че дори тези ходатаи не разбират размера на престъпленията на Америка и си мислят, че основните й грехове са абортите и забраната на молитвите в училищата. Те продължават да вярват че капитализма е източника на богатството на Америка, и остават слепи за това, че американците живеят богато благодарение на ограбването на ресурсите на всички останали народи. В тях няма никакво съзнание и покаяние, че те живеят на гърба на ограбените и измамените народи. Почти всички християни се надяват Тръмп на спечели, но никой досега не съм видял да осъзнава, че Тръмп за да направи Америка велика, прибягва до същите техники на грабеж спрямо другите народи, както и неговите предшественици. И аз вярвам, че това е една от причините поради която ходатаите няма да могат да удържат и отклонят идващия гняв. Викът на ограбените е стигнал до Божиите уши и заслепените от американската "изключителност" американски християни се провалиха в това да предизвикат истинско и пълноценно покаяние, което да отмени съда и гнева над Америка. Ето защо над Америка е надвиснала присъдата на Яков:

Jas 5:1  Дойдете сега, вие богатите, плачете и ридайте поради бедствията, които идат върху вас. 
Jas 5:2  Богатството ви изгни, и дрехите са изядени от молци 
Jas 5:3  Златото ви и среброто ви ръждясаха, и ръждата им ще свидетелствува против вас, и ще пояде месата ви като огън. Вие сте събирали съкровища в последните дни. 
Jas 5:4  Ето, заплатата за работниците, които са жънали нивите ви, от която ги лишихте, вика; и виковете на жетварите влязоха в ушите на Господа на Силите. 
Jas 5:5  Вие живяхте на земята разкошно и разпуснато, угоихте сърцата си като в ден на клане. 


И така, каква е картината на дневния ред, която очаква Америка считано от сега и до края на тази година? По-долу ще подредя някои от най-ключовите моменти:

1. Катастрофално събитие ще удари Америка и света още през месец септември. Какво точно ще бъде то на базата на проучените пророчества аз не мога да кажа. Някои говорят за падащи отломъци от небесни тела, други за втора много по-жестока вълна на пандемията, този път съпроводена с много по-жестоки мерки. Трети говорят за рухване на банковата система и изпарение на банковите сметки на хората. Възможно е и трите неща да станат още септември, възможно е и нито едното от тях да не е. При всички случаи има очакване за значително събитие през септември със разрушителни последствия.

2. Бунтове, палежи и изгубване на гражданския мир ще бъдат обичайна гледка, а не извънредна ситуация. Това ще продължи до изборите в началото на ноември и ще се засили особено много след тях.

3. Тръмп ще спечели изборите през ноември, но те ще бъдат оспорени от демонократите, но оспорването няма да успеят. Ще започнат дивашки бунтове от тотално демонизираните им симпатизанти. Ако някой се е съмнявал, че ще има зомби апоколипсис, чийто сюжет е многократно разиграван във филмите, трябва само да разбере как да идентифицира зомбитата. Това са духовно и мозъчно мъртвите последователи на либерализма, глобализма, джендеризма, феминизма, всички от които са просто маска на марксизма и комунизма, който далеч не си е отишъл и продължава да претендира за контрол над света.

4. Всички усилия на демонократите да оспорят изборите на Тръмп ще се провалят. Ще има покушения над живота му (каквито според някои и досега има повече от 25 неуспешни опита да бъде убит). Покушенията няма да успеят. Тогава дълбоката държава ще изтегли финалния си коз. Още от времето на Съветския съюз на територията на Америка има скрити около 20-30 ядрени куфарчета, които са способни да предизвикат локален ядрен взрив с голяма разрушителна сила. Демонократите, които са наследници на комунистическия режим явно са наследили тези куфарчета от съветските комунисти и те са под техен контрол. Не е ясно какъв брой от тези куфари ще бъдат детонирани, но ядрени взривове в Америка ще има и няколко големи американски града ще бъдат напълно унищожени. Някои говорят за Ню Йорк и Балтимор, изсред унищожените градове.

5. Мрак ще покрие Америка, света ще бъде в паника и ужас, световната икономика буквално ще спре. Търговията по море ще бъде почти напълно преустановена. Долара ще изгуби своята стойност и ще настъпи свръх инфлация. Това ще се отрази не само на Америка, но и на целия свят, защото световната финансова система е като скачени съдове.

6. В Америка ще настъпи анархия и беззаконие, хората ще се бия и убиват по улиците. Руски и китайски войници ще бъдат въведени по улиците на Америка да въдворят ред. Това вероятно ще стане под егидата на ООН.

7. Всред това огромно страдание и опустошение, когато света ще е потънал в скръб и ужас ще се изпълни пророчеството от Исая:

Ис. 60:1  Стани, свети, защото светлина дойде за тебе, И славата Господна те осия. 
Ис. 60:2  Защото, ето, тъмнина ще покрие земята, И мрак племената; А над тебе ще осияе Господ, И славата Му ще ти са яви. 
Ис. 60:3  Народите ще дойдат при светлината ти, И царете при бляскавата ти зора. 


Ще започне едно от най-големите пробуждания, които света някога е преживявал. Хората по целия свят ще се убоят от Бога и ще Го потърсят за да намерят живот в Него.

Тук можем да поставим или да не поставим събитията описани от индийския пророк Саду Сундар Селвераж, който говори за мощна язва от Бога (истинска пандемия) която ще падне върху народите в началото на 2021-а година. Аз имам резерви спрямо този пророк затова не знам дали трябва да се сложи неговото пророчество е този дневен ред или не, но да кажем че го поставяме в него в скоби.

Та е възможно именно след тази язва и световна пандемия народите напълно да се съкрушат пред Бога и да предадат себе си да Го търсят. А може и още след катастрофата в Америка. При всички случаи тези събития ще събудят и вярващи и невярващи да търсят Бога както никога досега.

Държа да отбележа, че това, което съм написал по-горе не са мои пророчества и откровения, а моето разбиране за нещата компилирано на базата на откровенията, сънищата и пророчествата на други християни.

Все пак аз лично съм повярвал, че тези неща са реалистични пророчества  и поемам отговорност за разпространението на тази информация. Ако се окаже, че нищо от тези неща описани по-горе не е вярно и няма да се случи аз ще призная публично, че съм се заблудил и съм повярвал в лъжливи пророчества.

Нека всеки от вас да изпита за себе си тези неща и да прецени дали да вземе някакви мерки и подготовка. Моето разбиране е че България ще бъде прибежищно място за много християни, които ще бягат за живота си от целия свят и особено от Америка и ще намерят безопасен пристан на нашата земя. Ние българските християни ще трябва да сме готови да ги приемем и да послужим на нуждите им. Тяхното присъствие ще бъде голямо благословение за бъдещето на нашия народ и на нашата земя. Вярвам, че България исторически е била подобно прибежище за Божиите хора преди много векове и че ще се изпълнят думите от Еклисиаст "онова, което е било пак ще бъде".

А относно това, как трябва да се подготвим за подобни събития съм писал в тази публикация:

http://www.fellowshipbg.org/index.php/topic,970
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Във връзка с Америка, вчера четох Авакум 2-ра глава в английския превод The Message. Удивително е този текст колко добре описва онова, което Америка е направила на света и със себе си. Текста описва и съвсем точно онова, което ще й се случи:

 2 And then God answered: "Write this. Write what you see. Write it out in big block letters so that it can be read on the run.
3 This vision-message is a witness pointing to what's coming. It aches for the coming - it can hardly wait! And it doesn't lie. If it seems slow in coming, wait. It's on its way. It will come right on time.
4 "Look at that man, bloated by self-importance - full of himself but soul-empty. But the person in right standing before God through loyal and steady believing is fully alive, really alive.
5 "Note well: Money deceives. The arrogant rich don't last. They are more hungry for wealth than the grave is for cadavers. Like death, they always want more, but the 'more' they get is dead bodies. They are cemeteries filled with dead nations, graveyards filled with corpses.
6 Don't give people like this a second thought. Soon the whole world will be taunting them: "'Who do you think you are - getting rich by stealing and extortion? How long do you think you can get away with this?'
7 Indeed, how long before your victims wake up, stand up and make you the victim?
8 You've plundered nation after nation. Now you'll get a taste of your own medicine. All the survivors are out to plunder you, a payback for all your murders and massacres.
9 "Who do you think you are - recklessly grabbing and looting, Living it up, acting like king of the mountain, acting above it all, above trials and troubles?
10 You've engineered the ruin of your own house. In ruining others you've ruined yourself. You've undermined your foundations, rotted out your own soul.
11 The bricks of your house will speak up and accuse you. The woodwork will step forward with evidence.
12 "Who do you think you are - building a town by murder, a city with crime?
13 Don't you know that God-of-the-Angel-Armies makes sure nothing comes of that but ashes, Makes sure the harder you work at that kind of thing, the less you are?
14 Meanwhile the earth fills up with awareness of God's glory as the waters cover the sea.
15 "Who do you think you are - inviting your neighbors to your drunken parties, Giving them too much to drink, roping them into your sexual orgies?
16 You thought you were having the time of your life. Wrong! It's a time of disgrace. All the time you were drinking, you were drinking from the cup of God's wrath.
17 You'll wake up holding your throbbing head, hung over - hung over from Lebanon violence, Hung over from animal massacres, hung over from murder and mayhem, From multiple violations of place and people.
18 "What's the use of a carved god so skillfully carved by its sculptor? What good is a fancy cast god when all it tells is lies? What sense does it make to be a pious god-maker who makes gods that can't even talk?
19 Who do you think you are - saying to a stick of wood, 'Wake up,' Or to a dumb stone, 'Get up'? Can they teach you anything about anything? There's nothing to them but surface. There's nothing on the inside.
20 "But oh! God is in his holy Temple! Quiet everyone - a holy silence. Listen!"

Ето и автоматичен превод (с корекции) на български:

2 И тогава Бог отговори: „Напиши това. Напиши това, което виждаш. Напиши го с големи печатни букви, за да може да се чете в движение.
3 Това видение-послание е свидетел, който сочи какво предстои. Копнее за идването си - едва може да чака! И не лъже. Ако изглежда че се бави, чакайте. На път е. Ще дойде точно навреме.
4 "Погледнете този човек, надул се от собствената си значимост - пълен с гордост, но с опразена душа. Но човекът, който стои праведно пред Бога чрез лоялна и стабилна вяра, е напълно жив, наистина жив.
5 "Забележете добре: Парите заблуждават. Арогантните богати няма да устоят. Те са по-гладни за богатство, отколкото гроба за трупове. Подобно на смъртта, те винаги искат повече, но "повечето", което получават, са мъртви трупове. Те са гробища, пълни с мъртви народи, гробища, пълни с трупове.
6 Не вярвайте на хора като тези. Скоро целият свят ще ги подиграва: „ Кой мислиш, че си - забогатяваш чрез кражба и изнудване? Колко време мислиш, че можеш да се измъкнеш с това? “
7 Всъщност, колко време ще мине преди жертвите ви да се събудят, да се изправят и да ви направят вас жертва?
8 Разграбвали сте народ след народ. Сега ще опитате собственото си лекарство. Всички оцелели са готови да ви ограбят, отплата за всичките ви убийства и кланета.
9 „Кой си мислите, че сте - безразсъдно ограбвйки и крадейки, изживявате се като цар на планината, все едно сте над всичко това, над изпитания и проблеми?
10 Вие сте проектирали разрухата на собствената си къща. Съсипвайки другите, ти си съсипал себе си. Вие сте подкопали основите си, прогнили сте собствената си душа.
11 Тухлите на къщата ви ще проговорят и ще ви обвинят. Дървото ще пристъпи напред с доказателства.
12 "Кои мислите, че сте вие - изграждате населено място чрез убийства, и град чрез престъпление?
13 Не знаете ли, че Богът на ангелските армии гарантира, че от това няма нищо друго да остане, освен пепел, Той ще направи необходимото, колкото по-усилено работите за такива неща, толкова по-унизени да ставате?
14 Междувременно земята ще се изпълва със съзнание за Божията слава, както водите покриват морето.
15 „Кой мислите, че сте вие ​​- каните съседите си на пиянските си веселби, давате им твърде много за пиене, въвеждате ги във вашите сексуални оргии?
16 Мислехте, че прекарвате времето на живота си. Грешно! Това е време на позор. През цялото време, когато пиете, пиете от чашата на Божия гняв.
17 Ще се събудите, хванали пулсиращата си глава, закачени - закачени от насилието в Ливан, закачени от кланета на животни, закачени от убийство и хаос, От множество насилия върху места и хора.
18 "Каква е ползата от издялания бог, така умело изваян от неговия скулптор? Каква полза от измисления бог, когато разказва само лъжи? Какъв смисъл има да бъдеш набожен боготворец, който прави богове, които дори не могат говорят?
19 Кой мислите, че сте - казвайки на парче дърво: „Събуди се“ или на прост камък „Стани“? Могат ли да ви научат на каквото и да било? За тях няма нищо друго, освен повърхностност. А отвътре няма нищо.
20 "Но о! Бог е в своя свят храм! Млъкнете всички - свята тишина. И слушайте!"
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1050
Чудя се от няколко дена, възможно ли е САЩ, да са главата която ще бъде смъртоносно ранена и ще оздравее ?

Откровение 13:3
И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;

Не друго, но като цяло сакяш не са минали други неща които трябва да са преди този етап.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]