Author Topic: Как се съживи един покойник - личен пресен случай от Април месец  (Read 4371 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JCPower

 • Посещаващ
 • **
 • Posts: 43
Началото на Април месец тази година ходих на погребение. През живота си беше помогнал на много хора и ми стана мъчно че е починал. Реших и се помолих да възкръсне през бденетео ноща преди погребението. Беше затворен ковчег в залата, и се замислих ако възкръсне и е затворен ковчега, как ще излезе от там? Помислих си че може да се задуши и пак до почине. После се помолих че като възкръсне Бог сам да избере начин да го извади от там и се успокоих. Хората които присъстваха на бденето почнаха да се оплакват че ковчега е затворен и питаха семейстовото му защо така и си обявиха недоволството, всички искаха да го видят за един последен път.

Върнах се вкъщи, имах работа и си легнах доста късно кум 6 сутринта. В 10 сутринта беше погребението но не успях да се събудя навреме и го пропуснах. Вечерта се срещнах с хора които са били на погребението споменаха че ковчега са го отворили преди да го погребат. После един спомена че му се е сторило че покоиника е почнал да се движи, след което още двама човека казаха че и те са го видяли това но нищо не са казали че да не изглеждат като луди и да не привлекат внимание към себеси в такъв "траурен" момент. Аз нищо не казах, че съм се помолил да възкръсне, да се отвори ковчега и т.н. и не съм го споделял с никого до сега. Но се оказва че покоиника е възкръснал преди да го погребат и са го погребали.

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
След всичко, което виждам, че си изписал в този форум и виждайки, че не познаваш Писанията, както и си ученик на други божества, това, което говориш звучи недостоверно.

Такава история може да се измисли и да се напише от всеки. Няма факти, имена, местоположение. Няма свидетели. Писано да се издирват нещата и да се изпитват.

Значи хем възкръснал, хем пак го погребали. Обаче дали бил възкръснал не се знаеш, защото някой си там казал, че му се привидяло. Но пак нямало как да се докаже, щото човекът вече починал.

А и е много лесно да се измислят факти, имена, местоположения, че дори и лъжливи свидетели да се докарат. Но каква е целта на всичко това? Доколкото виждам е да кажеш, че дет' се вика — пол'вин дума да изречеш и някой си "бог" аха да те послуша. И каква е ползата от всичко казано? Ми никаква, просто ей така.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

JCPower

 • Посещаващ
 • **
 • Posts: 43
Ползата е много ясна, свидетелство.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3595
Бог не участва в безплодни дела, нито слуша молитвите на грешници. Това, което си написал или е плод на твоята фантазия или е плод на демонична активност, която е характерна за душите вързани в масонските проклятия.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Emma

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 98
После един спомена че му се е сторило че покойника е почнал да се движи......

Човек, това звучи несериозно!

Какво свидетелство, какви 5 лева?!?
Вземи се в ръце и си стъпи на здравият разум.
С това, което говориш не прославяш Бога, ако някога си си го помислил.


..."Всички ще бъдат научени от Бога". Всеки, който е чул от Отца, и се е научил, дохожда при Мене.

Йоан 6:45

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3595
Quote
Но се оказва че покоиника е възкръснал преди да го погребат и са го погребали.

Ако приемем, че това е вярно излиза, че JCPower и неговия бог "най-невинно" са причинили на човека ужаса да бъде погребан жив, при това абсолютно без никаква причина, конкретно намерение или добър плод. И ако това въобще е някакво "свидетелство", то само свидетелства за душевното състояние на JCPower, както и за качествата на неговия бог.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Палко

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 138
Ти просто ей така се помоли между другото, Бог помежду другото го полувъзкреси (защото явно не е станал и да поиска да яде примерно, както имаме описано в Библията а нещо помръдвал там) а пък хората накрая, взели че го погребали и те между другото, щото то дали ще погребеш жив или мъртъв човек, на кой му пука, щом на Бог не му пука......... Ако почнем да проверяваме от зад напред участниците в историята, мъртвия човек няма много вина. Хората дето го погребали и те са направили нещо очаквано, когато някой умре. Остава или Бог или ти да сте се объркали нещо ама ще заложа на тебе. Малко е саркастично, да, ама твоите безумици напоследък станаха доста арогантни спрямо всичко което живото слово на Бог изявява. Чудех се защо ли не те баннаха модераторите още като изписа онези чудесии за енергиите, шамарите и т.н ама май са постъпили правилно. Нека да се види до къде ще стигнеш в "блудството"(не, не визирам 5-те рускини кандидатки) си. И нека всеки да прецени плода на твоя живот и то през собственото ти виртуално "свидетелство". На живо сигурно е още по-страшно.

JCPower

 • Посещаващ
 • **
 • Posts: 43
Ако бях се събудил навреме и бях успял да присъствам на погребението щях да кажа нещо ако бях го видял че се мърда. Общо 4 човека (за които знам) са го видяли че се мърда но никой нищо не е казал.

Това което съм писал е 100% истина и достоверно.

Палко

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 138
Не хвана идеята явно.
Можеш ли да обясниш, защо му е на Бог да прави полувъзкресение, което да го забележат 3-4 човека и да се чудят, дали не им се е привидяло нещо. Какъв подобен пример имаме в Словото? В момента в който ставаше възкресение, човека ставаше и беше все едно не е бил мъртъв. Даже не отнемаше и време някакво. Изобщо аз не съм съгласен много с тази "мода" да се възкресява този и онзи. Тези неща не стават, защото на нас като хора ни е скимнало или пък защото не ни се иска да се разделим с някой, който ни е бил близък. Още повече, пък за да си тестваме вярата. Ще стане ли или не. Как си обясняваш ти това, че Бог ще вдъхне живот отново(и то някакъв полуживот) само за да може след малко, човека да бъде погребан жив? Как? И ако нещата ставаха  така, никой никога нямаше да умира, защото евентуално някой с "силна вяра" би решил да си го задържи на земята, защото му е приятен. Пак ти казвам, осмисли това което пишеш. Не знам какви са намеренията на сърцето ти, но съм разбрал, че когато човек иска силно да "види" знамения, които да му покажат, че е специален, ще си ги намери. Един човек ще "разпознае" в облака над него гълъб, друг протегната ръка. На мене са ми показвали такива снимки и с доста въобръжение и с помощ от този който ти ги показва, можеш да разбереш за какво става въпрос. За това докато човек не разбере, че цялата вселена се върти около конфликта на Бог и сатана а не около човешкото желание да бъде "по-специален" от другите и "да покаже духовни мускули", ще има разочарование и падение, сред хората които се опитват да следват Истината. Защото всяко чудо и знамение става първо за да изяви Божията Слава и превъзходство и после за да ни е добре на нас тука на земята. Защото е видно от живота на всички Божии мъже, че те не търсеха удобството и щастие тук а бяха с поглед в небесното, където повечето неща които имат значение за хората на земята, нямат значение там. ЗАЩОТО ЦЕНТЪРА Е ДРУГ! За това тези хора които имаме за пример, приемах страданията и лишенията с радост а не с съмнения и депресии. Защото те знаеха, че нещата в живота им не се случват заради техните желания и стремежи а заради волята на този който ги е създал и на който те служат.