Author Topic: Молитва за благословение и очистване на храната  (Read 11312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3595
То точно това е идеята на индустриалната система. Под прикритието на "удобствата" човек изпада в положение е което ако нехае - всичко му се струва наред, но ако започне да се опитва да се измъкне е шах на всяка крачка и накрая мат.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1001
Що се отнася до ГМО-то, то не само че не е храна, но е вид биологическо оръжие предназначено да предизвика Божият гняв и изтребление на извратеното чрез него човечество, точно както това стана преди потопа.

А защо мислиш, че се прави умишлено ГМО-то като биологично оръжие ?
Също така, къде пише, че нещата преди потопа са правени умишлено ? Аз не успях да открия текстове свързани с умишлени действия в Битие.

5 И като видя Господ, че се умножава нечестието на човека по земята и, че всичко, което мислите на сърцето му въображяваха, беше постоянно само зло,

Пише, че поради злото в мислите на човек е решил да ги избие, а не защото са си направили ГМО и са яли.

Доколкото съм запознат, противника си има свои планове, и използва човека за да ги постигне.
Научните постижения и открития работят в посока "да стане като Бога". И естествено това става тайно, а не явно. Като комбинираме и това, че там работят хора, които не вярват в Бог, но са заслепени от просперитета на човечеството. Та те работят усилено в тази сфера и те измислят много от тези неща. Т.е. това са неща не планирани от противника над които той няма контрол.

Естествено, поради непознаването на основите на тоя свят много от тези неща са против човека защото вървят против неща които Бог е казал, но чак пък всичко да е умишлено ?
То излиза, че противника има повече контрол от Бога, поне аз така го разбирам/виждам от горните ти думи.

Писанията свидетелстват, че нищо не става без позволението на Бог.

Също така хората които работят за противника не могат да отидат много далеч, просто Бог няма да го допусне, и Писанията свидетелстват, че той два пъти вече ги е спирал.

6 И рече Господ: Ето, едни люде са, и всички говорят един език; и това е което са почнали да правят; и не ще може вече да им се забрани, какво да било нещо, що биха намислили да направят.
7 Елате да слезем, и там да разбъркаме езика им, тъй щото един други да не разбират езика си.


5 И като видя Господ, че се умножава нечестието на човека по земята и, че всичко, което мислите на сърцето му въображяваха, беше постоянно само зло,   
6 разкая се Господ, че беше направил човека на земята, и огорчи се в сърцето Си.   
7 И рече Господ: Ще изтребя от лицето на земята човека, когото създадох, - човеци, зверове, влечуги и въздушни птици, - понеже се разкаях, че ги създадох.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3595
Quote
Също така, къде пише, че нещата преди потопа са правени умишлено ? Аз не успях да открия текстове свързани с умишлени действия в Битие.

А какво пише, че ей така случайно са си станали така? Мадиамците подучени от Валаам умишлено ли изпратиха дъщерите си да блудстват с израилтяните и да ги вкарат в идолопоклонство, така щото Бог да ги изреби или то си стана по случайност?

Quote
Пише, че поради злото в мислите на човек е решил да ги избие, а не защото са си направили ГМО и са яли.

А то това зло си е седяло само там в мислите, а те са си живели като ангелчета? Има страшно много исторически артефакти свидетелстващи за генетични експерименти преди потопа. То не е само ядене на ГМО, но и хибриди между хора и животни и всякакви подобни гнусоти. Днес правят същите неща.

Когато Бог избира Ной, Писанието казва така:

Бит. 6:9 Ной беше човек праведен, непорочен между съвременниците си; той ходеше по Бога.

Подчертания текст буквално казва, че Ной е бил с непорочно родословие, т.е от генетично незамърсен род, защото по него време ясно се казва следното:

Бит. 6:12  И Бог видя земята; и, ето, тя бе развратена защото всяка твар се обхождаше развратно на земята.

Тук подчертания текст отново е погрешно преведен, защото буквално се казва, че всяка плът е развалила своето състояние. Думата, която нашия превод преведжа като "твар" буквално означава "плът" и "тяло" - и това  е истинската причина за потопа. Пълна генетична развала на Божието творение. Едва когато човек разбере това нещо може да види защо Бог направи потопа и защо точно по този начин постъпи избирайки едно генетично чисто семейство и по една или няколко генетично чисти двойки от всяки вид твар.

Днес се случва абсолютно същия тип генетична поквара, точно както Исус предупреди, че в последните дни ще са като Ноевото време. Затова проблемите с ГМО-то не само не трябва да се подценяват, но те имат най-висока степен на значимост в последните времена.

Има 3 условия които Ной трябваше да изпълни за да бъде избран от Бога:

- праведен
- генетично чист
- да ходи с Бога.

Има хора, които са праведни, т.е покаяли са се и се стремят да вършат правда, но са се забили в ежедневните неща и не слушат Божия глас и не Го следват. Има и такива, които нехаят и оскверняват телата си с генетичните гнусоти от адските науки.

Сега е време разделно - или човек ще се отдели или ще погине заедно с безумните маси.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1001
Умишлено означава че цялото творение е творило някаква конспирация срещу Бог, за което няма свидетелство.
Умишлено означава да са имали глобална комуникация като в момента и всички зли обединено да са работели заедно срещу Божието творение - за това също нямаме свидетелство.

Така че да, правели са локални неща всеки  в градчето си за себе си. И да били са на случаен принцип.

Текста казва буквално "For all flesh had corrupted". Ако "всичката" плът беше повредена то как така Ной не беше ?

- праведен - ок
- генетично чист - това къде го пише ?
- да ходи с Бога - ок

Има няколко вида ГМО като само един от тях е с генетични промени и се води вреден. Култивирането също се води ГМО.
Един от основните и не коментирани проблеми с ГМО-то е това, че изтощава земята брутално ! Човека бе създаден да се грижи и обработва земята, а не да я унищожава !
А унищожавайки земята, правейки я безплодна за доста време, се работи в икономически план за съсипването на тия които се изхранват от нея, пренасочвайки цялата глобална мрежа да е зависима от източници които са контролирани, правейки ги зависими от тях.
Основната идея която аз виждам в ГМО-то е света да бъде сломен, поробен, подчинен. Как ще наложиш нещо на някой който е независим ? Та той ще воюва за свободата си !
Докато икономическото робство, срещу него няма измислена революция, нито варианти за бунт.
Глобалното икономическо робство е това което е нужно за да може Антихрист да действа.


Бог е създал човешкото тяло да може да се възстанови от много замърсявания, и проблема с повечето боклуци в храните е в във времето за изхвърлянето им от тялото. Защото храната може да загние в кръвоносната система от което се получават заболявания, ракови образувания и т.н.
Тялото има защити да изолира  мутирали клетки и да ги унищожава, но му трябва чиста среда и време за да го направи.
Болести и проблеми от боклуците в храните се получават при СИСТЕМНО ползване. Т.е. тялото няма време да се изчисти от тези неща, те се натрупват и клетките се разболяват/мутират.
Естествено зависи за какво става въпрос.
Но тялото може да се изчисти от тези боклуци и да се възстанови.
Исус го каза, не е проблем това което влиза в устата, а това което излиза. И това е защото на Исус му беше ясно как е устроен човешкия организъм и как работи.

Левит 17:15
И всеки човек, който яде мърша или разкъсано от звяр, бил той туземец или пришелец, нека изпере дрехите си и да се окъпе във вода, и ще бъде нечист до вечерта; а след това ще бъде чист.


Да човек трябва да се пази от тия неща, защото е безсмислено да си замърсява тялото, добре е да го пазим, все пак е казано, че е и храм на Бог.
Но да го обръщаме в някаква конспирация не съм съгласен.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Като Исус каза, че нечистото влиза през устата и се изхвърля, тогава какъв е проблемът да се яде кръв или удавено в кръв?

Тялото се "възстановява" от ГМО боклуци като няма способност да се възпроизведе. Това е тествано не веднъж. Т.е. просто не се продължава рода или има големи аномалии, които не позволяват дълъг живот.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1001
От ГМО до ГМО има разлика, понятието е доста общо.
Иначе ок, дай малко линкове да се осведомя и аз къде е това.  То е ясно че безумия могат да се получат и са получавани в лабораториите които го правят. Но как, защо и има ли го в магазина до нас е една друга тема.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Нели

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 203
Коя молитва може да "очисти" храната с консервант, произведен от човешки ембриони?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3595
Или с лепило от кръв.

Днес гледам еднин рекламен надпис, който казва: "Който хапва, зло не мисли." - типичен корпоративен бълвоч за повърхностни хора. Но веднага ми идва на ум правилното звучене: "Който мисли, зло не хапва."

Християните не мислят, предочитат да "очистват" корпоративните отрови с вълшебни молитви.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Нели

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 203
Да, и предпочитат да вярват, че лесното е от Бога (лесната храна, лесният живот). Но никъде не пише, че трябва да е лесно.