Author Topic: Време за пост и политва  (Read 7198 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3390
Re: Време за пост и политва
« Reply #15 on: December 05, 2014, 19:44:15 PM »
Отказа ли се Русия от нас като приятелска държава и смята ли, че вече сме на страната на звяра т.е. враг на Русия ?
Какво мислите за бъдещето на нашата държава, безопасно ли е все още тук ?

В Русия хората не са глупави и знаят, че народа ни обича Русия, но правителството ни е марионетка на Запада. Това, че българите в своето мнозинство са на страната на Русия е ресурс, който никой разумен руски управник не би подценил или зарязал, особено когато те воюват на живот и смърт с контролирания от Ватикана Запад за оцеляването на своята православна цивилизация.

Мен никой не може да ме обвини в симпатии към православието, но ако трябва да избирам между католическа и православна цивилизация, особено руско-православна (за разлика от византийско-православна, която не виждам да е в нещо за предпочитане от католическата) - то аз определено бих предпочел да живея в рамките на руско-православната цивилизация, ако единствената алтернатива е католическия запад.

В момента други алтернативи реално няма. Протестантска цивилизация отдавна не съществува и останалото от нея е само фасада без съдържание, която неизбежно се е сляла обратно с католическата от която е произлязла. А исляма е част от репресивния апарат на католическата система (вероятно с изключение на шиитския му вариант).

В момента Запада инсталира ислямистки клетки в България (посредством напълно организираната кампания за преселване на псевдо бежанци), защото вече е разбрал, че няма да успее да откъсне българите от историческите връзки с Русия. Следователно се подготвя най-малкото разцепването на България, като резервен вариант та поне южните част да останат под контрола на исляма (и следователно на Ватикана), а вероятно северна България ще остане единственото българско кътче, което ще бъде на страната на Русия след твърде вероятния разпад на ЕС.

Северна България (от Стара Планина на север) е исторически единственото парче земя, което не е преставало никога да се нарича България от създаването на тази държава. Аз имам подозрения, че идват времена в което отново пак само това парче ще остане с името България.

Предстоят много сериозни катаклизми и не само тук, но и по целия свят. Дали ще бъде безопасно да живеем в България зависи много от това колко събудени светии има за реалната ситуация и доколко те се съюзят с Божието намерение - и да воюват срещу намеренията на Звяра срещу България.

Аз лично съм решен да стоя тук и да воювам за Божиите цели и намерения в България. Ако има достатъчно светии, които да имат единство в целите, живота и молитвите си - победата ще бъде на наша страна. В противен случай аз ще стоя и ако трябва ще умра там където ме е поставил Бог.

Времето разделно е върху нас.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.