Author Topic: Инфрачервената Отоплителна Система със Здравословни Предимства  (Read 1461 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JCPower

  • Посещаващ
  • **
  • Posts: 42
Миналата зима си инсталирах отоплителна система под ламината която е едно карбоново ламинирано фолио което излъчва инфрачервена топлина. Инсталираха го за 3 часа във двете спални и хола. Когато го поръчах бях търсил оптималното решение за топъл под въпреки че живея под наем. Незнаех че има много други предимства освен че намалява консумацията на ток с 50%. В течение на зимата забелязах че мухала по стените изчезна. Почнах да се чуствам по добре и алергийте които имах изчезнаха. Вкъщи има няколко пушача и вобще не се чуства че някой е пушил, въздуха стана много чист, макар че пода стана по прашен. Като се поинтересувах разбрах че фолиото излъчва отрицателни иони (аниони) които пречистват въздуха.  Също така действа като инфрачервена сауна, технологията е същата, само че пода има много по голям обем работи по ефективно и е по ефитно:
http://www.amazon.com/JNH-Lifestyles-Person-Infrared-Heaters/dp/B00F2Y5B6W/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1405464491&sr=8-2&keywords=infrared+sauna

Инфрачервените сауни с карбоново фолио са много полезни и помагат на детоксификация на организма. Бях приятно изненадан когато осъзнах че подовете с фолиото превърнаха стаите на огромни инфрачервени сауни. С терморегулатора разбирасе контролираш температурата както ти е комфортно.

Имаме 3 котки на които съм алергичен и постоянно миришеше на котки. Много често даже съседите се оплакваха от лошата миризма. Миризмата изчезна както и алергията! На пазара се продават ионизатори, но в този случай целия под става на едни голям ионизатор!

Вижте как анионите пречистват въздуха от дим на цигари (това е лампа която излъчва аниони но принципа е същия макар и на по голям мащаб):
https://www.youtube.com/watch?v=0vCjWn6DpzI  (Англ.)

Продават се гривни които излъчват аниони за които се мисли че има здравословни предимства като тази тук:
http://www.amazon.com/Bracelet-The-Stability-Protects-Fields-Designed-Fashionable-Feel-Technology-Designed/dp/B0051CSVE4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1405463714&sr=8-1&keywords=negative+ion+bracelet   
Но в случая целия под е един голям разгънат ионизатор.

В това видео, Корейския лекар прави експеримент със 15 минутни сесий на ионизатор на животни, ефекта ми се струва впечатляващ (и двете животни имат присадени ракови клетки, това което минава през сесийте на анионите живее без разсейки, другото умира значително по рано с видни тумори):
https://www.youtube.com/watch?v=PTRtKby8P80 (Англ.)

Това видео показва фолиото в действие и колко аниона генерира:
https://www.youtube.com/watch?v=Yar24BDh3dc 

Как се инсталира фолиото:
https://www.youtube.com/watch?v=RupxYkjlFJ8

Още малко информация за анионите (на руски):
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80