• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Тръмп - старият, нов капан за християните.

Започната от Watchman, Юли 16, 2024, 02:39:06 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Watchman

За мен става повече от очевидно, че прибързания стремеж на Тръмп да приключи конфликта в Украйна по бързата процедура има за цел да освободи САЩ от бремето на Украйна за да може да се фокусира на война с Иран.

Ситуацията вече е много опасна. Американците вече са прехвърлили 7 стратегически бомбардировачи на остров Сан Диего, който се намира в стратегическа близост до Иран. Тук целта е да се окаже натиск върху Иран да се откаже от ядрената си програма. Сиреч да се обезоръжи Иран, за да може после да бъде лесно унищожен по подобие на Ирак.

От много места излизат съобщения, че САЩ се готвят за удари по Иран, като се планират удари срещу ядрените обекти на Иран. В момента САЩ изглеждат много благоразположени към Русия и според мен това се дължи на опита да ги подкупят да предадат Иран. Аз се съмнявам, че Русия ще се поддаде на това, въпреки че ми се струва, че Русия вече предаде Сирия и позволи да се направи преврата там срещу Асад. Там реално сирийските войски се предадоха без бой.

САЩ нямат никаква причина да воюват срещу Иран, но биват непрестанно подстрекавани и манипулирани от Израел за война срещу Иран. И това те се мъчат да направят от десетилетия. Това е ционистката политическа линия. От друга страна е либерастката линия, която се стреми да въвлече САЩ във война срещу Русия. И зад двете линии стои сатанинската синагога.

Ако се отвори война срещу Иран това ще е голямо зло за цялото човечество. И ние трябва да се молим с голямо усърдие и постоянство това да се осуети. Иран като наследник на древна Персия, никога не е бил враг на библейския израелски народ. Именно Персия позволи на пленените юдеи да се завърнат в Юдея и да съградят отново Ерусалим и Храма. В Персия остават да живеят голяма част от древните израилтяни и юдеи и много от техните потомци вероятно все още живеят там само че с изгубена идентичност. Това е и причината сатанинската синагога (тези които наричат себе си юдеи, но не са, а лъжат - Откр. 2:9, 3:9) да мрази Иран толкова, защото те имат за цел да унищожат истинските израилтяни където и да са се преселили по цялата земята. Сатанинската синагога са потомците на Едом, които по времето на Макавеите стават част от Юдея и започват да се наричат юдеи.

Изключително важно е да се молим за спасението на Иран, както и на хората от близкия Изток, сред които живеят много древни израилтяни. Йемен също е интересно място в което вероятно има много автентични потомци на Яков, затова държавата Израел е насочила вниманието си и към унищожението на Йемен.

Ето защо нашите ходатайства са изключително необходими за да се спре тази сатанинска война.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.