Author Topic: Донорството  (Read 2013 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kike

  • Новодошъл
  • *
  • Posts: 13
Донорството
« on: November 07, 2019, 09:08:51 AM »
От известно време по медиите върви усилена пропаганда за даряването на органи. Дори са започнали медицински лица да ходят в училищата за да убеждават децата. Та въпросът ми е какво трябва да бъде отношението на Божиите хора по този въпрос, ако ни се наложи? Да пази Бог, но ако се случи с нас или наши близки, какво да направим? В Библията се говори против яденето на кръв, но как стои въпроса с трансплантациите нямам идея.  Ще се радвам да чуя мнението на хора,които са изследвали въпроса.

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3782
Re: Донорството
« Reply #1 on: November 07, 2019, 09:52:00 AM »
Доколкото знам не е възможно да се вземат органи от вече мъртъв човек и да се присадят на жив. Трябва човека от който се взимат органите да е още жив за да може после да се присадят на друг човек.

Търговията с органи е огромно зло, защото в нейно име се извършват безчислени убийства с цел събиране на органите от убитите. В това участват престъпниците в бели престилки, които са измислили лъжливия термин "клинична смърт" или "мозъчна смърт", това им дава възможност да обявят напълно жив човек за мъртъв за да могат да му продадат органите. Това е огромната лъжа,че се вземали органи от умрял човек и така той давайки съгласието си за донорство приживе щял да помогне за спасяване на нечий живот. Истината е че това е съгласие да бъдеш убит от бялата мафия с цел да ти продадат органите на някой друг.

Подобно законодателство поставя абсолютно всеки човек в опасност да бъде убит докато е на лечение в болница с цел да му се продадат органите. И това се е случвало и продължава да се случва не веднъж, а стотици хиляди пъти навсякъде по света. Например в Китай последователите на Фалун Гонг, които са жестоко преследвани и са изтезавани в полицейските мази, сега вместо да ги изтезават просто ги използват за донори на органи, които са с особено висока цена защото последователите на това движение живеят здравословно и се радват на много добро здраве. В нашите ширини Израел е основния хъб за търговията с органи.

Навсякъде където има война процъфтява търговията с органи. Системата за отнемане на деца от родителите също представлява част от международен криминален обръч за педофилия, робство и търговия с органи. В България тази система ще заработи в пълна сила от 1-ви януари 2020-а година. Ще могат да ти отнемат децата по всякаква причина (например нямаш достатъчно чисто бельо в гардероба или достатъчно кока-кола в хладилника). Международните престъпници се готвят за тотален погром върху българското население и кампанията за тези органи е част от подготвяния погром.

Християните трябва да спрат да се занимават с игрички и да изчистят сърцата и пътя си за да могат да ходатайстват пред Бога против това огромно зло. Хората (в това число и християните) са в състояние на транс чрез непрестанното хипнотизиране от медиите, приклещени от градската среда и икономическите механизми за контрол и си нямат идея от реалността в която се намират.

Трябват ни ходатаи, да, а още и пророци, които да измъкнат народа от това огромно зло, което постепенно ни обгръща отвсякъде. Дори не можем да си представим дълбочината, измеренията и направленията му.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

  • Допринасящ
  • *****
  • Posts: 313
Re: Донорството
« Reply #2 on: November 07, 2019, 11:13:11 AM »
Да, интересно е кога е измислен термина "мозъчна смърт", даже скоро се хвалеха след някоя трансплантация,че донорът бил в мозъчна смърт, преди няколко месеца беше. За да се извърши трансплантация се ангажират десетки хора от дадена болница, от най-различни звена в болницата и повечето може и да са с добри намерения, но зад всичко това дълбоко стои бяла мафия.

Българите казано в един друг смисъл, сме вероятно най-големият донор в мирно време на живи хора. Някъде казват 1.5 млн, други казват 2 млн. и колкото и да са всъщност са една огромна численост. Самодариха се тези хора на други държави по света.