Author Topic: Катастрофата в Челябинск  (Read 2522 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 150
Катастрофата в Челябинск
« on: October 31, 2013, 21:37:02 PM »
Какво всъщност падна в Урал? Актуален за мен въпрос,на който досега нямам точен отговор. Запознах се с доста материали по темата-статий ,видиа,коментари.Моето лично мнение е,че това там не е било космическо тяло,а по -скоро нещо дошло чрез човешка намеса.Незнам какво точно и защо-не съм говорил с очевидец,но има привкус на 11.09.2001-подозрително бързо излезе официална версия.С едно изречение-"това е метеорит около 10000 тона,прелетя ниско и падна в езерото."Също толкова тъпо изфабрикувано,както и че боинг се е блъснал в пентагона,оставяйки 8 метрова дупка в стената,както и турбина  от друга марка самолет.Горе-долу толкова е и диаметъра на дупката в леда на езерото-правилен кръг без пукнатини,без отломки по околния лед от 10 000 тона скала.Не искам да кажа,че двете дупки са от едно и също нещо,но че и двете версий  и доказателства са тъпи.Поствам сега по темата не по определен повод-просто сега реших.Ако някой от форумците има мнение,инфо или предположение-моля да сподели.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3355
Re: Катастрофата в Челябинск
« Reply #1 on: November 01, 2013, 00:08:56 AM »
Аз бях гледал едно две неща във връзка с някакво тяло паднало в Русия, което излъчвало много силна светлина и като паднало нямало взрив. Било голямо колкото 6 етажен блок и тежало около 10 000 тона. Не знам дали говориш за същото нещо, но от това, което аз гледах не ми се стори да е нещо значимо по смисъла на 9.11, който причини сериозни промени в законите, цените на самолетните билети и прочие неприятности за повечето хора по света.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 150
Re: Катастрофата в Челябинск
« Reply #2 on: November 02, 2013, 15:35:10 PM »
Аз не съм виждал как пада метеорит,освен това съм на хиляди километри от инцидента за да съм обективен.Наистина,в световен мащаб това не получи и стотна от отзвука,който имаше на 11.9.Просто си разсъждавам.Дали това преминаващо тяло не е нещо ,за което се каза,че е метеорит,а всъщност е военен обект в процес на изпитване,примерно,пуснат удобно в навечерието на преминаването на астероида 2012DA14,или нещо сродно.Не вярвам на светкавично пуснатите официални версий,та винаги имам едно наум.Разбира се,това не е нещо толкова важно,че да заслужава големи дискусий.АКО не е това,което се твърди че е,просто това е още една брънка в конспирацията на последните времена.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3355
Re: Катастрофата в Челябинск
« Reply #3 on: November 02, 2013, 20:47:58 PM »
Преди много години Никола Тесла беше изпратил някакво огнено кълбо в Сибир, което беше предизвикало огромен взрив. Той го беше направил това да демонстрира силата на технологията си за безжично предаване на електричество, както и да извика интерес от световните лидери към технологиите си. Това стана малко преди да му разрушат ретранслатора и да обявят проекта му за провал, понеже по онова време безжичното електричество не е можело да се таксува и елита не е имал сметка хората да имат подобна технология.

Та ако подобни неща са можели да бъдат направени преди повече от 100 години то колко повече могат и днес. Технологиите с които разполага задкулисния елит са между 50 и 100 години напред ( в зависимост от областта) по отношение на това, което хората знаят официално, че съществува. Та всякакви неща могат да се очакват. От нас се иска да издирим древните Божии пътища за това как да живеем тих и спокоен живот в пълно благочестие и сериозност въпреки наличието на тези технологии, възможности за следене, контрол, манипулиране на съзнанието и прочие.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.