Author Topic: ГИНЕКОКРАТИЯТА В ЦЪРКВАТА  (Read 5034 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

The Disciple

  • Съпричастен
  • ****
  • Posts: 191
  • !Мълчанието е съучастие в престъплението!
ГИНЕКОКРАТИЯТА В ЦЪРКВАТА
« on: December 20, 2012, 17:57:54 PM »

    Такива жени ходят в бунт, чародеиство и идолопоклонство. Върху тях лежи духа на лъжепророчицата Иезавел, която беше разкъсана от кучета.
       Въпреки че знаят Божията императивна забрана: Жени да не проповядват в църква и да не владее над мъжа, те избират да не се покоряват на Бога както и на друг авторитет. За тях се изпълнява словото на пророк Самуил:

 ''Непокорството е като греха на чародеиството, а упорството като нечестието на идолопоклонството"  - 1 Самуил 15:23


      Обикновенно това са свръх-амбициозни, еманципирани кариеристки, които не са омъжени, или ако са омъжени господарстват над мъжете си.

    Масово в последните дни се увеличават църковните общности ръководени от жени- пасторки. Проблема става много голям.
"Преди  всичко  се  пазете  от  Фарисеиския   квас,    които  е  лицемерие!"
          Исус - Лука  12 глава

    "Mразя, презирам фестивалите ви и няма да благоволя в тържествените ви събрания...отмахнете от мен шума на песните си...НО НЕКА ТЕЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ПОТОК, ПРАВДАТА КАТО ВЕЧЕН ИЗВОР

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3595
Re: ГИНЕКОКРАТИЯТА В ЦЪРКВАТА
« Reply #1 on: December 20, 2012, 20:01:28 PM »
Проблема за който говориш има дълга история и е свързан с много подмолни лъжеучения и идеи, които дори хората неподкрепящи феминизма са възприели.

Едно от основното лъжеучение е това за равенството. Че всички хора били равни. Никъде в Писанията няма заложена такава идея, дори напротив. Божият ред е пълен с всякакви същества, творения и създания, и никои от тях не са създадени да бъдат равни. Лъже учението за равенството използва по лъжлив и манипулативен начин концепцията за справедливостта. Внушението е че за да има справедливост трябва да има равенство, докато Божият ред е основан на справедливост без грам равенство във нищо. Справедливото е всеки да получи дела, който му е отреден според уникалното му призвание от Бога, а не да получи наравно със всички останали без оглед на призванието и функцията. Идеята за равенството на практика унищожава диверсификацията на призванията и функциите.

Втората лъжа на която се крепят лъжеученията на феминизма е това, че мъжа и жената са един и същ тип творение. Ако човек погледне внимателно начина на сътворяване на мъжа и жената ще види, че те са сътворени по съвършено различен начин, със съвършено различна цел и съвършено различна функция.

Мъжът е създаден по образа на Бога, за да бъде слуга, приятел и сподвижник на Бога. Мъжът е призован да бъде образ и слава на самия Бог. А жената е създадена ЗА МЪЖА за да бъде образ и слава на мъжа.

1Кор.  11:7  Защото мъжът не трябва да си покрива си покрива главата, понеже е образ и слава на Бога; а жената е слава на мъжа.

Жените не са създадени да бъдат образ и слава на Бога, както са били излъгани да вярват от лукавите учения въведени от Божиите врагове. Жените са различно творение от мъжа създадени с различна функция и предназначение. Те не са създадени да бъдат директни представители на Бога, но са създадени за помощник на мъжа, който е създаден да бъде представител на Бога на земята.

Бог няма да подкрепи друг дизайн на функциониране освен този който Той самия е замислил и създал. Когато един мъж пожелае да изпълнява своите функции на мъж - той получава Божията благодат за това и Божият Дух му съдейства. По същия начин Бог съдейства и на жените които искат да изпълняват своята оригинална функция на жени.

Ако обаче една жена пожелае да заеме функциите на мъжа, тогава тя попада под незабавното въздействие и съдействие на зли духове. Това е ненарушим принцип! Сатана знае това много добре и затова стратегически лансира феминизма, защото това е един от най-ефективните методи за разрушаване на Божият ред на земята и демонизиране на народите.

Но не само сатана го знае това, това го знаят и неговите директни слуги, които желаят да поставят колкото се може повече жени на власт, защото тогава ще могат да прокарат най-лесно пъклените си планове, закони, стратегии и въобще всичко, което искат да постигнат.

Жените са податливи на промиване на мозъка от страна на властите поне 10 пъти повече от мъжете. Причината за това е че жените са създадени като по-слаб съд. И като такива те се нуждаят от защита и закрила. В това няма нищо лошо, защото това е според Божият дизайн. Бог обаче е замислил тази защита и закрила жената да получава от своя мъж, който трябва да създава в нея увереност за наличието на стабилност и сила. Разбира се мъжа черпи своята сила и стабилност от Бога, а не някъде от себе си. Мъжете обаче които са научени на лъжата на равенството - нямат съзнание за тази си функция и не заемат мястото, което им е отредено. Вместо това те предлагат на жената "равноправно партньорство" - което изглежда като нещо много благородно и цивилизовано. Докато на практика то хвърля жената в ужас и стрес (дори когато тя не иска да си го признае). Затова жената започва да търси ДРУГ източник на сила и закрила и започва да се оглежда за неща които излъчват сила, респект и власт. И разбира се тя веднага пада в капана на "властите" които изглеждат много силни, престижни, мощни, богати и знаещи. Упованието на властите и техните институции обаче е идолопоклонство и сатанизъм, защото светът и неговите структури лежат в лукавия.

Жените имат нужда от опора, от някой по-висш авторитет, дори най-големите феминистки се опират на финансирането на разни фондации и те напълно зависят от тях и финансово и идеологически.  Колкото и да се правят на независими, жените винаги ще са в позиция на зависимост. Тия фондации пак се управляват от мъже и тяхната идеология е създадена, контролирана и финансирана от мъже. Само дето това са един от най-злите и нечестиви мъже живеещи по лицето на земята. Техния господар е сатана и те са управлявани директно от него. Така жената която търси равенство и независимост - на практика стига до тотална зависимост от най-зловещите сили на земята. Не случайно жените са доведени до такова окаяно състояние. Достатъчно е човек да забележи, че днешните "стандартни" облекла са по-срамни от тези на проститутките от изминалите десетилетия. Някогашните жени са били достолепно облечени - а сега приличат на изпаднали развратници.

Проблема на феминизма не може да бъде изцелен ако не се отсекат неговите корени. Днес множество жени които на теория не приемат феминизма на практика са възприели фундаментите на който той стъпва.
Затова той трябва да бъде отсечен от корен.

Що се отнася до църквите, то те са образи и подобие на света. Така, че е излишно да се коментира тяхното състояние. Седемте нечестиви жени, които са се хванали за един мъж за да носят Неговото име за да крият зад това Име срама си (Ис. 4 гл) нямат нищо общо с Господната Невяста. При нея подобни неща не се случват и никога няма да се случат. Ако пък се случи нещо такова, то това е доказателство, че не става въпрос за Господната Невяста.

Другия важен момент, който трябва да се разбере по темата е че когато Бог остави жени да владеят, това е знак, че народа е паднал под дълбоко проклятие и осъждение:

Ис. 3:12  А за Моите люде, - деца ги угнетяват, И жени владеят над тях. Люде Мои, вашите водители ви правят да заблуждавате, И развалят пътя, по който ходите.

Това е картината на падението, картината на живота под проклятие и дълбока заблуда. Неизбежна част от подобна картина е това че жени и деца  упражняват власт, нещо което е напълно недопустимо според Писанията. В днешните така наречени църкви по-големия проблем не са дори жените, но децата, които владеят и угнетяват останалите. Повечето църковни водачи са абсолютно незрели деца и бебета, не само духовно, но и личностно, ако и да са напреднали във физическите си години.

Навсякъде където тежи думата на жени и деца - едно е сигурно - това е народ под тежки заблуди и проклятия.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.