Author Topic: Има ли чип за проследяване в новите лични документи?  (Read 35626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Нели

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 203
Аз съм стигнала до извода, че в общия случай колкото по-полезно е едно занимание, толкова по-малко пари се изкарват от него, а най-доходоносни са най-безполезните, дори най-вредните професии. И именно чрез парите подмамват хората да работят безсмислени и вредни работи.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3788
Парите са там където са хората, защото те са купувачите, които плащат. Ето защо колкото са по-глупави хората толкова по-лесно се прави бизнес с глупости.

В щатите например хората плащат по $3000 за да им боядиса някой една стая при условие, че латекса за целта струва $20. Но на тях им е внушено, че за всяко нещо трябва да се обръщат към специалисти, професионалисти и "експерти". Така е много по-лесно да им продаваш всякакви неща, които иначе лесно биха си добили сами. Затова в щатите е по-лесно да се прави бизнес, защото там има уникалната комбинация от огромно количество глупави хора, които имат страшно лесен достъп до кредити и кредитни карти. Сиреч до пари, които не притежават.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1019
Нужно е да постигнат това ако искат да имат контрол над масите без последствия.
Навремето бедните са се вдигали на бунт и са премахвали тия които заграбват. Сега те са зад кулисите, на показ са политиците и лошата икономика която уж контролират. И самия народ бива набеден, че си избира лоши политици т.е. вината се прехвърля върху тия които преди са се дигали. Излиза, че не могат да се вдигнат срещу себе си. Затова този метод работи успешно.

Чрез монопол малцина чрез дъщерни и какви ли не фирми държат почти всички пари в света. Ясно им е, че бедния е зависим, а този който има е независим. Затова първо е премахнато селото и живота чрез който може човек да е независим, а постепенно след като е забравена прехраната от селото, почват да убиват и така наречения капитализъм и да го превръщат в монопол, последната фаза е да им даряват пари (ББД) и уж да се грижат за тях щото видиш ли машините щели да ги изхранват.

Целта е да няма бунтове и робите да си мислят, че са свободни. За да може когато дойде Антихрист всички да го следват и да го възхваляват как ги е избавил и е направил живота им лек, спокоен и мирен. Ще се занимават с изкуства, а машините ще работят вместо тях.
Но е писано, че противника няма време и бърза, това е благословението от Бог което имаме. Защото ако можеше да направи нещата още по бавно и плавно и да има още някое и друго поколение време на разположение тогава щеше да е страшно.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1019
Пореди някаква причина (предполагам Бог ме насочи) седнах да чета за blockchain технологията, открай време не харесвам "миньорството" и съм го подозирал, че чрез него се работи за поробване на хората. И както разбирам  Бог ми е открил и ме е предпазил да не се занимавам с това нещо.

Като цяло blockchain ще бъде използвано като идентификация и работа с digital id, вече има наченки в тази посока и проекти. Това е едно от нещата които ще се прави с тази "валута", сложно и комплексно за разбиране, но това е нещо от което трябва да се пазим.

Плащанията чрез оторизация с телефони (вместо дебитна карта) е в тази връзка и е една от стъпките към digital ID кога транзакциите ще почната да минават изцяло през blockchain нямам представа, но се работи в тази посока. Медицински картони, взети/закупени лекарства/ваксини които се оторизира човек, че ги е купил (вероятно по-натам, че ги е изпил), всичко ще се знае, че се е случило и ще бъде документирано и позволено да се знае от самия човек.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3788
Аз от самото начало имам убеждение да стоя настрана от криптовалутите и всичко свързано с тях. То дори самото име block-chain означава групови вериги, групови окови.

Врага натиска по всички линии и много се надява на технологиите, но няма да успее да постигне това, което иска. Докато не бъде свален сатана на земята няма да може да се яви Антихриста, колкото и да им се иска. От Христос насам кой знае колко пъти Бог им е занулявал технологиите и ги е връщал в първобитния строй.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1019
Чипизация до 2025 г.
https://www.youtube.com/watch?v=Nd6eL6ahCuY
Видеото се оказава много старо и проблема няма да е толкова в "чипирането", а подозирам, че ще е в квантовата татуировка (quantum dot) или образно казано id2020. Т.е. чипирането ще е просто "средство за контрол".
Както и криптовалутите ще бъдат средство за контрол.
Чрез тези трите ще се изпълни писаното, че който ги няма, няма да може да купува и продава, а квантовата татуировка, ще е физическия белег, който ще бъде прогорен точно както казва и писанието.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]