Author Topic: Има ли чип за проследяване в новите лични документи?  (Read 21784 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Нели

  • Съпричастен
  • ****
  • Posts: 203
Аз съм стигнала до извода, че в общия случай колкото по-полезно е едно занимание, толкова по-малко пари се изкарват от него, а най-доходоносни са най-безполезните, дори най-вредните професии. И именно чрез парите подмамват хората да работят безсмислени и вредни работи.

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3326
Парите са там където са хората, защото те са купувачите, които плащат. Ето защо колкото са по-глупави хората толкова по-лесно се прави бизнес с глупости.

В щатите например хората плащат по $3000 за да им боядиса някой една стая при условие, че латекса за целта струва $20. Но на тях им е внушено, че за всяко нещо трябва да се обръщат към специалисти, професионалисти и "експерти". Така е много по-лесно да им продаваш всякакви неща, които иначе лесно биха си добили сами. Затова в щатите е по-лесно да се прави бизнес, защото там има уникалната комбинация от огромно количество глупави хора, които имат страшно лесен достъп до кредити и кредитни карти. Сиреч до пари, които не притежават.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

  • Слугуващ
  • *******
  • Posts: 932
Нужно е да постигнат това ако искат да имат контрол над масите без последствия.
Навремето бедните са се вдигали на бунт и са премахвали тия които заграбват. Сега те са зад кулисите, на показ са политиците и лошата икономика която уж контролират. И самия народ бива набеден, че си избира лоши политици т.е. вината се прехвърля върху тия които преди са се дигали. Излиза, че не могат да се вдигнат срещу себе си. Затова този метод работи успешно.

Чрез монопол малцина чрез дъщерни и какви ли не фирми държат почти всички пари в света. Ясно им е, че бедния е зависим, а този който има е независим. Затова първо е премахнато селото и живота чрез който може човек да е независим, а постепенно след като е забравена прехраната от селото, почват да убиват и така наречения капитализъм и да го превръщат в монопол, последната фаза е да им даряват пари (ББД) и уж да се грижат за тях щото видиш ли машините щели да ги изхранват.

Целта е да няма бунтове и робите да си мислят, че са свободни. За да може когато дойде Антихрист всички да го следват и да го възхваляват как ги е избавил и е направил живота им лек, спокоен и мирен. Ще се занимават с изкуства, а машините ще работят вместо тях.
Но е писано, че противника няма време и бърза, това е благословението от Бог което имаме. Защото ако можеше да направи нещата още по бавно и плавно и да има още някое и друго поколение време на разположение тогава щеше да е страшно.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]