Author Topic: Има ли чип за проследяване в новите лични документи?  (Read 32436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mak

 • Administrator
 • Служещ
 • *****
 • Posts: 654
  • http://www.fellowshipbg.org
Очигледно много си се изплашил от тези чипове и все още смяташ че те са "белега на звяра". Watchman ти писа, че Божия човек така или иначе такива неща не би слагал в тялото си, но явно ще е голяма измама за хора които ще си мислят че са отвхрълили "чип" и автоматично означава че са отвхърлили белега на звяра.

Какво като са с бар код плодовете и зеленчуците, всичко в магазина е с бар код. И кой каза че пшеницата е ГМО?
"Той ти е показал, човече, що е доброто; И какво иска Господ от тебе, Освен да вършиш праведното, да обичаш милост, И да ходиш смирено със своя Бог? " Михей 6:8

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Ти отново не си схванал напълно картинката.

Физическият начин на разплащане не е белегът. Белегът е това, че човек се съгласява доброволно да използва даден подход, при което съгласие вече няма връщане назад.

В момента много от нещата, за които си писал, могат да бъдат избегнати, но трябва човек малко да се понапъне, защото ако очаква да му докарат чисто месо, мляко, яйца и т.н. до супермаркета до блока, ще има да чака. Човек ако търси начин, ще намери. А начини все още има, но са все по-болезнени. Пише, че в Божието царство не е лесно да се влезе, но е широк (и удобен) пътят, който води към погибел.

Нека ти дам по-драстичен и безумен пример за "белег". Да кажем, че за да трябва да имаш възможност да ползваш пари, които примерно са чрез банкова карта, трябва да си изгориш първородното дете пред комисия, за да се докаже, че си го направил и така да ти се издаде карта. Ето това е пример, при който няма връщане назад. Това да ти дадат карта, не означава, че си приел белега, защото могат да ти я дадат насила, но ако ти си сложиш доброволно белега (изгориш си детето, което давам като някакъв безумен пример), тогава ти самият вече си се дамгосал така, че не можеш да върнеш повече нещата. За магазина ще е ясно, че ти си го направил, дори и да си се сдобил отнякъде с такава карта нелегално. За магазина това не е толкова важно. За сатана е важното да прекрачиш границата, защото ще бъдеш представен пред избор, който да е на живот и смърт.И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3604
Ами купуваме, всички купуваме засега, нищо, че всички животни са чипирани, пшеницата е ГМО, много от плодовете и зеленчуците, стоките в магазина са всички с бар код.
Свикнали сме с цивилизацията, колкото и да ни се иска да сме независими, самостоятелни. Дори тези компютри, които ползваме, телефоните, шпионират ни, но ние се съгласяваме с това, като повечето християни дори ползват и фб, който преди няколко години на мен лично ми прати съобщение, че ще ме шпионира и затова ги отрязах. Сигурно ще ни се наложи да се разделим и с останалите техники, но ако Бог не се намеси свръхестествено, не виждам как ще се оправим, аз лично не смятам да си слагам чипове в документите. Един брат ми каза, че не се притеснява от чипа, дори и да му го сложат в тялото, Бог ще направи да изгори. Каква самозаблуда, казах му, че в този случай ще гори в ада, според словото, но иди обяснявай. За повечето християни чипа не е проблем, но неговият създател казва да не се слага, понеже е проблем. И цитира Откровение 13, човека. И да, думата значи пробождане, ами с игла се пробождат хората и им се слага.

Има пшеница, която е ГМО, но българската все още не е. В купешкия хляб обаче почти винаги има ГМО, защото се добавя соев шпрот, който е вносен и почти 100% е ГМО.

Животните имат ушна марка, а не чип и то не всички. Много от селските животни нямат.

Змията измами Ева като я съблазни с измамливи обещания. Не я принуди да си слага чип. Точно по същия начин хората ще приемат и белега на звяра. Доброволно - чрез измамливи обещания.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 157
Ученик на Исус,Уочман добре е развил становището си.Мисля,че преди да се притесняваш за прословутия чип, добре е да поразсъждаваш върху написаното.А ето и моето скромно мнение по въпроса: Писанието казва,че плътта е проклета от Бога.И няма как да е иначе,тъй като от Адам до днес освен Христос няма безгрешна плът.Дори и неговата плът беше натоварена с греховете на мнозина и поради това умря.Та за какво му е на дявола да дамгоса плът,дето рано или късно ще легне два метра надолу.Той желае разума. Който е част от душата.Ако изобщо на плътта има физически белег,то той ще бъде поставен в резултат на това, че човека ВЕЧЕ го е приел ЗАД челото си.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 254
Не знам къде има все още животни без чип, това е задължително. Още преди години Валя Ахчиева беше направила предаване за ГМО пшеницата у нас, така че отдавна се отглежда, Монсанто идваха и у нас.
Всеки, който е записан в книгата на живота няма да приеме белега, така че трябва да стоим будни и трезви, да бдим и Бог ще ни опази. Всеки, който е плевел, няма да се притеснява, до последно ще отрича и ще си го постави. Бог познава своите си и неговите овце също го знаят и следват.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3604
Quote
Който е част от душата.Ако изобщо на плътта има физически белег,то той ще бъде поставен в резултат на това, че човека ВЕЧЕ го е приел ЗАД челото си.

Ето това е ключовото нещо. Ако човек следи за физическите неща, а нехае за духовните, той е вече измамен. Затова е изключително вредно да се говори за някакви физически белези, а хората да тънат в невежество относно същността на царството на мрака.

Quote
Не знам къде има все още животни без чип, това е задължително.

Те и шофьорските книжки са задължителни, но колко хора карат без книжки? Хем шанса да хванат шофьор без книжка е поне 100 пъти по голям от това да хванат овце без ушна марка (да именно ушна марка, не чип). Около нас пасат хора овце и кози редовно най различни хора и животните на никой от тях няма ушни марки.

Не случайно още преди 100 години някой беше казал, че в България закона е врата в полето.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1003
Quote
Който е част от душата.Ако изобщо на плътта има физически белег,то той ще бъде поставен в резултат на това, че човека ВЕЧЕ го е приел ЗАД челото си.

Безплатен обяд няма, и няма и да има. Всичко в този свят се дава срещу нещо в замяна.
Също така, разделянето на материалното и духовното не е добро, поради това съм и донякъде съгласен с цитираното по-горе.

И пак ще дам примера с Исус, дявола му даваше целия свят, ако падне и му се поклони. Поклонението е свързано с това да се признае този на който се покланяш за господар, което е комбинация от физическо действие с духовно действие.

Като цяло не мога да приема идеята, че белега ще е изцяло духовен т.е. само прегорялата съвест, в комбинация на съвестта и някакво действие - да.

Защото иначе спокойно можем да зачеркнем това:

Откровение 13:16
И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;

Какво действие е нужно за да те принудят да си прегориш съвестта, м ?

Бог принуди ли ви да си сложите Божия печат на челата ?

Не се заблуждавайте братя, без физически белег, това няма да се размине, дори и да е нужно съвестта на човек да прегори преди това.

Защото дори и да съгрешите в нещо умишлено, ако се разкаете после - ще ви бъде простено - което е и работата на съвестта. Но ако козата бъде белязана, че е на дявола то в Божията кошара тя няма да влезе.

 Матей 25 глава
31 А когато дойде Човешкият Син в славата Си, и всичките [свети] ангели с Него, тогава ще седне на славния Си престол. 
32 И ще се съберат пред Него всичките народи; и ще ги отлъчи един от други, както овчарят отлъчва овцете от козите; 
33 и ще постави овцете от дясната Си страна, а козите от лявата. 
34 Тогава царят ще рече на тия, които са от дясната Му страна: Дойдете вие благословени от Отца Ми, наследете царството, приготвено за вас от създанието на света. 
35 Защото огладнях и Ме нахранихте; ожаднях и Ме напоихте; странник бях и Ме прибрахте; 
36 гол бях и Ме облякохте; болен бях и Ме посетихте; в тъмница бях и Ме споходихте.


Знаем, че овцете и козите са се разделяли едно време точно по разни белези които са им слагали за да не ги объркат. Така ще е и тук, тоя пример не е случаен ! Защото не се говори случайно и за белега на Бог и белега  на звяра и за белязване на тия които са божии и тия които са на звяра.

Ето и тука имаме духовно + физическо действие, първо да благоволи душата/сърцето ти да подкрепиш някой брат в нужда, и второ да дадеш физически нещо на тоя брат в нужда.

Не заръча ли и Исус на Петър три пъти даже, да се грижи за овцете му ? И за какво ще поставя пастир на овце ако овцете не могат да се загубят ? То те щяха да бъдат пастири ! И къде ще се загубят овцете му ако не бъдат изведени из кошарата по полята за паша ? Те никак няма да се загубят !
И какво ще направи Исус като се върне ? Ще издири тия пастири на които е поверил овце и ще им държи сметка за всичките изгубени овце ! И за откраднатите от дявола ще им държи сметка, защото не са ги опазили. И ако овчаря си стои в къщи и отваря кошарата за да ходят овцете където си искат - то каква награда ще има за тоя овчар ?
Не ходи ли добрия овчар в гората сред вълците да търси изгубената овца ? И ако я остави на вълците и не я потърси не е ли прегоряла съвестта му ?

Братя, не разделяйте духовното от физическото, не направи ли Бог и духовния и физическия свят ?
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Ото

 • Посещаващ
 • **
 • Posts: 75
   Извинявам се, може би не е тук мястото, но ще споделя едно мое отдавнашно хрумване. В българския език използваме думата „печат” за две съвсем различни неща.
  Първо-за уникалния  за всяка държавна служба или пък фирма щемпел, който  само упълномощени служители могат да използват.
  Второ- за отпечатъка оставен от щемпела.
 Например, на разни официални бланки най-отдолу обикновено пише „подпис” и „печат”, като тук под  „печат” се разбира отпечатъка на печата. Ако пренесем тази особеност на езика ни към „печат на челото или десницата”, т.е. „отпечатък на челото или десницата”-уви, получават се личните ни документи. Отпечатък на челото (лицето)- това е снимката ни в  личната карта. Отпечатък на десницата- това са пръстовите ни отпечатъци. Все пак Новият Завет не е писан на български, а на старогръцки, така че ако има някой с необходимите знания, и се заеме да направи анализ на текстовете в тази посока, с интерес ще прочета заключението му.

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Пропускаш факта, че това не ти ограничава възможността да купуваш и продаваш.

Садиш домати, отиваш пеша до пътя. Слагаш сергия. Продаваш и после с тези пари си купуваш нещо.

Но размишленията са ти в интересна насока.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3604
Също се пропуска факта, че по отношение на белега на звяра не се използва думата "печат",  а думата "белег". Думата печат се използва само за Божиите слуги в Откр. 7:3 и използваната дума е напълно различна от думата "белег" в Откровение 13-а глава.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ото

 • Посещаващ
 • **
 • Posts: 75
Quote from: Tihomir
Пропускаш факта, че това не ти ограничава възможността да купуваш и продаваш.
Садиш домати, отиваш пеша до пътя. Слагаш сергия. Продаваш и после с тези пари си купуваш нещо.

  За да продаваш легално домати покрай пътя, трябва или да  имаш регистрирана фирма, или да имаш удостоверение за земеделски производител. Не може да „стигнеш” до фирмата, или до земеделския производител, ако нямаш лична карта. В нашата излязла от комунизма държава, чрез закони, наредби и наредбички е урегулирано  всичко и до най-дребната икономическа активност.
Quote from: Watchman
Думата печат се използва само за Божиите слуги в Откр. 7:3 и използваната дума е напълно различна от думата "белег" в Откровение 13-а глава.

Добре, съгласих се. Белег=Печат=отпечатък няма потвърждение в Словото. Което е хубаво!

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3604
Quote
За да продаваш легално домати покрай пътя, трябва или да  имаш регистрирана фирма, или да имаш удостоверение за земеделски производител. Не може да „стигнеш” до фирмата, или до земеделския производител, ако нямаш лична карта. В нашата излязла от комунизма държава, чрез закони, наредби и наредбички е урегулирано  всичко и до най-дребната икономическа активност.

Aко наистина се интересуваш нещата да стават легално, то трябва да знаеш, че всички правителства и закони на България от 1992-а година насам са нелегални и неконституционни. Така, че в момента Бог е дал огромна легална свобода на българите. Само дето те не знаят за нея. Ето повече информация по въпроса:

http://tinyurl.com/jg5y7sr

Тази информация е проверена и хора действително печелят дела срещу държавата на базата на тези факти.

С други думи чисто законовата ситуация в България в момента е че ние живеем в състояние на пълна липса на легална власт и на валидна законова структура. Валидна е само Конституцията, според която не си длъжен да имаш никакви документи за да купуваш и продаваш каквото и да е.

Но дори да нямахме подобна благодатна ситуация от Бога и управляващите да си бяха вързали нещата конституционно през 1992-а година, те пак щяха да са незаконни, защото изборите се фалшифицират и реално никое правителство не е законно избрано.

Обаче дори да бяха "законно избрани" правителствата, пак те нямаше да са призната от Бога власт, защото не само не изпълняват Божия мандат от Римляни 13-а глава за властите, но и усърдно вървят против него.

Така, че Божият човек има огромна свобода на действие в момента в България и само на базата на лъжите и внушенията на врага ние не виждаме и не разбираме тази свобода. И ако не се измамим да влезем в заробващи договорни отношения с правителството (чрез гласуване, взимане на държавни помощи, субсидии и прочие) то тази свобода може да бъде отнета само с насилие и физическа саморазправа. А последното няма как да се случи докато не ни е дошло времето за това, както никой не можа да пипне Исус преди да Му дойде времето да отиде на кръста, ако и на много пъти преди това да им се искаше да го хванат или убият. Той просто ги подминаваше и те не можеха да сложат ръка на Него.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 254
Така са се оплели в нечестието, че дори този закон за чиповете е противоречив, дали са три дати за влизането му в сила, , ноември, декември и май. А се предполага, че е писан от експерти юристи. Жалки са, наистина, злото е жалко и дано се покаят тези слуги на дявола, че просто нямат си представа какво ги чака след смъртта.
А ние не ни остава друго освен да се молим, да живеем праведно в този свят, да светим. Толкова тъмнина има, дори днес с тези мартеници, всенародно чародейство :(

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3604
Къде го намери този закон? Дай номер на Държавен Вестник в който да го прочетем.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

mak

 • Administrator
 • Служещ
 • *****
 • Posts: 654
  • http://www.fellowshipbg.org
Ученик, виждам че много се вълнуваш от темата за чипове.

Има един човек с име Carl Sanders и от него тръгва целата работа че това ще е белега на звяра. Човека претендира че е работил във фирмата която е измислила "чипа", по-точно самия той претендира че е бил инжинер който е работил по разработката. Следователно като е разбрал, че това е "белега на звяра", решил е да тръгне по църквите и да говори на хората, че това е белега.

Но оказва че този човек е лъгъал и мамел хората, нито е работил там, нито е бил инжинер. След като е бил разобличен, човека казал че това го е правил с добри намерения, за да може да евангелизира говорейки за последните времена.

Всичко това става преди 30-ина години. Има видеа от човека по интернет.  А на следващия линк може подробно да намери информация за лъжите: http://www.eaec.org/expose/carls3.htm

Защо всичко това с чипа започва с измама? Нима на Бог му е нужна измама и лъжа за да предупреди своите Си?
"Той ти е показал, човече, що е доброто; И какво иска Господ от тебе, Освен да вършиш праведното, да обичаш милост, И да ходиш смирено със своя Бог? " Михей 6:8