Author Topic: Има ли чип за проследяване в новите лични документи?  (Read 35626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1019
Да съгласен съм, че прегорялата съвест е възможно да бъде белега на звяра, но също така не отхвърлям възможността да е чип.
Дори и при чипирането има възможност да бъде поднесен с избор искаш или не искаш, или мислите, че Бог не е силен достатъчно за да постави този вариант в действие ?
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
И като смяташ, че това може да е чипиране и не се чипираш, ще си спокоен, че не си приел белега и всичко останало, което приемаш не е възможно да е белег.

Ето тази вратичка, която си оставаш, е още по-силен коз за заблуда, защото може да пропуснеш да разпознаеш истинския белег като не приемеш фалшивия.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 296
Хубаво е човек да е независим от системата, но както сами отбелязвате това не е възможно в частта с данъците.
В Индия вече въведоха в един щат безкасови плащания от декември.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3788
В момента данъците са най-малкия проблем. Но да речем че в един момент могат да станат по-голям проблем. Тогава човек може да се освободи изцяло от тях като спре да ползва изцяло системата и заживее на природните ресурси, които Бог е дал. Има достатъчно неусвоена земя, запустяла земя, цели изоставени села в които не стъпва човешки крак. Там човек може да се насели и години на ред никой няма да го види или потърси там.

А има и съвсем други примери. Например преди време излезе една интересна новина за един овчар в Родопите на 80 години, който цял живот не е имал лични документи, включително по време на комунизма. Този човек нито данъци е плащал, нито някой го е водил че съществува по документи, ако и цяло село да го е познавало.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 296
Да, има такива случаи. Но знаем, че в последните дни ще има суша, небивали земетресения, негодна питейна вода и пр.
Виждаме и че преди самия белег хората са принудени да се поклонят на образа на звяра:

Откровение 13:15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.    
16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;    
17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

Цялата тази работа я върши лъжепророка.

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Принуждаването е по-скоро наказание (чрез смърт) на тези, които не се поклонят, а не насилствено белязане.

Ще има такива, които ще се избавят от това наказание.

Лъжепророкът може да е баш научната сфера.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1019
Основния начин по който се случват в момента нещата е :
Робът трябва да плати (заработи) всичко и то многократно. Т.е. дори и чипът ще бъде платен многократно с труда му и разума му ще бъде промит, че това е нещото което той иска.
Таа да ще си ги купуват и ще бъдат против всички които не искат да си го купят и сложат.

Не знам доколко си запознат, но така наречените интернет тролове, на които им се плаща да прокарват мнения в Интернет пространството, не спят, а работят и в тази посока. И да съгласен съм, научната сфера стои зад тях.

Като цяло нещата стават стъпка по-стъпка, първо бяха кредитните карти, сега са плащания чрез смартфон, утре ще бъдат чрез чипа.

Да могат да го направят насила, но Противника няма полза от това, какво поиска той от Исус ? Да му се поклони и да го приеме с цялото си сърце и разум като негов господар. Това насила не става, може да бъде постигнато с лъжа, с измама, с ласкателство и с подкупи. Защото той иска човека да се отрече от Бог като негов господар и да признае него за господар, че и да му се покланя и подчинява.

За да успеят да прокарат законите за чипиране, трябва да убедят голяма част от хората, че това е нужно и те го искат. За да го поискат трябва да доведат беззаконието до такива граници, че хората да са отчаяни и да приемат всичко което ще ги отърве от тези които ги мамят. Чипирането ще помогне и в тази насока. Всички транзакции ще станат безкасови, ще се показва голям контрол и ще има осъдени. Ще се докара ББД и ще го комбинират с контрола като ще казват, ето ние ви даваме пари, но трябва да няма измами, за това всичко ще е електронно и ще се следи.

Ето ти един пример, в България от доста години развъждат циганите, при въвеждане на ББД което е пари за да си стоиш в къщи и да не правиш нищо, колко от тях ще отидат да гласуват за приемането на такъв закон ? Колко българи които нямат работа ще гласуват за такъв закон ? Колко от тези хора ще ги интересува, че това е крачка към чипа ? Постига ли се всичко с мнозинство в "демократичните" държави ? Колко от тези хора ще тръгнат ако трябва и на оръжие срещу тези които ще са против ББД ?

Така, че да аз виждам вариант чипа да е белега, но да има и други варианти, и то не един и два.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 296
Какво ще кажете за това, твърди се, че в Русия вече слагат щрих кодове на челата:
"Съветват ни, до края на годината спешно да идем да пишем откази от електронни паспорти и УЕК (универсална елекронна карта). Какво е вашето мнение? Защото аз съм чувал за тези неща, но зная малко.

- На сайта на Галина Царьова “Против карт.орг“ го има 222-ри (или 202-ри?) закон, на Руската Федерация, в който ясно е записано, че хората подали заявление за отказ от УЕК, няма да я получат 2017 г. За сега изглежда са спряли реализирането на програмата за УЕК, но всичко е готово, да пренасочат цялата инфраструктура, за издаване на друг идентификационен документ - „Паспорт на Руската Федерация“ - малка картичка, с приложение „Банков Свят“. И това ще е единственият документ, който ще е валиден за цялата Руска Федерация. Вече е подготвен и 62-ри закон на Руската Федерация, за депортиране на лицата, нямащи, до 1 април 2017 година, гражданство (т.е. легитимен документ) на Руската Федерация.

В този закон се казва, че старият паспорт на Руската Федерация вече е невалиден, и не е документ, доказващ гражданството. Т.е. хората получили до 2002 година паспорт на Руската Федерация, вече не са нейни граждани и трябва да преминат отново, цялата процедура за получаване на гражданство. Човек трябва сам да отиде, да напише заявление... - за да му се направи дактилоскопия, да го снимат, и заедно със снимката да му бъде нанесен штрих-код на челото. И това ми каза, не кой да е, а началникът на паспортната служба, на, район... (от видеото, не се разбира добре името на района). Той потвърди, когато го попитах: - обучават ли ви вече, имате ли апаратура? - Да, обучават ни да поставяме штрих-код на челото. В Самара, на ул. Московско шосе има такъв многофункционален център... Там поставили штрих код на челото, на жена инвалид, - жената видяла лазерния лъч, скачащ по челото й, и попитала: - Какво беше това? И млад човек, който от неотдавна работи там, казал: - Да, наистина ви поставихме штрих-код на челото, за да го чете апаратурата. Щрих-кодът ще го чете апарат, и картичката ще е валидна, но няма да има нужда да се въвежда кодът на картата. Штрих-кода никой няма да го вижда, освен апаратурата.

И това го казал, не кой да е, а Герман Греф (всеизвестен в Русия, високопоставен правителствен големец). От 1 януари 2017 г. ще бъде променена цялата структура, и сега на всички банкомати се извършват промени, поставят се допълнителни четци на штрих-кодове, от челата. Затова няма да има нужда да се въвежда УЕК.

Така че, действайте, - пишете откази от УЕК и електронен паспорт, но държавата така или иначе ще настоява да получите идентификатор на личността – новия паспорт, съобразно закон 62. А в този закон ясно е записано, че лицата, не получили гражданство (т.е. нов паспорт), ще бъдат депортирани (интернирани, изселвани). А къде, - не пише. "

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3788
Quote
Така, че да аз виждам вариант чипа да е белега, но да има и други варианти, и то не един и два.

Писанието ясно казва, "който има мъдрост нека да сметне числото на звяра" не казва да се гадаят варианти. Варианти няма. Числото на звяра е прегорената съвест, защото човек без съвест вече не е човек а звяр. Вече чрез какъв метод хората ще бъдат тласкани към решения които довеждат до прегаряне на съвестта - там методите могат да са най-различни - но резултата ще е същия.

Quote
Какво ще кажете за това, твърди се, че в Русия вече слагат щрих кодове на челата:
"Съветват ни, до края на годината спешно да идем да пишем откази от електронни паспорти и УЕК (универсална елекронна карта). Какво е вашето мнение? Защото аз съм чувал за тези неща, но зная малко.

- На сайта на Галина Царьова “Против карт.орг“ го има 222-ри (или 202-ри?) закон, на Руската Федерация, в който ясно е записано, че хората подали заявление за отказ от УЕК, няма да я получат 2017 г. За сега изглежда са спряли реализирането на програмата за УЕК, но всичко е готово, да пренасочат цялата инфраструктура, за издаване на друг идентификационен документ - „Паспорт на Руската Федерация“ - малка картичка, с приложение „Банков Свят“. И това ще е единственият документ, който ще е валиден за цялата Руска Федерация. Вече е подготвен и 62-ри закон на Руската Федерация, за депортиране на лицата, нямащи, до 1 април 2017 година, гражданство (т.е. легитимен документ) на Руската Федерация.

В този закон се казва, че старият паспорт на Руската Федерация вече е невалиден, и не е документ, доказващ гражданството. Т.е. хората получили до 2002 година паспорт на Руската Федерация, вече не са нейни граждани и трябва да преминат отново, цялата процедура за получаване на гражданство. Човек трябва сам да отиде, да напише заявление... - за да му се направи дактилоскопия, да го снимат, и заедно със снимката да му бъде нанесен штрих-код на челото. И това ми каза, не кой да е, а началникът на паспортната служба, на, район... (от видеото, не се разбира добре името на района). Той потвърди, когато го попитах: - обучават ли ви вече, имате ли апаратура? - Да, обучават ни да поставяме штрих-код на челото. В Самара, на ул. Московско шосе има такъв многофункционален център... Там поставили штрих код на челото, на жена инвалид, - жената видяла лазерния лъч, скачащ по челото й, и попитала: - Какво беше това? И млад човек, който от неотдавна работи там, казал: - Да, наистина ви поставихме штрих-код на челото, за да го чете апаратурата. Щрих-кодът ще го чете апарат, и картичката ще е валидна, но няма да има нужда да се въвежда кодът на картата. Штрих-кода никой няма да го вижда, освен апаратурата.

И това го казал, не кой да е, а Герман Греф (всеизвестен в Русия, високопоставен правителствен големец). От 1 януари 2017 г. ще бъде променена цялата структура, и сега на всички банкомати се извършват промени, поставят се допълнителни четци на штрих-кодове, от челата. Затова няма да има нужда да се въвежда УЕК.

Така че, действайте, - пишете откази от УЕК и електронен паспорт, но държавата така или иначе ще настоява да получите идентификатор на личността – новия паспорт, съобразно закон 62. А в този закон ясно е записано, че лицата, не получили гражданство (т.е. нов паспорт), ще бъдат депортирани (интернирани, изселвани). А къде, - не пише. "

Горе долу мине не мине половин година излизат подобни "новини".  Още през 2015-а щяха да слагат чип на всички в ЕС. После щеше да е 2016-а. Вече сме 2017-а. Всичко това са блъфове за отклоняване на вниманието.

Горната "новина" ми прилича на подобен блъф. Герман Греф (шефа на Сбербанк) е действително антихрист и е много удобен за пускане на подобни кьорфишеци от негово име.
Първо няма как да се отменя гражданство, още по-малко пък масово заради промяна на документите. За да направят това трябва да променят конституцията. Второ документите важат до написания в тях срок на годност, а на пенсионерите документите са безсрочни.

Най-добре изучавайте какво писанието нарича "поклонение". Това не е религиозно действие. Поклонението е това, което правят милиони наричащи се новородени християни, а са прегърнали вървежа, сиреч мирогледа и ценностната система на този свят. Борят се да дипломи, стремят се към кариера, към сертификати, акредитации, титли и престиж. Уповават на парите и системата. По-голям белег на звяра от това на дявола не му трябва.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 296
Все пак се казва, че никой няма да може да купува и продава без този белег, така че белега трябва да е физически.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3788
Да не забравяме, че освен белег на звяра има и белега на Бога и той се поставя на челото. Белега на звяра е имитация на белега на Бога. Тогава и белега на Бога ли ще е физически и ангелите ще сложат "небесен чип" на челото на вярващите? Ако Божият белег е нещо духовно, то и белега на звяра е нещо духовно.

Това че няма да може да купува и да продава е въпрос на системата. Божиите хора няма да желаят да участват в тази система и затова няма да могат да купуват или продават. А онези, които ще искат да останат в системата - те ще са белязани от своето участие в системата. Но това ще им струва съвестта.

А Писанието изрично казва, че отхвърлянето на чистата съвест води до корабокрушение във вярата:

1Тим. 1:19  имайки вяра и чиста съвест, която някои, като отхвърлиха отпаднаха от вярата;

Думата преведена "отпаднаха" буквално означава да претърпиш корабокрушение. Има само един вид хора, които Бог не може да спаси и това са хората останали без съвест. Дяволът знае много добре това нещо.

Писанието нарича хората останали без съвест "дваж умрели":

Юда 1:12  Тия са подводни скали, когато пируват с вас в дружелюбните ви гощавки, и без страх напасват себе си; безводни облаци, носени от ветровете; есенни дървета, безплодни, дваж умрели, изкоренени;
Юда 1:13  свирепи морски вълни; които изпущат като пяна своите безсрамни дела; скитащи звезди, за които се пази мрачна тъмнина до века.


Тук не се казва, че "ако не се покаят ще се запази тъмнината за тях до века" а се казва, че хората които са "дваж умрели" за тях няма никаква надежда за спасение.

Писанието учи, че човек в своето греховно състояние е мъртъв в греховете си:

Еф. 2:1  И съживи вас, когато бяхте мъртви чрез вашите престъпления и грехове,

Но въпреки, че човек е мъртъв той може да бъде съживен чрез покаяние, защото има съвест, която Бог да използва да го доведе до покаяние. Но ако човек е дваж умрял, той вече не може да бъде съживен, защото е лишен от съвест.

Именно съвестта в човеците през цялата история пречи на Сатана да вземе пълен контрол над народите. Винаги на някого ще се пробуди съвестта и ще провали кроежите на нечестивите. Това се случва отново и отново и отново. Съвестта  е верния Божий съюзник в човека. Затова Сатана знае много добре че има само един единствен начин да вземе пълен контрол над човечеството и то е да намери начин да унищожи съвестта. Точно поради тази причина в техните тайни сатанински ритуали те изпълняват ритуала "Изгаряне на грижата (Cremation of Care)" сиреч на съвестта, която в този ритуал те наричат "нашия древен враг".

Не случайно гръцката дума за "белег" в Откровение 13-а глава означава да пробода, да прегоря. А апостол Павел говори за прегаряне на съвестта:

1Тим. 4:2  чрез лицемерието на човеци, които лъжат, чиято съвест е пригоряла,

Гръцката дума преведена като "прегоряла" означава да поставя белег с нагорещено желязо.

Белега се поставя върху ВЪТРЕШНИЯ ЧОВЕК, не върху външния. Исус изрично казва, че "плътта нищо не ползва" (Йоан 6:63). Нито Бог се ползва от човешката плът, нито дявола ще го ползва ако постави белег на плътта. Той иска да дамгоса духа, защото там е връзката на човека с Бога, която той иска да унищожи.

Никакви чипове не могат да унищожат съвестта, защото тя е нещо духовно и не може да бъде унищожена чрез физически методи. Разбира се човек трябва да пази тялото си, защото е Божий храм, който не трябва да бъде оскверняван нито с ГМО, нито с отрови, нито с блудство, нито с татуировки, нито с преяждане или чипове или каквото и да било. Никой Божий човек така или иначе няма да приеме чип в тялото си. Но измамата може да приеме, ако и да отхвърли чиповете.

Точно поради тази причина врага масово разпространява митовете за чиповете сред християните. За да ги прати да се пазят на погрешната страна, а после да ги атакува в гръб неподготвени.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 296
Добре, представяме си безкасовото общество и "духовния белег" сложен. Влизат хората в магазина, как ще ги разпознаят, за да могат да пазаруват?

Emma

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 98
Много хубаво си обяснил за съвестта, Watchman!

И мисля, че всичко това има пряка връзка и колерира със страха от Бога.
Това, толкова неразбрано и непознато отношение на повечето християни и въобще на хората, като цяло към Бога.
С цялата тази просперитетна вълна и други, подобни безобразни течения....


..."Всички ще бъдат научени от Бога". Всеки, който е чул от Отца, и се е научил, дохожда при Мене.

Йоан 6:45

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3788
Добре, представяме си безкасовото общество и "духовния белег" сложен. Влизат хората в магазина, как ще ги разпознаят, за да могат да пазаруват? 

Системата ще е такава, че въобще за да поиска да ходи до магазина, значи вече е белязан и няма да има нужда никой да го проверява за нищо. Щом доброволно е отишъл до магазина, значи вече носи белега. В това е същността на нещата.

Дори в днешно време става все по невъзможно човек да купува неща от магазина, защото храните и дрехите са пълни с отрови, техниката е пълна с подслушващи и проследяващи устройства, дори строителните материали са токсични.

Все повече и повече Божият човек, който иска да живее праведно е ограничен в нещата, които може да купува поради тоталната развала на всичко. Ще настъпи един момент в който просто няма да има какво да купиш без да направиш компромис с правдата и съвестта. А ако няма какво да купиш, то се обезсмисля и да продаваш, защото няма да имаш никаква полза от получените пари.

Онези християни обаче, които нехаят и купуват каквото им падне в момента без въобще да си дават сметка какво ядат, или какво обличат или с какво строят домовете си, докато чакат някой да ги задължи да слагат чипове и си мислят, че са ОК, неусетно ще се обезличат изцяло и ще изгубят съвестта си.

Някой по-горе спомена за безусловния базов доход (ББД). Това е изключително коварно нещо и колко християни ще ръкопляскат ако се приеме и след това ще се втурнат да вземат пари за които не са работили? Няма да има чипове, няма да има нищо - просто "безплатни пари" от държавата с подкрепата на едрия капитал. Никой няма да ти ги даде насила, просто хората ще се втурнат сами да ги вземат. И с каква съвест? Не казва ли Писанието - който не иска да работи, той нито да яде? Не казва ли че работника, заслужава заплатата си? Тогава с каква съвест, някой ще вземе пари на готово?

Ами ГМО–то? Колко християни си ядат всякакви храни съдържащи ГМО без да им пука, че това води до генетични мутации и реално човека се превръща в нечовек и звяр? Някой насила ли ги кара да ядат ГМО или го правят доброволно от мързел, безхаберие и нехайство?

Така чрез примамката на удобството, евтинията и безплатните подаръци, правителството покварява и тялото и съвестта.

Ето с такива коварни номера християните ще продадат съвестта си, а чиповете са само димна завеса за да се прикрие истинския белег.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 296
Ами купуваме, всички купуваме засега, нищо, че всички животни са чипирани, пшеницата е ГМО, много от плодовете и зеленчуците, стоките в магазина са всички с бар код.
Свикнали сме с цивилизацията, колкото и да ни се иска да сме независими, самостоятелни. Дори тези компютри, които ползваме, телефоните, шпионират ни, но ние се съгласяваме с това, като повечето християни дори ползват и фб, който преди няколко години на мен лично ми прати съобщение, че ще ме шпионира и затова ги отрязах. Сигурно ще ни се наложи да се разделим и с останалите техники, но ако Бог не се намеси свръхестествено, не виждам как ще се оправим, аз лично не смятам да си слагам чипове в документите. Един брат ми каза, че не се притеснява от чипа, дори и да му го сложат в тялото, Бог ще направи да изгори. Каква самозаблуда, казах му, че в този случай ще гори в ада, според словото, но иди обяснявай. За повечето християни чипа не е проблем, но неговият създател казва да не се слага, понеже е проблем. И цитира Откровение 13, човека. И да, думата значи пробождане, ами с игла се пробождат хората и им се слага.