За Форума > Предложения и оплаквания

закриване на профил

(1/2) > >>

happy_man:
Смятам, че местото ми не е тук. Причини - моя преценка.
Не си спомням какво пише в правилника ви, а и вече за мен няма значение. Моля да закриете профилът ми,.ако може и есичко написано от мен!

Watchman:
Щом смяташ - ти си свободен да напуснеш, както си бил свободен и да дойдеш. В този форум това, което някой е написал остава точно както остават всички думи, които сме изрекли пред Бога и не могат да се закрият, покрият или отменят, колкото и да ни се иска.

Думите на всички остават за да свидетелстват за тях или против тях.

Бейби:
Аз също се присъединявам към happy_man и бих искала  и моя профил да бъде закрит. Христос ще дойде да ни съди. Амин!

happy_man:
Казвате свободен си да напуснеш форума, но не сте създали такава възможност. Трупате актив ли? Защо не може да закрия профила си.
Аз не искам да съм член на секта. Отидете на Атон, там има доста като вас.
Този сайт е част от "системата". Или интернета не е? Май само което на вас не ви харесва и не ви е удобно е "системата". На Атон, вече има шефове и трябва да ги слушате. А тук в "системата ви" вие сте шефовете и всеки мислещ не като биг боса, е на различен дух от Библията. Бреййййййй.
Айде махайте ме от този сектански сайт!

Tihomir:
happy_man,

Ако те е срам от нещо, което си написал, покай се публично тогава, както публично си го написал. Ако не те е срам от нищо от това, което си написал, тогава какъв е проблемът то да стои?

Ако беше на живо и пред много хора кажеш нещо, то ще остане и няма да може да се изтрие. Не виждам защо трябва да действаме по различен начин, ако и да имаме техническата възможност да изтриваме мнения.

В темите ти беше дадена възможност (и все още имаш) да отговориш аргументирано. Това, че някой не е бил съгласен с теб не е нещо ненормално. Ако виждаш, че човекът насреща не е прав, тогава аргументирано отговори.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version