За Форума > Предложения и оплаквания

Едно малко предложение

(1/1)

khorin68:
Ровя се из Форума и чета различни теми. Направо съм очарован какви възможности за общуване има тук. Но все пак съм длъжен да направя едно малко предложение към модераторите: Възможно ли е теми, по които не е било писано повече от година, да бъдат отделени в архив? Знам, че е доста трудоемко, но опресняване по дадена тема много трудно може да бъде направено. По-скоро темите трябва да търпят развитие и да се преливат една в друга. Така, поне според мен, обемът в разделите ще се поизчисти и ще има възможност посетителите да се ориентират още по-лесно.
С уважение и почит:        К. Хорин

Tihomir:
Каква е техническата трудност, която си видял, за да пишеш в тема, която е по-стара от година?

Доколкото мога да предположа, софтуерът ти казва, че темата е много стара, но ти можеш да игнорираш това и да продължиш да пишеш и темата ще се обнови.


(Между другото, думата "оЧАРован" не е с много положително значение според библейските писания, буквално означава "омагьосан")

Владо:
  Аз искам само да вметна, без да засягам новият участник, че тематично ако темите започнат да се "вливат" и "преливат" ще настъпи едно неприятно хаос-явление, което ще се характеризира с тематична размитост, неяснота и обобщеност - неща, от които не може да се извлече нито поука, нито може да се разсъждава добре - получават се семантични паралели, успоредни под-теми и объркването е крайно неприятно.

 Разделени ясни, темите са МНОГО ДОБРО решение. Нека не се "вливат" една в друга, но ако има какво да се каже по някоя тема - може да се влезе в нея, както казва Тихомир, да се игнорира предупреждението, че по темата не е писано отдавна и да се публикава мнение.

The Disciple:

--- Quote from: khorin68 on July 29, 2011, 01:05:50 AM ---Ровя се из Форума и чета различни теми. Направо съм очарован какви възможности за общуване има тук. Но все пак съм длъжен да направя едно малко предложение към модераторите: Възможно ли е теми, по които не е било писано повече от година, да бъдат отделени в архив? Знам, че е доста трудоемко, но опресняване по дадена тема много трудно може да бъде направено. По-скоро темите трябва да търпят развитие и да се преливат една в друга. Така, поне според мен, обемът в разделите ще се поизчисти и ще има възможност посетителите да се ориентират още по-лесно.
С уважение и почит:        К. Хорин

--- End quote ---

   Не смятам че е удачно.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version