• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Лъжеучението "ПАСТОР"

Започната от Владо, Юни 21, 2011, 12:14:30 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Анко

От юни 2024 г.

... ще има голяма тренировка за всеки, който иска да спечели души за Бога чрез използване на дарбите на Светия Дух, като изцелителната дарба, като пророческата дарба и тия всички велики дарби...заедно да прекараме с хвалене на Бога и обучаване как да станеш евангелизатор по най-лесния и добър начин, ще бъде чудесно...

Той знае предварително как ще се прояви Бог?
Когато си поиска и използва дарби от Бога.
Лесно произвеждане на евангелизатори на конвейр?
Ще дойдат хора, които ще види за първи път и ще ги обучи за 3 дни да бъдат евангелизатори?

А Бог е някъде на негово разположение? Някъде там...
---------
Това момче също често е обект на коментари. С видеа за пояснение.
...истинския вид вяра нямало ако и защо...

"акО" е употребена над 1600 пъти в Божието Слово
"защо"/"защото" са употребени над 4 000 пъти в Писанието

Какво би било изказано и какво бихме разбрали ако ги игнорираме???

Анко

Един от тези, които най-много шумят около себе си в последните години...

Анко

Някои вярвали за да бъдат на високи постове, да ги забележели другите и да им завиждали....
Това правело помазанието.....

Едно "пророчество"от 2023 г. лятото, както се казва направо е "избило" рибата но този път буквално, в Черно море

Анко

В днешни времена се обявяват предварително гръмки събития,т. нар. конференции и се рекламира подобаващо. Някъде има резервации, такса вход...

Watchman

То аз нямам спомен да съм чел някъде, че апостолите са обявявали каквато и да е "служба". Просто християните са се събирали заедно да търсят Бога, и Бог е правел каквото е правел.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

И аз така помня и пак го чета и не виждам в Писанието такова превъзнасяне, там липсва всякакво човешко превъзнасяне. Сега предварително се обявяват за проводници на Божието действие.

Анко

Преди пробуждане има плащане, докато благовестието е безплатно

Анко

Watchman

Този Пилев трудно може да се повярва, че е толкова глупав и сляп. По-логично е да е грантомотивиран.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

Горан Благоев ще импийчва българския и американския президент и ще съди руския

"Християни" дрънкат оръжия, възхита от генерали, българите са тра-ла-ла, за хонорарите и заплатите...
всичко това за малко повече от минута...
Пазете се българи,
И Бог да ни пази...

Анко

Към този текст и тази снимка със сигурност има какво да кажат хора, много по-запознати със събитията от мен
-за мен тя освен много други неща, които прозират, тя потвърждава истинността на заглавието на темата, потресаваща манипулация от този човек...никой за 10 години от 2014 досега, не знам някъде да е твърдял, че нацизма и насилието, за които говорят най-вече рускоговорящи а и други народности в Украйна... е насочен срещу евреи....но така изложената позиция дава доста дори непотърсени отговори и навежда към задължителни размисли

Откакто откъм америка се опитва да полъхне малко по-различен вятър, част от нашите сънародници, за нула време се обърнаха от явни техни слуги на върли ежедневни критици на американската политика...при повечето е обяснимо, говори се за спиране на финансирането на тези, които продават съвестта си за пари...за тази година се говори че са предплатени...

Това ме препрати в Михей 3, като че ли е писано и за политически "пророци", с каквито днес е пренаситено
Михей 3
5 Така казва Господ За пророците, които заблуждават людете Ми, - Които, докато хапят със зъбите си, викат - Мир! Но, ако не тури някой нещо в устата им Обявяват война против него;

Довчера им козируваха доброволно и ги славеха а днес вече било "извратена реалност" ...

Watchman

На Пилев му куца не само логиката, но и историческите познания. Щом имало "евреи" значи нямало фашисти. Явно идея си няма, че в армията на Хитлер е имало стотици "еврейски" офицери, както и десетки хиляди войници. По неговата логика значи и в Хитлерова Германия е нямало фашисти.

Същия Пилев няма и способност да прочете и осмисли даже текстовете, които публикува. За  него "нехаресването на Тръмп" било равно на "крайни реакции" срещу Тръмп.

Явно нова порода "християни" бродят в България - "соросоидни християни". И за съжаление, Пилев не е единствения, аз лично познавам такива.

Анко

Цитат на: Watchman - Март 22, 2025, 18:40:22 PMЯвно нова порода "християни" бродят в България - "соросоидни християни". И за съжаление, Пилев не е единствения, аз лично познавам такива.
Свързана е позицията им спрямо украинските събития и тези в близкия изток. Относно Украйна се вижда с невъоръжено око,че в момента тези, които поддържат агресивна позиция и продължават да действат и за бъдеща постоянна конфронтация с руснаците са от европейски власти-британци, французи и донякъде германци. Когато се заговори за мир, изпаднаха в нервни кризи. Вероятно има зависими и пастори, платени, може дори да са много...Има и наивни християни, повтарят като папагали неща от новините, както често казваш, не са в състояние да осъзнаят дори това, което виждат в действията на властите в държавата Израел...позицията на тези, които се въздържат от оценки, като че ли е по-разумна...отказах се да публикувам твоите публикации засега, за които бях попитал. За толкова години си позволих да общувам в една-единствена християнска група в мрежата...но насаждането на омраза към руснаците мисля стана огромен проблем за отношенията ни отвътре като народ. В другата тема за огледалото на звяра абсолютно точно си формулирал действието на нпо-тата, направо е чук. Преди десетина години бях направил един скромен анонимен блог в нета. Понякога публикувам там кратки, ясни послания от Божието Слово. Мисля там да копирам някои от твоите публикации по тези теми, преди време бях го направил от по-стари дискусии във форума, на които попаднах докато чета последните няколко години.

Watchman

Цитат на: Анко - Март 26, 2025, 16:29:59 PMСвързана е позицията им спрямо украинските събития и тези в близкия изток.

Това е само върха на айсберга. Аз като ги гледам те се движат като по ноти, според програмата на дълбоката държава.

Статиите за Израел е добре да достигнат до повече християни, защото тази измама е много опасна за всички, които са хванати от нея. И е калкулирана да доведе до смъртоносни последствия.

Анко

Истината била в него
Транзитиран...
видение 1 милион, под-видение
Както отбеляза Watchman преди време, опит за легализация...