Author Topic: 21.12.2012  (Read 12860 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
21.12.2012
« on: January 17, 2011, 16:23:07 PM »
Считам,че кукловодите на народите,стратезите на "new world order" са подготвили някакво грандиозно глобално шоу за (или около)тази дата.Промиват мозъците на хората с "поразително точния" календар на маите,пророчествата на измамения измамник Нострадамус,услужливи "учени",които се прескачат да съобщават "тревожните анализи и открития"за предстоящи глобални катаклизми и "апокалиптични" събития.Някои очакват край на света,други нова епоха. Трети край на тази епоха,и свят какъвто го познаваме и започване на нова ера.Каквото и да е-смятам че идва преди всичко време на грандиозна измама за умовете и сетивата на човеците. Датата не е просто ей така подхвърлена,за да занимава мисленето на хората и да подхранва само любопитство и страх.Мнението ми е,че ще се възползват от удобната и "сакрална"дата-21.12.2012.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3396
Re: 21.12.2012
« Reply #1 on: January 17, 2011, 19:32:35 PM »
Безспорно трябва да се БДИ относно това, което може да се случи през тази година и около тази дата. Трябва да се проверят и нещата около планетата Нибиру, да се види дали наистина вече се вижда, защото е твърде вероятно каквото стане тогава да е свързано именно с тази планета.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Re: 21.12.2012
« Reply #2 on: January 17, 2011, 22:46:05 PM »
http://www.cosmos.1.bg/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=476:2008-08-05-10-20-42&catid=14:-  Има и други много линкове и материали посветени на тази тема за или против.Някои от твърденията противоречат на Писанията,а именно:Ануннаки са създали човека и цивилизацията.На всеки 3600 години те се връщат и дават нова епоха.Влечугоподобните (или рептили)са ануннаки.Потопа е в резултат на преминаването на Нубиру и то защото лидерите на Ануннаки(не се сещам имената им) спорели дали да унищожат човека заради бунта им срещу тях и отказа да им се покланят като на богове и този спор се води и до днес,затова е вечната борба между добро и зло.Язвите от "Изход" са в резултат от минаването и.Облака,който води израиляните е от нейното отражение.Срещнах някъде и написано,че освен в шумерските,девногръцките,на маите и на ацтеките предания за Нубиру пише и в Библията.Не съм видял това в прав или косвен текст. Изобщо от достъпната информация,която имам Нубиру е хипотетична планета.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3396
Re: 21.12.2012
« Reply #3 on: January 18, 2011, 08:22:55 AM »
Написаното в тази статия е доста повърхностно. Автора също прави твърдения без никаква обосновка. Просто казва нещо ей така и го приема за факт, без никакво доказателство.

Това, което е важно да се разбере е дали наближаването на някаква скитаща планета е ФАКТ. Ако наистина наближава, то това ще може да се види. (Сега се зачудих дали не е възможно chemtrails да имат за цел и скриването на това виждане, ако разпръскваният алуминий и барий служат като основа за холографски образи, дали не е възможно да се прожектира лъжлива схема на небето за да не се забележи тази планета? Това е доста диво предположение, но когато човек бди той трябва да внимава за всички възможни варианти).

Но да кажем,че може да се види. Аз гледах кадри на които НАСА предоставя редовни 36 кадъра от космоса и това ежедневно, но в някои дни намаля кадрите до 5, дори до 2 а понякога не дава никакви кадри. И се чудя дали не искат да скрият нещо?

В Писанието концепцията за "скитаща звезда" е дадена да се опише някои който е окончателно отпаднал от Бога:

Юда 1:12  Тия са подводни скали, когато пируват с вас в дружелюбните ви гощавки, и без страх напасват себе си; безводни облаци, носени от ветровете; есенни дървета, безплодни, дваж умрели, изкоренени;
Юда 1:13  свирепи морски вълни; които изпущат като пяна своите безсрамни дела; скитащи звезди, за които се пази мрачна тъмнина до века.


Тук разбира се се говори за хора, но концепцията е за описване на някой който е напълно и окончателно отпаднал от Бога.

По отношение на Анунаки, това, което говорят е в основата на "Тайната доктрина" на Блаватски. Тази книга на практика описва нещата от гледна точка на самия сатана. Т.е това е неговата версия за събитията. В нея Бог е поробителят, а сатана освободителят на човешкия род. В този смисъл сатана иска да създаде един "нов човек" в който да бъде заличен образа и подобието на Бога. Точно такъв човек Писанието нарича "звяра." И образа на звяра е образа на човек лишен от съвест (сиреч от подобието на Бога). Това, което прави човека подобен на Бога е неговия стремеж към справедливост. Сатана има огромен проблем със справедливостта като концепция. Ето защо неговите усилия винаги са били да модифицира човека по такъв начин, че да елиминира съвестта. В този смисъл той вижда себе си като създател на "новия човек" и от там претенциите че е сътворил човека.

През цялата човешка история битката е била между образа на Бога, който беше НАПЪЛНО изявен в определен момент чрез Сина Му, и образа на Звяра. Между "новото създание" в Христос Исус и "новият човек" на сатана, за който пише Ницше и който Писанието нарича "звяра."

По въпроса за влечугоподобните безспорно нещо се е случило преди потопа. Има няколко неща, които трябва да бъдат разгледани в Писанието по този въпрос:

Бит.6:1  Като почнаха човеците да се размножават по лицето на земята и им се раждаха дъщери,
Бит.6:2  Божиите синове, като гледаха, че човешките дъщери бяха красиви, вземаха си за жени от всички, които избираха.

Бит. 6:4  В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже.

Бит. 6:11  И земята се разврати пред Бога; земята се изпълни с насилие.
Бит. 6:12  И Бог видя земята; и, ето, тя бе развратена защото всяка твар се обхождаше развратно на земята.
Бит. 6:13  И рече Бог на Ноя: Краят на всяка твар се предвижда от Мене, защото земята се изпълни с насилие чрез тях; затова, ето, ще ги изтребя заедно със земята.


Тук някои твърдят, че под "Божиите синове" се имат предвид хора, но израза "Божии синове" НИКОГА не се е използвал в Писанието за хора, но се има предвид създания, които не са от земното творение. От земното творение само Адам може да бъде наречен Божий син (Лука 3: 23, 38), защото е бил създаден директно от Божията ръка, а не както другите човеци са родени от родителите си. По съшия начин ангелите и другите небесни същества са създадени директно от Божията ръка, а не чрез размножаване и затова са наречени "Божии синове."

В книгата Йов имаме свидетелство за това:

Йов 1:6  А един ден, като дойдоха Божиите синове да се представят пред Господа, между тях дойде и Сатана.

Вижда се че Сатана е наречен един от "Божиите синове." При сътворението на Земята се казва:

Йов 38:4  Где беше ти, когато основах земята? Извести, ако си разумен:
Йов 38:5  Кой определи мерките й? (ако знаеш) Или кой тегли връв за мерене по нея?
Йов 38:6  На какво се вдълбочиха основите й? Или кой положи краеъгълния й камък,
Йов 38:7  Когато звездите на зората пееха заедно, И всички Божии синове възклицаваха от радост?


Тук се вижда, че Божиите синове са възклицавали от радост като са гледали как Бог е сътворявал земята. Това няма как да са хора.

Божиите синове също са наречени "богове" :

Пс. 82:1  Бог стои в Божия събор, Седи всред боговете.

Пс. 82:6  Аз рекох: Богове сте вие; Всички сте синове на Всевишния.
Пс. 82:7  А при все това вие ще умрете като човеци, И ще паднете като един от князете.


Този "Божий събор" много напомня на това, което пише в Йов "като дойдоха Божиите синове да се представят пред Господа"

Моето разбиране е че "Божиите синове" или ако можем условно да ги наречем "ангели" имат поверени отговорности да отговарят за определени планети. Не случайно "ангел" на еврейски е "малах" което е много близко до "малак", което означава "цар" - сиреч "малах" е пратеник, посланник, представител на царя. Ако видим целия Псалом 82 ще видим, че Бог отправя укор към тези, които не внимават на това да се върши справедливост в поверената им област. Ето защо Бог ги предупреждава, че "ще умрат като човеци" - сиреч те НЕ СА човеци. Няма защо да предупреждаваш един човек, че ще умре като човек, защото това е ясно. Казва им също "ще паднете като един от князете" - както човешките князе падат, така и те ще паднат. Т.е Бог не говори за човеци или на човеци тук, но на ангели, които не се интересуват от справедливо управление. Безспорно това са паднали ангели и това е за което Павел пише в Еф. 6-а глава, говорейки за началствата и властите на тъмнината. А пророк Даниил пише да битка между Божии ангели и духовни князе над Персия, които им се противопоставят. Сатана също е наречен "княза на въздушната власт" а още и "бога на този свят."

Всички тези пасажи дават пределно ясно да се разбере, че израза "Божиите синове"  обозначава неземни създания и Сатана е едно от тях. Самия Сатана също е наречен "змия" и "змей" и двете са влечуги.

И тук имам едно предположение, което може и да се окаже вярно. Какво става когато някое влечугоподобно си вземе жена от човешките дъщери и тя роди? Мен ми идва само една идея от подобна амалгама и това е динозавър.

Писанието казва, че нефилимите са били на земята, и че земята се е напълнила с насилие. Обикновенно когато се говори за потопа се казва, че ЧОВЕЦИТЕ са се развратили. Обаче Писанието казва нещо друго:

И Бог видя земята; и, ето, тя бе развратена защото всяка твар се обхождаше развратно на земята.

Не се казва "всеки човек" а всяка ТВАР. Т.е насилието е било повсеместно сред ТВАРИТЕ които са били по земята.

Когато мисля, за твари, за гиганти, за влечугоподобни и за насилие, някак си всичко се събира в една единствена дума ДИНОЗАВРИ. Човек може да си представи що за насилие са предизвиквали великани като тях. Нещо повече, Бог дава ясна и недвусмислена заповед на Ной:

Бит. 6:19  И от всичко, от всякакъв вид твар, която живее, да вкараш в ковчега по две от всеки вид, за да опазиш живота им със себе си; мъжко и женско да бъдат.

Ной е трябвало да спаси ВСЕКИ ВИД Божие творение в ковчега. Динозаврите НЕ СА включени в ковчега и за мен това означава само едно нещо - те НЕ СА БОЖИЕ ТВОРЕНИЕ, а най-вероятно са следствие на амалгама между влечугоподобни паднали същества и човешките дъщери.

Разбира се динозаврите не са единствените нефилими и гиганти, защото не всички паднали "Божии синове" са влечугоподобни, като Сатана. Някои са човеко подобни и затова е имало и човеци гиганти, някои е възможно да са подобни на животни и птици. Да не забравяме, че херувимите имат 4 лица и само едно е лице на човек. Другите 3 са лице на теле, лъв и орел. Според мен така наречените "митични същества" като циклопи, горгони, минотаври, тролове, русалки, дракони, грифони и кентаври - не са просто така плод на нечия фантазия, а са митологизирани спомени за подобни същества, които са били следствие от амалгамията между "Божии синове" и човешки дъщери, както и вероятно на генетични експерименти. Цялата тази паплач Бог е измел от земята чрез потопа, като запазва САМО онова, което е Негово оригинално творение.

(следва продължение)
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3396
Re: 21.12.2012
« Reply #4 on: January 18, 2011, 09:51:32 AM »
По отношение на планетата Нибиру. АКО има такава и АКО е такава червена, каквато я описват, и АКО наистина идва насам и ще мине наблизо и ще я видят всички. То аз имам предположение какво може да бъде всичко това.

Знае се че се строят подземни градове, където нечестивите управници да се скрият от идващи катаклизми. Знае се че тези същите управници желаят редуциране на населението на земята с 90%. Вижда се също, че те някак си не успяват да се справят с това. Въпреки усилията - населението на земята се увеличава. Моето предположение при условие, че всички тия "АКО" по-горе са верни е че Нибиру е планетата на Сатана. И той ще дойде да помогне за унищожаването на 90% от човечеството както е планирано.

Обаче идвайки ще се случи нещо крайно нежелано за него. С други думи ще се изпълни Откровение 12-а глава.

Откр.12:3  И яви се друго знамение на небето, и ето голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога, и на главите му седем корони.

Ако се яви голяма червена планета пред очите на всички, дошла да руши по земята, аз няма да се учудя ако това не е именно това за което се говори в горния стих.

Откр. 12:7  И стана война на небесата: излязоха Михаил и неговите ангели да воюват против змея; и змеят воюва заедно със своите ангели;
Откр. 12:8  обаче, те не надвиха, нито се намери вече място за тях на небето.
Откр. 12:9  И свален биде големият змей, оная старовременна змия която се нарича дявол и сатана, който мами цялата вселена; свален биде на земята, свалени бидоха и ангелите му заедно с него.


Бог ще изпрати Михаил и ангелите му и те ще пресекат плановете на Нибиру да унищожи 90% от хората на земята и особено праведните на земята, защото в крайна сметка те са главната цел. Вместо това сатана така и така е понаминал насам ще бъде свален на земята и ще започне последната фаза събития преди завръщанието на Христос.

След Откровение 12-а глава следва 13-а която говори за явяването на Звяра, слагане на белезите и преследването на светиите.

Пак да повторя това са само размишления по темата, а не нещо, което твърдя категорично. Просто трябва да внимаваме и да разсъждаваме и да сравняваме събитията и възможните събития с това, което Писанието казва.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Re: 21.12.2012
« Reply #5 on: January 18, 2011, 17:03:44 PM »
Съгласен съм с теб,Watchman.Когато дадох линка на статията за Нибиру,нямах предвид,че е крайно становище и обосновано,а както повечето от написаното по темата за нея-недоказано. В случая в посока "против".Размишлявал съм относно динозаврите.Не бях вързал събитията по този начин. Благодаря за обоснованото мнение.Относно рептилите  мисля така- това е кръвна линия датираща от преди потопа.Не ми е ясно дали всички нейни представители на земята са били издавени,но дори и да е така-нищо не пречи да е била създадена отново,понеже родоначалниците не подлежат на давене.Трябват им само човешки жени. По отношение на това,което пишеш за химическата завеса-наистина смело предположение,но ако тя крие приближаването на Нибиру,то би трябвало да скрие и други космически тела,които досега са наблюдавани без проблем.Ако това е така  и дори Наса да си трае, все някой щеше да попита нещо,защото има много любители,които прекарват по цели нощи зад телескопите.Поне засега не съм чул да се появила "мъглявина".Здраво стоят размишленията ти относно ануннаки и планетата на сатана.Да в откровение 12:12 пише,че слезе на земята.Което предполага,че преди това не е на нея.Еф.6:12 говори на духовни сили на нечестието в небесни места.Космоса е небесно място.И Нибиру да е неговата планета..хм,интересно.Дали "нибиру" има превод на земен език? За строежа на подземните градове съм чел.Също така съм чел,че Хитлер е строил подземни градове някъде на *север? Тук се сещам за Ис.14:13...-"планината на събраните богове към най-крайните страни на север". Но факт е,че щом управниците искат да се крият,знаят нещо. 2 петр.3 гл,и особенно стихове 10-13 описват нещо изключително."...небето ще премине с бучение,а стихиите нажежени ще се стопят,и земята и каквото се е вършило по нея ще изчезнат". ..."дохождането на Божия ден,поради който небето възпламенено ще се стопи,и стхиите нажежени ще се разложат."(придворна печатница 1924г). Разбирам,че нещо (материя?) в космоса ще гори толкова силно,че ще бучи(чувал съм бучене на огън),земята такава каквато е ще изчезне.Обикновенно Божия съд се излива там,където има нечестие.Ако сатана е в космоса,той подлежи на съд и разруха,защото сатана е нечестив. Както това,което се е вършило по земята ще изчезне,така и това,което се е вършило в небесни места ще изчезне."А според обещанието му очакваме ново небе и нова земя в която да живее правда."

johnny

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 293
Re: 21.12.2012
« Reply #6 on: January 18, 2011, 19:45:37 PM »
Първо нека не забравяме, че и 2000 се чакаше края на света, та може и нищо да не стане догодина.

Второ тази работа с динозаврите и рептилите на мен лично ми идва в повече. Ясно се казва какво се е родило при влизането на Божиите синове при човешките дъщери. След потопа тези "Божии синове" вярвам са се постреснали и са спрели това съвокупляване с хората, защото смятам, че именно за тях се говори в 2 Петрово 2:4 и Юда 1:6.
Може би имат някаква специална забрана или страх и за това сатана се фокусира към създаването на човек по технологичен начин.
Ако и да ме убие Той, аз ще Го чакам...

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Re: 21.12.2012
« Reply #7 on: January 18, 2011, 23:08:53 PM »
Да,така е и не само 2000 се чакаше края.Затова казвам,че очакванията са ми по-скоро за измама около 21.12.2012,отколкото за край.Факт е обаче,че Словото описва небесен катаклизъм в края на времето,който няма да е на нито една посочена от човек или дух дата.Как ще стане този катаклизъм,какво ще го предизвика,дали планета Х или друго това Бог знае.Относно динозаврите и рептилите не споря-само си казах мнението.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3396
Re: 21.12.2012
« Reply #8 on: January 19, 2011, 10:19:30 AM »
С настъпването на 2000-та година не се е очаквало края на света, а се е очаквало проблем с компютрите поради някакви десетични запетаи ако си спомням. Като се има предвид, че 2/3 от хората в света не са и помирисвали компютри, а пред 2000-та са били сигурно 3/4 -ти от населението - далеч е да се каже за някакъв край на света.

Наближаването на огромна планета, която ще мине близко до земята и ще смути електромагнитния баланс и ще предизвика огромни катаклизми е нещо съвсем друго. Въпроса е има ли такава планета или не. Това нещо не би трябвало да е толкова трудно да се провери.

Quote
Второ тази работа с динозаврите и рептилите на мен лично ми идва в повече.

Като цяло аз изказах предположение и възможен сценарий. Има няколко факти, които не могат да се подминат, а именно:

- скелетите на динозаври, доказват че е имало такива.
- динозаврите НЕ СА спасени в Ноевия ковчег.
- Бог заповядва Ной да вкара в ковчега от ВСЕКИ ВИД твар.

Извода от това нещо е че динозаврите не са били счетени за Божии твари и не са били спасени. Ако не са Божии твари, тогава какви са?

Quote
Ясно се казва какво се е родило при влизането на Божиите синове при човешките дъщери.

Вярно е че се казва ясно, въпроса е дали става ясно от нашия превод? Хайде да видим какво пише:

Бит. 6:4  В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже.

Първо искам да спомена че "исполините" са споменати ПРЕДИ да се говори за "силни и прочути старовременни мъже". Думата за исполини както знаем е "нефилим" а заначението на нефилим е "the fallen ones" или "паднали същества" или още "отхвърлените" - т.е това са създания които Бог не разпознава като Свои и следователно нямат място в Неговото Творение. При условие, че земята се е напълнила с такива същества, наистина масовото изтребление на всяка твар и спасяването само на реалните Божии творения с незамърсена кръв и гени е било доста логично решение.

Така нека да видим следващото изречение:

Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже

Така както е преведено на български наистина изглежда, че тук се говори за хора, или поне за хуманоиди с човешки вид. Наречени са синове и мъже. В оригиналния текст обаче няма и помен от подобен смисъл.

Първо думата "синове" въобще не присъства в оригиналния текст, а вместо това буквално се казва "и те им раждаха" - Т.е текста говори, че жените са родили нещо. След което се казва, че тези родените същества са станали МОЩНИ, и че те са били онези прословути древни "мъже." Думата за "мъж" обаче не означава "човек" а означава същество от мъжки пол. Ето какво казва речника:

Quote
H376

ִאישׁ
’iyš: A masculine noun meaning a man or an individual. It is also used to mean male or husband. This word does not indicate humankind but the male gender in particular.

Подчертания от мен текст от еврейския лексикон казва: "Тази дума не обозначава човешкия род, а конкретизира, че става въпрос за същество от мъжки пол."

Напълно логично е "Божите синове" да са искали мъжко потомство, защото в "семето" на мъжкия пол се съдържа информацията за вида, а те вероятно са имали намерение да замърсят Божието творение с теяхното нечисто семе.

Ето защо оригиналния текст по никой начин не обозначава, че децата на "Божиите синове" са били човешки същества, напротив, изрично е използвана дума, която не касае човешката раса.

Quote
След потопа тези "Божии синове" вярвам са се постреснали и са спрели това съвокупляване с хората, защото смятам, че именно за тях се говори в 2 Петрово 2:4 и Юда 1:6.

След потопа определено е имало драстично снижаване на пропорцията в която такова нещо е ставало. Но в виждаме че много след потопа в Ханаанската земя живееха исполини, които Бог заповяда да се изтребят до крак. Тези исполини не са били просто по-едри мъже, а диспропорцията е била смайваща:

Числа 13:33  Там видяхме исполините, Енаковите синове, от исполинския род; и пред тях нам се виждаше, че сме като скакалци; такива се виждахме и на тях.

Пропорцията скакалец/човек е доста драстична. Дори да приемем, че сравнението е образно а не буквално, пак то предполага огромна пропорционална разлика.

Трябва да се отбележи също, че тези исполини са били разположени не къде да е а именно в земята, която Бог бе избрал за Своите стратегически намерения. Т.е отново виждаме исполините да бъдат противопоставяни на Божиите цели и воля на земята.

Освен за хуманоидни исполини историята е оставила свидетелства и за други необичайни същества, които обаче имат по-скоро ексклузивен, а не масов характер, също както и тези исполини. Всичко това мен ме кара да мисля, че подобна амалгамия се е случвала и след потопа, но в значително по-малка степен.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Re: 21.12.2012
« Reply #9 on: January 19, 2011, 16:01:07 PM »
Темата малко отиде към друга съществуваща такава относно нефилимите,но тъй като има косвена връзка с предполагаемите събития около 2012 предлагам на админите да я пренасочват.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Re: 21.12.2012
« Reply #10 on: January 19, 2011, 16:02:07 PM »
да НЕ я пренасочват. Извинявам се.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 964
Re: 21.12.2012
« Reply #11 on: January 26, 2011, 03:11:48 AM »
Обществото от години (поне 30-40) бива подготвяно за среща с извънземни. Та това е една добра дата да им дадат такава среща. Технологиите които ползваме както беше писано вече на друго място във форума са морално остарели (60+ години) т.е. това което се разработва от тогава вероятно са същите тези НЛО-та който от време на време дават по медите.
Каква по-добра дата да им дадат за всичко накуп:
   Майте са открили.. + Високи технологии + Извънземни = Филмче за милиони.

Какъв по-добър начин за нефилимите да навлязат и заживеят необезпокоявани в обществото ?
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3396
Re: 21.12.2012
« Reply #12 on: January 26, 2011, 12:21:35 PM »
И моите мисли отиват в тази посока, че датата може да се използва за "официална" и прогласена от медиите среща или конфликт с извънземни. Затова и споменаването на "нефилимите" в темата е адекватно.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Re: 21.12.2012
« Reply #13 on: January 27, 2011, 16:50:34 PM »
Технологиите които ползваме както беше писано вече на друго място във форума са морално остарели (60+ години) т.е. това което се разработва от тогава вероятно са същите тези НЛО-та който от време на време дават по медите.
.
Има данни,че  третия райх е произвел и разполагал с летящи дискове,което днес се преставя като "неиндентифициран" летящ обект.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3396
Re: 21.12.2012
« Reply #14 on: January 27, 2011, 17:14:53 PM »
Третия райх (някой знае ли защо се нарича "третия и кои са първия и втория"?) е имал до 3-то поколение летящи чинии. В момента не знам, кое поколение има вече, ясно че че военните разполагат с такава технилогия и го пазят в тайна. Но не са само те. Скални рисунки на летящи чинии има от хиляди години, едва ли и тогава хората са имали подобни технологии.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.