Преди да пишете в този форум > Представяне

Представяне на revelation

<< < (2/4) > >>

Watchman:
Добре, че поне вие двамата си разбирате за какво си говорите.

Георги-земеделец:
Баба ми ме нарича Гошко, което за нея така си е редно. На детето печката дали е запалена, дали е хапнал. В загриженост към мен намира себе си полезна. За външен човек да се обърне към мен така би било неестествено.

Моето име също е заето във форума и съм бил в търсене да променя идентификацията си.

Нямам снимка на профила си и съм разглеждал и друг път картинките. Аватара на пророк, от гръцки говорител е сериозен. За да бъде чута думата му е нужно внимание.

Достигнал съм до разбирането да не се държа като дете, още повече да съм внимателен на имиджа ми.

Nikolay:
В Интернет, не е най-важно какво е името, а кой стои зад името и какво послание отправя.
По твоята логика, да почнем като американците да си ги избираме с фирма/жури/конкурс щото видиш ли, вземе да стане президент...

Палко:
За мене пък няма нищо неестественно в това ако ти се казваш Георги аз да ти кажа Гоше. Но ако знам че това ти е неприятно, тогава не бих го правил. На мене няколко човека ми казват Палко и това ми звучи напълно естественно. :)

Както можеш да видиш, регистрацията ми не е с това име. И ако трябва да следваме твоята логика, то revelation вече коренспондира с картинката на пророк (която между другото може би само аз ти и модераторите знаем че е такава и то заради името и), която честно казано съм избрал не с някаква дълбока цел а защото ми харесва. Та с две думи търсиш взаимовръзка там където аз не съм правил! А вече името ми е сменено, защото вярвам нещо което или Watcham или Тихомир беше написал, че човек трябва да стои зад думите си. И тъй като моето име е заето, то аз избрах друго такова с което се обръщат другите към моята личност. Та за мене нещата са по-прости от колкото за тебе. Отделно вече можем да развием друга тема за това дали пророка се нуждае от специално внимание за да говори Словото на Бог. :)

Другото което си писал за имиджа няма да коментирам, защото ми е много далечно и изобщо не се индефицирам с това движение.  Изобщо тази тема е много далечна от всичко което се пише в този форум и за това е доста несериозно да се коментира дори. И тъй като това е така не би следвало и да се търсят подобни взаимовръзки между картинката и името още повече че за да знаеш дали те (дори да са в синхрона който търсиш) представят правилно човека който ги е избрал може само ако имаш истинско общение (еклесия) със същия.

В тази връзка да те попитам, твоето име коренспондира ли с твоето ежедневие? „Земеделец“ е доста сериозно определение, което бих се радвал да си покрил. :)

Watchman:
То самото име Георги означава земеделец от гръцки Ge-orgios, което се състои от думите "ge" - земя и "ergo" - което означава работя, трудя се. Така, че да се напише "Георги-земеделец" е повторение на същото.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version