Преди да пишете в този форум > Представяне

Представяне на revelation

<< < (3/4) > >>

Георги-земеделец:

--- Quote ---По твоята логика, да почнем като американците да си ги избираме с фирма/жури/конкурс щото видиш ли, вземе да стане президент...

--- End quote ---


--- Quote ---И ако трябва да следваме твоята логика, то revelation вече коренспондира с картинката на пророк (която между другото може би само аз ти и модераторите знаем че е такава и то заради името и), която честно казано съм избрал не с някаква дълбока цел а защото ми харесва.

--- End quote ---

Възможно е моята логика да неработи, като счупен джойстик на Атари. Когато вашия баща е в състояние да ремонтира джойстици, би била успокоена щетата и журито.

Не съм постигнал препитание основно от земеделие, но ядохме от петдесетте корена зеле в градината на баба ми, от петдесетте зелка и карфиола в градината на комшията. Дори имаше желаещи да купуват. Но нека да не спамя представянето на Палко с моите инвестиции.

Палко:

--- Quote ---Възможно е моята логика да неработи, като счупен джойстик на Атари.
--- End quote ---

Така е. Всичко се изпитва във времето. Но ако все пак наистина държиш на "имиджа" си, то примери които само ти и аз можем да разберем не са удачни в обща тема където четат и други хора. Със сигурност това сравнение а и намесването на бащата е доста объркващо и вероятно звучи странно. :-D Но аз ти се радвам. Факта че пишеш във форума е добър знак за мене. Само не знам защо като чета постовете ти имам чувството че използваш google translate. Има ли нещо такова?  На живо не звучиш така.

Относно въпроса за името ти, то той беше риторичен. Отговора аз го знам. Но 50 зелки и 50 карфиола винаги са добре дошли. Били те и от двора на комшията. :-D

Иначе и аз сам си нарязах и наковах ламперията в нашата работилница, но все още ме е страх да добавя дърводелец към името си. ;-) Пък и няма подходяща картинка за такова име. :-D

ИСТИНАТА ОСВОБОЖДАВА!
Бъди благословен!

Watchman:

--- Quote ---Само не знам защо като чета постовете ти имам чувството че използваш google translate. Има ли нещо такова?  На живо не звучиш така.
--- End quote ---

И аз това се чудя от много време.


--- Quote ---Иначе и аз сам си нарязах и наковах ламперията в нашата работилница, но все още ме е страх да добавя дърводелец към името си. ;-) Пък и няма подходяща картинка за такова име. :-D
--- End quote ---

Ако я беше и рендосал и фрезовал от груби дъски ламперията вместо да я купиш готова, можеше по-смело да се наречеш дърводелец. Но виж ако е фрезована ламперията в работилницата на комшията, може и да мине номера, особено ако е правена точно от 50 дъски. :)

Палко:

--- Quote ---Ако я беше и рендосал и фрезовал от груби дъски ламперията вместо да я купиш готова, можеше по-смело да се наречеш дърводелец. Но виж ако е фрезована ламперията в работилницата на комшията, може и да мине номера, особено ако е правена точно от 50 дъски. :)
--- End quote ---

:)))))))))  За мое съжаление не покривам и двете условия. Макар че единия ми комшия е завършил дървообработване и можеше да се договорим нещо. Дърводелството е един прекрасен занаят, който обаче не всеки който може да кове пирони и реже с трион може да практикува. Но шегата на страна. Всеки е свободен да се именува както реши за добре. А от там нататък дали делата му ще отговарят на името......  Просто за такъв формат на общение, това не трябва да се взима първо под внимание.

Георги-земеделец:
Едно дете, счупвайки няколко джойстика и вижда че са рамонтирани с усмивка на лицето (лекота и радост за възтановяването), играе с друг кораж. Притеснявайки се не за джойстика, а за превъртачката.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version