• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Представяне: Dante

Започната от Dante, Октомври 05, 2010, 00:37:53 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dante

Мир вам, Христови святии и ученици!

За да разберете кой съм и с какво се занимавам, когато не съм ангажиран с другите си задължения, прочетете моя блог! 

Линкът е премахнат от администраторите

Искам да изкажа спецална благодарност на тези, които ми дадоха тази чудесна идея да си направя собствен блог. Моят блог е остров на корабокрушенци, където всички претърпели крушение по една или друга причина могат да намерят покой.

Watchman

Ти нали беше Siegeszug, защо ти трябваше да правиш нов профил? И не си ли същия, който имаше профил Vasquez,  а преди това Simon?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Dante

За Simon/Vasquez позна, но не съм Siegeszug.

Ето повече за мен:

http://www.fellowshipbg.org/index.php?topic=312.0

http://www.fellowshipbg.org/index.php?topic=358.0

Други профили нямам в този сайт.

Преди няколко дни се регистрирах и вчера се логнах отново, но ако счетете за нужно можете да ме баннете отново - няма да ви се сърдя, просто това е ваше право. Просто исках да ви дам моите координати в интернет - имам и друго виртуално пространство, но то е скрито и само МИСЛЕЩИ ЧОВЕЦИ могат да го намерят, четейки написаното в блога ми. С някои от вас може би ще се видим там, а на другите пожелавам скорошно ПРОСВЕТЛЕНИЕ /ILLUMINATION/.

Tihomir

Беше счетено за нужно още преди време.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

IvanQS

Пишеш че си камък отхвърлен от зидарите и затова си се нарекъл Симон.
Правиш аналогия с  Помазаника  и себе си ?

Това е идиотско самозабравяне ,за което Бог ще те държи лично отговорен.

От друга страна блога ти е в същия стил и повече прилича на словестна диария на един самозабравил се човек .

Имаш даже и наглостта да събираш фенове от този форум под заплахата ,че са непросветени , ако не споделят самолюбието ти.

В най скоро време си намери мястото МНОГОЛИКИЙ .
Псалми 91:14
Понеже той е положил в Мене любовта си, казва Господ, Затова ще го избавя; Ще го поставя в безопасност, защото е познал името Ми.