• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Представяне: kristincross

Започната от kristincross, Април 04, 2010, 11:40:10 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

johnny

Здравей Кристин.
Все пак е похвално, че първо пишеш в представяне. Макар и без да кажеш нищо за себе си, от написаното се вижда достатъчно за първи впечатления.

Афинитетът ти към философията е видим /може би повлиян от образованието ти/. Този форум обаче не е за философия, мистицизъм, завоалирани послания и прочие, както вече си разбрала.
Малка си още, бунтуваш се, емоциите и чувствата те владеят, разбираемо е. Но ако си готова да бъдеш конфронтирана, относно нещата, които знаеш и правиш. Ако си готова да изследваш, размишляваш и приемаш това което е истинно, отхвърляйки погрешно наученото, то си добре дошла и престоят ти ще бъде ползотворен.
Ако и да ме убие Той, аз ще Го чакам...

kristincross

Тихомир.Темите помагат точно във същото отношение във което видимите неща са сянка на невидимите.
Тоест,ако по света убеждават,че ако не се ваксинират деца,става лошо и спекулират със многото условности,които самите те създават,а дори и твърде наглата уговорка,когато се роди детето да му натиснат преградата на носа,да се изкриви и да трябва да мине през задължителната операция за да може да диша нормално.Това е направено като практика и го казвам от личен опит,понеже и на мен ми е било направено,но отказах да се оперирам.
Или пък второто със фарсалната пандемия от свински грип.
Това общо взето са неща превърнати в практика,които носят определени деривати на дадени хора.
Та същите тези хора освен със физиологията на човека спекулират и със духовни неща,като присаждането на този модифициран изкуствено ген на страха.
Но понеже светските властимащи не могат да се противопоставят на съвестта дадена от Бога.Те мога да вършат нечестие,което съвестта изобличава,то тук вече идва време за най-голямото престъпление от как свят светува.
А именно търговията със Божието и Бога,във последните църкви по земята.Това иждивяване,срещу което се получават неща,които не насищат.Огромните пазари във блудницата Вавилон,които изпълняват писаното в Притчи 6:26 Защото поради блудница човек изпада в нужда за парче хляб.
Джони относно афинитета ми към философията,нямам такъв.Нито такова образование.
Тази наука ми е омразна заради твърде абстрактните понятия от които са произлезли много други омразни течения(слагам тук хипита,битници,изгубени поколения)съществуващи заради модерния екзистенциализъм,течения във изкуството съществуващи заради новото течение,теологии съществуващи заради средновековната и политики съществуващи заради античната философия.Въобще това е една омразна наука,която е крайно богопротивна.
За мистицизма няма какво да се говори.
Все пак се радвам,че се зададоха конкретни параметри за да мога да казвам по нещо и за себе си,което беше и първоначалната ми идея,за дискусионно опознаване.
Готова съм да бъда конфронтирана относно това в което вярвам,защото при сблъсъка се получават искри.А искрите дават корена си на думата искреност и също така запалват огъня на Любовта.
И за да се допълня ще си позволя още веднъж да цитирам Притчи:
Както желязо остри желязо,така и човек остри лицето на приятеля си(Притчи 27:17).
Ето тук самата образност подсказва за наличието на искри при остренето на желязото,от които и произлиза приятелството.
Така,че тук конфронтирането се явява задължително :)
Нядявам се вече започва да се прояснява.

Watchman

Ориентировъчна възраст би било полезно да се знае.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

kristincross

Ето един конкретен опит за въпрос,но не и опит за конкретен въпрос.
Ами всъщност съм на 19,почти на 20 години,но предполагам че няма проблем.Аз всъщност затова не започнах със такава информация защото годините ми всъщност не са много,но не би трябвало да има значение.

Watchman

Това помага. И разбира се, възрастта има значение, но само за онези, които са в състояние да го схванат.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

kristincross

Ами,добре във това отношение съм съгласна и сега ще видиме защо.
Имах една приятелка точно на моята възраст,която също се казваше Кристин.
Бяхме добри приятелки,обичах я!
Но тя така и през цялото време реши да залага във това приятелство на думата вяра и дали да ми вярва или не,но никога не помисли за думата вярност,какво значи.
Вярността не като израз от вярата или като израз на някакво доказателство на източник на вяра,но вярността да направиш и докажеш това което казваш.Това което и аз ви казах.Първо е това което е казано.То е важното.Защото човек се превръща в неверен,ако говори неверни работи,които не могат да се изпълнят и съответно във верен,ако това което казва може да го направи.
Конкретната приятелка се сърди на това,че съм и казала веднъж,че съм на еди колко си години,друг път на други,без да разбере всъщност какво се опитвам да й кажа.
А тя е философка и то екзистенциална и въпреки това и до ден днешен не може да разбере откъде произлиза думата съществувам и как може човек да съществува.
Човек може да съществува всякак и възрастта му може да е различна през различните периоди.
Тя се измерва във адекватната способност да отговаряш на дадени позиции.
Не сеизмерва нито в години,нито във философия.
Затова по едно време започна рязко да се увеличава разликата в годините ни и нещата взеха да придобиват размерите на пропаст.
Пропаст за която аз й писах,че само времето е това което отваря.
Време не като нещо измерено,но време,като изява на самото време.За което пак се пробвах да обясня.
И сега тя ме мисли за невярна,за лъжлива,за душевно болна въобще за всяко лошо нещо,което един човек,който е ВЯРВАЛ,може да каже ако се е почувствал излъган,при положение че никога не е имало нищо лично специално във писането и общуването с тази цел.
Ако е имало нещо лично,то аз съм държала да се раздели отделно от другото и да си го има,а не да се смесват нещата.
Но това също беше счетено от подозрителната личност като някакъв вид тест или проверка или лъжа.
В крайна сметка не разбрах за коя възраст става въпрос.
Дали за реалните години на човека или за духовната възраст.
Дали двете са свързани по някакъв начин вследствие на опит,или искаш да кажеш,че който има годините той го осъзнава и знае как да го докаже.Поясни ми защото не разбирам.

Watchman

Конкретния въпрос беше за реалните години. За духовен ръст или възраст не съм видял някой в Писанието сам да се измерва или сам да свидетелства за себе си.

kristincross

Не си видял защото не си никакъв уочмен,а си един измамник и крадец!
Както и аз не съм никаква Кристин,а черният демон на този изродски сайт wascop.
Кристин е тази заради която направих профила за да го види и да прочете точно ТОВА.А тя решила малоумницата,че и очерням името  и й правя фалшиви профили.
Глупачке!Ако беше така,щях ли да пратя,твоят имейл за да го видиш точно ти.От друга страна,това ми доставя възможността да представя чужд адрес и да мога да мина незабелязан.
Комбинативно действащ както винаги,при мене няма празно,защото сега ще ви причернее пред очите.
Първо към малоумната Кристин.Дръж на думата си и не говори,че аз съм неверен.Като всичко е дотук,дотук.Недей да пишеш повече за мене във скапаният си блог и не ме споменавай по никакъв повод ****цензурирано****.Като си се разбрала нещо дръж на думата си.Преживявай каквото си искаш,но недей да говориш глупости,защото си личи колко си тъпа.Пак не позна какво се опитвам да направя.Както ти казах аз правя каквото си искам,защото нямам ограничена свобода на някакви ограничени избори.Поставен съм над изборите.Не ме считай за някакъв боклук-екзистенциалист или още по-лошото за скапан хипар.
И не пиши какво съм мислел,да не реша че ме клеветиш и като те намеря където и да било да реша,че си ми станала неугодна със глупостите си и да те накажа както аз си знам.
Защото тогава през болката през която ще минеш,ще видиш какво е катарзис на душата.Пак говориш в минало време.Така и не се научи какво е бъдещето и няма и да се научиш.Ще преживяваш все нови и нови неща във скапаното си битие във което си се БЕТОНИРАЛА.Запомни го това от мене.
Сега.Към скапаните учредители на този сайт и по-специално уочмена,Валентин Василев.
Абе посетители!Абе вие малоумни ли сте?!
Не виждате ли и не видяхте ли,че на тези хора им се плаща за всеки новодошъл в сайта.Не разбрахте ли,че колкото повече новодошли има в сайта толкова по-добре.
Ами я се огледайте и вижте в членовете,каква маса от новодошли се поддържа и колко са малко другите към които се разпределят парите.
Ей сега ако не се грабнете,не напуснете сайта и не видите как сте сгрешили,след което се покаете и обявите сайта за зловонен,просто не знам що за овце сте.Предупреждавам ви съвсем ясно и конкретно,да няма после чудене и маене.
Аз като черен демон за душманите във сайта обещавам от своя страна,че пак ще се промъкна и ще предупредя,но това няма да е завинаги.
ДНЕС Е КОГАТО ТРЯБВА ДА НАПУСНЕТЕ!

WASCOP

Tihomir

Явно затова потребителят беше толкова заинтересован от профила на Wascop, който беше изгонен публично.

ЦитатНе виждате ли и не видяхте ли,че на тези хора им се плаща за всеки новодошъл в сайта.Не разбрахте ли,че колкото повече новодошли има в сайта толкова по-добре.
Публично се вижда и поведението на този потребител, както и поведението на всеки, който е бил изгонен. Човек, който говори само гнили думи е нормално да говори и клевети като тази, която не може да докаже, разбира се.

Явно потребителят Wascop (ВаскоП) доста се е ядосал от това, че не може да говори гнили думи в този форум и се чуди по какъв начин да се добере, но това само трупа жар на главата му.

Странно е как хората се ядосват на това, че не могат да говорят беззаконие, където им падне, но както казах, може да се види всичко това от всеки и всеки да прецени добре.

Жалко за това младо поколение като виждам на какво се учат...
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

blossom

Ужас!!! Какво става тук? и Защо още в  началото не спряхте това зловоние, което лъхаше още при самото представяне на този мистериозен посетител ???
Праведният ще цъфти като палма, ще расте като кедър в Ливан, насадените в дома Господен ще цъфтят в дворовете на нашия Бог.Пс.92:12-13
"All worshipping, honoring, or service invented by the brain of man in the religion of God, without His own express commandment, is idolatry."  John Knox

kristincross

АХАХхахХАХХа.
А да не мислиш,че случайно не съм знаел че се гледа от какво съм заинтересован идиот,трябваше да си дадеш сметка и си я даде точно на време.Това прави ли те по-малко глупак?

Watchman

Охо Wascop се появил. Какво те води насам бе младеж?

blossom, ако си забелязала във форума подобни неща ги оставяме до време за да може читателите на форума сами да си преценят за какво става въпрос. Не се страхуваме от хули или клевети, а на индивиди като Wascop дори няма нужда да се отговаря, ако някой е в състояние да му повярва, то той наистина няма дял във форума.

Gerard

Wascop, нещо си сбъркал форума. За толкова време не можа ли да си намериш някой подходящ форум за сатанисти, или и там не те изтърпяха?
Ecc 7:3  Sorrow is better than laughter: for by the sadness of the countenance the heart is made better.
Ecc 7:4  The heart of the wise is in the house of mourning; but the heart of fools is in the house of mirth.

small axe

колко жалко за този васкоп ,тъжна и  жалка работа.......

kristincross

Всъщност и блосъм си я предтавям като някаква хипарка на средна възраст.За някакви аромати и зловония,цветя и зловоня.
Хах.
А относно това,че едва ли не не съм се наговорил на 'гнили думи'.
Тихомире,ти май не разбра,че просто ми трябваше възможността,която вашият сайт ми предоставя,защото онази Кристин е тази която написала в блога си,че съм направил фалщиф профил.Тя е тази която го гледа и заради това да я предупредя направих този фарс.
Против вас нямам кой знае какво освен,че никога няма да съм част от вас,дразните ме и ме изгонихте за нищо преди,без да ме оставите да споря и да защитавам тезите си,но това няма значение.
Против вас имам това,че ви плащат за всеки новодошъл и това ми го каза един човек със блог етиенйордан или нещо подобно.
Така,че за вас не ми дреме,просто исках да си го върна за преди и да се позабавлявам нищо повече.
Аз няма да допринеса за заплатите ви.
А относно това,че не мога да докажа,ами докажете си вие на вашите хора,че не ви плащат.Това е от мене.