• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Измениха ли времето да върви с различна скорост?

Започната от Watchman, Юли 26, 2024, 06:13:48 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

От много време насам забелязвам, че времето се изнизва доста по-бързо от преди. И не съм единствения. Все повече хора свидетелстват, че имат същото преживяване. Наскоро попаднах на изказване на един човек, който каза, че в деня вече няма 24 часа, а по-малко, ако и часовника да отчита 24 часа, просто плътността на времето в един час е много по-малка.

Сега ще ви разкажа, какво ми се случи буквално преди час. Обикновено трудно заспивам  когато трябва но пък съм забелязал, че ако си пусна да слушам някое по-дълго видео докато лежа на леглото успявам да заспя дори когато не трябва.

И понеже тази вечер трябваше да заспя на време си пуснах едно видео, което беше дълго над 2 часа за да ми помогне да заспя. Пуснах видеото някъде точно в 2 часа през нощта и го слушам-спя, слушам-спя ей така в просъница. В един момент усещам че са минали над 3 часа и че трябва да ставам. Събуждам се и гледам часовника и виждам че показва нещо от рода на 4:54 сутринта, съответно слагам видеото на пауза. Понеже видеото е в 3 части си мислех че вече съм поне на втората част, защото youtube пуска частите на автоплей.

И какво беше удивлението ми когато погледнах видеото поставено на пауза, то показваше че съм слушал 1:54 минути. И гледам видеото, гледам часовника, гледам видеото, гледам часовника и не мога да повярвам на очите си.

Според видеото са минали само 1 час и 54 минути, според часовника са минали 2 часа и 54 минути. Или казано иначе - 114 минути от видеото се равняват на 174 минути според часовника. Т.е излиза че около 35% от времето ни е откраднато от часовника. Това е повече от една трета!

Направо изумително. Усещах че времето изтича много по-бързо, но не очаквах че толкова скоро ще имам доказателства за това и мярка с колко точно времето бива ограбено.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Евгени Златев

Много вярно е това, времената се забързват. И тази интензификация не е случайна, това е още един белег, че сме в края според мен. Забелязал съм го преди много години, но от пладеммията е осезаемо силно, тъй щото го усещат и крайните материалисти.

Часовете минават "един за два", времето не е емперична величина, нито може да се обясни, въпреки че се опитват да го вкарат в 60 минути за час. Според мен е възможно това забързване да е свързано с наваксване, което да запълни тази дупка в летоброенето, за която говориш евентуално, за да се уеднакви с това което разполагаме. И да бъде всяка неравност изчистена.
Мараната

Намерена

Изменението на времето, може да се дължи на това, че се използват различни микровълнови технологии и оръжия, които влияят на естествения биологичен часовник. От години ни превъртат стрелките напред и назад с по час, вероятно, за да не обърнем такова внимание на това, което сега става.

Практически, няма как да повлияят върху Божиите природни закони, с които Той е наредил устоите на земята и функционирането на организмите, освен с влияние върху биологичния часовник и един вид развиване на фалшиво усещане за забързано време. Т.е. лъжат сетивата.

Анко

Цитат на: Намерена - Юли 26, 2024, 09:02:18 AMПрактически, няма как да повлияят върху Божиите природни закони, с които Той е наредил устоите на земята и функционирането на организмите, освен с влияние върху биологичния часовник и един вид развиване на фалшиво усещане за забързано време. Т.е. лъжат сетивата.
Дали не се случва и затова,че в действителност мнозинството хора днес общуват постоянно с някакъв вид устройства, дори много от хората работят с тях за да изкарат прехраната си. Други са се направили самозависими от устройствата и интернет. Сетивата на човек са ангажирани и концентрирани по друг начин сравнен с обичайния реален начин. Може би не е без значение. Едва ли човекът е създаден за такъв тип живот. Не че преди не съм оценявал но с изминаването на годините все повече оценявам реалното общуване и пребиваването навън, на открито. Не вторачен в телефона...през прозореца пред очите ми се случи- една жена слизайки от автобуса, стъпа накриво и падна по лице, и понеже ръцете и бяха заети с телефона, не можа да се предпази от удара...помислих си:дано поне разговора през чата на телефона наистина да е бил много важен.

Скоро се говореше във форума за филми от преди време. Мислейки си за зависимостта на хората от устройствата и машинките, се сетих неволно за терминатор 2- войната на машините срещу хората...в днешните години машините са взели сериозно превъзходство ми се струва.

small axe

ЦитатТи видя ли случая, който описах в който продължителността на видеото в youtube, което бях пуснал беше с 1 час по-малко от това, което часовника отчете. Не можех да повярвам на очите си.

Прочетох аз, ама обърках темите и писах там.

Сега, не ми е ясно как може това практически и физически да стане, стрелки на секундарник вървят еднакво и преди и сега. Ако не беше така, някой щеше вече да е обърнал внимание. Секундата си е секунда, или? Ако например вземем пясъчен часовник калибриран да изтича за определено време и се съпостави с реален със секундарник, не знам ще е точно ли, защото ми се струва че и пясъчният е малко относителен, но да кажем стар пясъчен може да се използв за проба. Аз нарочно направих този експеримент със задържане на дъха, макар пак да е относително, понеже е възможно и просто да съм издържал по дълго, ама чак пък със 30- 35 секунди повече от обичайното , ми се вижда странно. Дефакто все едно врмето тече по бързо. Има въпроси които са ми неясни напълно например:

- Какво представлява времето?
- Влияяат ли му нашите възприятия?
-Усещането за време субективно ли е или е константа и може винаги да бъде точно измерено.
-Може ли секундарниците на часовниците да се забързат поради не физически фактори?* според мен не може!

Времето се измерва чрез промяната. Промяна във външни фактори и обстоятелства. Слънцето изгрява и залязва. Има ден и нощ. Слънцето се движи, имаме движение. Сезоните се сменят. Човек старее. Цветята вехнат. Тоест нещо се изменя и може да бъде наблюдавано. Но усещанията ни за иминало време са субективни, това е така. Например ако нещо ми е интересно, времето лети бързо, ако нещо ми е досадно, врмето се влачи. Тоест моето възприятие тук за времето касае моите емоции, не реалните кръгове които стрелката изминава.

Обаче със нещо което е константа и ние знаем че е такова, като например времето за завиране на точно определено количество вода на точно определена температура. Ако водата преди 20 години е завирала за Х време, то дали сега ще заври за същото време? Не знам. Ако някой се сети за експериметнт който да не е субективен .. Това с видеото също ми е неясно. Повтори го като експеримет да видиш, аз не знам как времето което е изписано на клипа, ще се разминава с врмето което часовникът ти отмери.. Не ми е ясно това. Как клипът е свършил за по кратко време, не го разбирам. Не ми е ясно и как Церн би могъл да повлияе на времето, какъв е механизмът?

Времето реално е поток, вектор един вид. Когато имаме промяна в нас и в околната среда, това е един вид движение, то този вектор има начало, ако изхождаме от нашето начало и съответно край, ако изхождаме от нашият край. Така че ние се движим с времто в посока нашият физически край и така броим часове, дни, месеци и години. Ако сме в Божието царство, то там няма промяна в нас, като стареене и смърт, така че ако има някаква промяна в околната среда то тогава и там векторът време ще го има, но той бидейки безкраен, ще е без значение.  Ако там не се сменят сезони, не изгрява и не залязва слънце то няма да има дни, а както пише един вечен ден в Който Господ ще царува и както пише- слънце нямаше вече.. Вечен ден, няма как да се измери, освен с това че ти правиш нещо и после правиш друго, и предишното което си правил остава назад в миналото. Тоест там ще има само минало и бъдеще. Едно безкрайно бъдеще в един безкраен вечен ден.

Иначе в духовният свят времето тече различно. Преди няколко месеца ми се случи странно нещо, неприятно в един аспект, в друг насърчително. Никога не ми се бе случвало подобно нещо..

Работих на компютър до около 22часа и изведнъж очите ми взеха да се затварят. По принцип работя до 12 без проблем когато е нужно , но сега направо се затваряха. Някаква слабост и страшна дрямка ме обземаше и се сепвам задрямал седнал и пак и пак и накрая реших да лягам да спя, нямаше начин да работя. Никога не бях задрямвал на компютъра. Та легнах си. Съпругата ми спеше вече , а аз като след няколко минути заспах..

По едно време се събуждам, лежа по гръб и с очи виждам часовника. Показва 3 и няколко минути беше.. И се опитвам да стана да пия вода и не мога да мръдна. Ама нито крак, ни ръка, ни пръста си да помръдна. Не мога нищо даже ми се струва че очите не мога да движа. За сметка на това съм си буден напълно и странното бе че това явно е за кратко понеже гледам часовникът после бяха минали няколко минути, а на мен ми се стори едва ли не половин час.. Интересното е че освен че съм буден и лежа, аз виждах всичко, цялата стая, виждах коридорът през затворената врата и кухнята , абе някак си отгоре виждах всичко и сетивата ми усещаха даже вятърът сякаш през прозореца. Но това че не можех да мръдна ме стресна и се мъчех ли мъчех сума време по мои възприятия да мръдна. Сякаш бях парализиран. И по едно време усетих, не видях, а някак си усетих някакво присъствие в другият край на стаята .

Просто нещо като дим или сянка , не мога да обясня се стрелна към мен и , почна някаква битка с мен хвана ме за гърлото души ме или какво там се мъчеще да ми стори, но усещах го като душене а аз не мога да мръдна наникъде, ами се струваше че се боричкам с това нещо, няккак си без да мърдам. Как ставаше това, не знам. Жена ми си спеше, нищо не усещаше. Аз не можех и да викамили да говоря и накрая с усилие от устата ми излезе само това- В Името на Исус Христос, махни се! И това нещо са стотна от секундата изчезна, все едно не го е имало. А аз вече можех да се движа веднага след това, станах пих вода умих се , благодарих на Бога даже щастлив и си легнах и заспах.

Ясно ми е че това е някакъв демон. Защо това стана, не знам. Обмислях на сутринта, някакви грехове , нещо неизповядано  , нещо различно от както винаги, но не.. Сетих се единствено че предният ден, майка ми не е добре, слаба, в някаква депресия, след като почина татко, ходя да и нося храна всеки ден съм там, но някакви страхове има. Дали е вярваща не знам, Бог знае, изповядва вяра, но все се страхува от това онова, от края старостта. И реших молейки се за нея да вдигна тогава ръце и д апомоля Бог ако има някакъв демоничн тормоз тя , той да го отмахне , да я отърве. Това пред нея с нейно съгласие и така. Просто молитва за 5 секунди и това е. Бог е който може всичко, ние какво да сторим освен да Го помолим. Та това направих и така и вечерта стана тази история.  Но определно душенето не бе сън бях си буден и всичко си бе реално, аз просто си останах буден и след като това нещо изчезна в нищото ..     

Никога съм нямал никакви подобни преживявания в живота си, нито съм имал нещо общо с харизматизъм и харизматични неща и сега нямам също. Единствено помня като млад 18 годишен, бях чел нещо за медитацията и се хванах да медитирам, и по едно време някак си останах без тяло и си се реех в някакво пространство и беше тихо, спокойно, и изведнъж един водопад от огън, все едно Ниагарският водопад тръгна да ми се излива над главата със страшно бучене. Беше 14 часа на обяд, аз пак така легнал се мъчех да се раздвижа и накрая успях, целият плувнал в пот да се върна и захвърлих всички книги за медитации оттогава помня не съм докосвал такива и тогава някъде и се захванах с Новият завет и повярвах. Там смята Господ ми показа Кой е той и ме върна да се освестя. Така сега Господ смятам ми показа духовният свят какво става там и как противникът ни мрази , и как в името на Месията веднага бяга.

Мисълта ми е че там нямаше време.. някак си всичко бе сега и толкова.. Но тук има време, а дали и как може да се забърза, или забави, не знам.

Ученик на Исус

Преди 15-16 години имах подобно преживяване, спя, събуждам се и знам че откъм краката ми има демон, който се опитва да ме нападне, цялата съм неподвижна, не мога да мръдна, да говоря, опитвам се да извикам и мисля,че наум успях да извикам да се махне в името на Исус и безплътното същество си тръгна, не го виждах, но го усещах много интензивно, като някаква енергия.
Една възрастна сестра ми разказваше преди време подобно нещо, спи и сънува демон, който я напада и души, тя разбира, че е дух на смърт и тогава извиква жива, умряла, Господна съм и демона си тръгва.
Според мен при теб има връзка с молитвата за майка ти, няколко пъти ми се е случвало да се моля за вярващи и същия проблем, който имат те, ме е нападал за малко мен и това го свидетелстват и други познати, които се молят за хора.
Какво стана след това с майка ти, оправи ли се депресията, би трябвало да има резултат.
Също часът е бил около 3 през нощта, а казват, че през това време злите сили се засилват, особено между 12 и 4, Господ също каза сега е часът на тъмнината. При мен беше сутрин, вече светло. Това, че си виждал през вратата е много интересно и дори си усещал навън вятъра, според мен е възможно да си бил извън тялото за малко, такива възможности имат духовете.
Една православна разказваше, че изпада в състояния, в които вижда и зад себе си, все едно има на гърба си очи.
Имаме обещание телата ни да се променят в миг на око, чудно и страшно е как Бог е обещал да ни преобрази от смъртни в безсмъртни, възможно е да ни се дадат нови способности, за преместване като Филип с цел благовестване, ако както чета искат да затварят пак и дори САЩ се канят да забранят полети за всеки, който няма идентификатор. Тези лични битки са насърчаващи да знаем, че името Господне е над всяко друго име и всяко коляно ще се преклони пред Всемогъщия Бог,алелуя!

small axe

Да, името Господне е над всяко друго име!

Колкото за майка ми, ами по добре е от тогава, но не се е оправила. Който има на сърце, може да се помоли за нея, да намери мир в Господа.

Иначе относно това преживяване, какво да кажа... Беше си реално и видях реално как името Христово прави така че тези духове да се махнат веднага, поне в този конкретен случай. Явно е и видно за мен вече какво има около нас без да го виждаме. И единствено което можем да правим , а то всъщност е достатъчно- Да се молим на Бог Отец в името на Господ Исус Христос и да се стремим да живеем благочестиво и сериозно. Времето явно е съвсем напреднало и тази демонична активност в света не е случайна.Церн ли има участие не знам, знам само, че битката на християните, както казва апостол Павел, не е срещу плът и кръв, а срещу духове на злото в небесни места. Това нещо бе зло и злото и омразата му се усещаха..

Ученик на Исус

Бог да подейства в сърцето на майка ти и да ѝ даде спасително покаяние, не пропускай да говориш с нея за това колко е важно да се покае за греховете си и да приеме Бог за Свой Господ и Спасител, Бог е верен и Словото Му няма да остане напразно, а ще подейства, знам го от личен опит. Години наред говорихме на баща ми да се покае, но той не искаше, а после ни каза, че Бог трябва да му покаже, не може да го направи сам и беше прав. Миналата година съпругът ми говори с него и татко изповяда Исус за Свой Господ и Спасител, слава на Бога! После се разболя и през януари Бог си го прибра, няма нищо случайно.

Ученик на Исус

Упи Голдбърг любезно прие ,,Ключа към ада" от екипа на Blizzard Entertainment. Много подходящо за човек, който някога е бил приятел с Харви Уайнстийн. Предполага се, че ключът отключва портите на подземния свят.

Намерена

Цитат на: Анко - Юли 29, 2024, 14:56:49 PMДали не се случва и затова,че в действителност мнозинството хора днес общуват постоянно с някакъв вид устройства, дори много от хората работят с тях за да изкарат прехраната си. Други са се направили самозависими от устройствата и интернет. Сетивата на човек са ангажирани и концентрирани по друг начин сравнен с обичайния реален начин. Може би не е без значение.

Имахме познат, който вече не е жив, но разказа преди време за лабораториите за радио и електронно оборудване по комунистическо време. Тогава нямаше почти никаква информация за подобни неща. От краткия му разказ, преди някoлко години, стана ясно, че са правени опити и проучвания върху населението, естествено, без знанието на хората. Това не е някаква голяма новина разбира се, ясно е, че е масова практика навсякъде по света.

Разказваше познатия, че непрекъснато са ни тествали с различни радио честоти, с апаратура за електромагнитно и лазерно излъчване, с цел проучване на въздействието им върху психиката и сетивата. При "демокрацията", лабораторията набързо е закрита. Почти всичките му колеги развили скоротечни онкологични заболявания. Той и онези, които са оцелели повече време, ги е спасило закриването на лабораторията. Познатият, пак си почина от рак, но преживя цели 30 години повече от останалите.

Така че, онова, с което заливат масите, е добре подбрано и отдавна измислено.

Примерно, само погледни съвременната светска музика. До 1910 г музикалните произведения и инструменти са писани и настройвани на честота 432 херца. Смята се, че живота функционира по съвършен, хармоничен начин именно на нея. И практически на тази честота, вероятността да се разболее човек е минимална.

Днешната светска музика се пише на 440 херца и това е направено с цел контролиране на умовете.
Във времето, подобни опити за масова промяна на вълните е имало още от 1884 г., който е неуспешен. Следват още опити за въвеждането на 440 херца за стандартна и универсална настройка. Като през 1939 г. Гьобелс, който е смятан за специалист по управление на масите, преразглежда възможностите на тази честота. Знаел е, че тя най-силно въздейства върху човешкия мозък и може да се използва за управлението на много хора и пропагандиране на нацизма. Така, започнало излъчването на пропагандните новини през Втората световна война. От 1953 г. се превръща окончателно в световен стандарт.

Музиката на 440 херца, генерира нездравословен ефект, антиобществено поведение, разпад на съзнанието. Същото важи и за излъчения на тази честота говор в ефир. Т.е. превръща населението в агресивно, психически и физически болно.

Всичко това, обяснява начина по който сатанистите, чрез музиката, а и не само, успяват да внушат манипулации и да контролират умовете на хората. Ето, само да си припомним, че сатана е бил помазан херувим, украсен с музикални инструменти и ни става ясно, чрез кого и защо се случва всичко това.

Езекиил 28:13
13 Ти бе в Божията градина, в Едем; ти бе обсипан с всякакви скъпоценни камъни: със сард, топаз, диамант, хрисолит, оникс, яспис, сапфир, антракт, смарагд и със злато; направата на тъпанчетата и на свирките ти е била приготвена за тебе в деня, когато си бил създаден.

Ученик на Исус

Това изобретение да не би да е във връзка с имитация на грабването?

Оказва се, че има патент за телепортация на хора и то от 2006 година

Патент US20060071122A1

Импулсна система с генератор на гравитационни вълни, която телепортира човек през хиперпространството от едно място на друго.

Това изобретение е система, която телепортира човек през хиперпространството от едно място на друго с помощта на импулсна гравитационна вълна, движеща се през хиперпространството.

Watchman

Цитат на: Намерена - Август 02, 2024, 20:04:56 PMнаправата на тъпанчетата и на свирките ти

Какво ще излезе, че българското "тъпан бие, гайда свири" е баш луцеферианско?

Темата все пак беше за промяната на скоростта с която времето тече.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Намерена

Цитат на: Watchman - Август 03, 2024, 07:48:11 AMКакво ще излезе, че българското "тъпан бие, гайда свири" е баш луцеферианско?

Народното ни творчество е стъпило на езическите вярвания и обреди, пише го навсякъде в историческите извори. Има поклонение пред творението, но не и пред Създателя, както още куп други подробности. Примерно, виж шевиците по носиите и значението, което им се дава при везане.

А относно музиката, честно, не съм се замисляла за подобен паралел между стиха в Езекиил и народните инструменти и песни.

ЦитатТемата все пак беше за промяната на скоростта с която времето тече.

Да, по нея пиша. В поста разказах, че много отдавна врага обработва психиката и човешките сетива с разни технологии, за да не се разбира, какво в действителност правят. Щом са направили реална корекция в звуковата честота, за да въздействат пропагандно на масите, защо да не са успели да излъжат и сетивата ни по отношение на часовото време.

Дали обаче времето тече по-бързо или на нас така ни се струва, всеки си преценява според вярата. Аз по-скоро клоня към манипулиране на сетивата, което подлежи на промяна, разбира се.

Предупредени сме в Словото, че ще намислят и изменят времена и закони. Така че, трябва да стоим будни и да бдим, за да не се заблудим.   

Watchman

За мен най-близкото сравнение за това какво става с времето е това с инфлацията. Преди години със 100 лв можеше да купиш много повече неща. Сега пак са същите 100 лв но покупателната им способност е много по-малка. Т.е парите се харчат по-бързо.

Така и времето. Имаш 100 минути, и преди в 100 минути можеш да вкараш много повече неща, които да свършиш. А сега пак са 100 минути, но отлитат по-бързо и свършваш по-малко.

Анко

Цитат на: Намерена - Август 02, 2024, 20:04:56 PMТака че, онова, с което заливат масите, е добре подбрано и отдавна измислено.

Примерно, само погледни съвременната светска музика. До 1910 г музикалните произведения и инструменти са писани и настройвани на честота 432 херца. Смята се, че живота функционира по съвършен, хармоничен начин именно на нея. И практически на тази честота, вероятността да се разболее човек е минимална.

Днешната светска музика се пише на 440 херца и това е направено с цел контролиране на умовете.
Във времето, подобни опити за масова промяна на вълните е имало още от 1884 г., който е неуспешен. Следват още опити за въвеждането на 440 херца за стандартна и универсална настройка. Като през 1939 г. Гьобелс, който е смятан за специалист по управление на масите, преразглежда възможностите на тази честота. Знаел е, че тя най-силно въздейства върху човешкия мозък и може да се използва за управлението на много хора и пропагандиране на нацизма. Така, започнало излъчването на пропагандните новини през Втората световна война. От 1953 г. се превръща окончателно в световен стандарт.

Музиката на 440 херца, генерира нездравословен ефект, антиобществено поведение, разпад на съзнанието. Същото важи и за излъчения на тази честота говор в ефир. Т.е. превръща населението в агресивно, психически и физически болно.
Мисля си,че внушенията се правят и от типа на информацията, която се поднася. Не толкова от честотата на звука. Една емисия новини когато е почти изцяло излълнена с катастрофа, пожар, наводнение, земетресение, болести, войни, кражби, убийства няма как да не въздейства изключително зле за човека.

А преди 80-90 години радиото е било много по-силен фактор отколкото днес. В ръцете на властта е било голямо оръжие. Днес мнозинството приемат ежедневието чрез екраните, всичко което ги интересува е почти винаги през екрани. Преди години често се коментираше въздействието, което има 25-ият кадър при филми или излъчване изобщо на видеоматериали. Скрито послание и въздействие върху подсъзнанието на човека. Кадрите при видеостандартите дълги години бяха 24 кадъра за една секунда. Вече е нормално да се снима и излъчва на 25 кадъра, а дори има и на 50 кадъра за една секунда видеокамери и съответно после програми за монтаж.

Честотата при днешното излъчване обаче подлежи на много конвертиране, навързани са устройство след устройство и предаватели, излъчватели, приемници, не съм съвсем сигурен,че излъчвателния сигнал е същия абсолютно по параметри и там където е крайния му изход.

Може и да има връзка с честотите-опитвал съм се да слушам аудио на книги от Библията. Не става. Не е за мен. Предпочитам да разлистя. Големият ми син пък е свикнал така, докато работи по обекти и му върви аудиото постоянно.