• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

За всекиго по нещо :)

Започната от Vasquez, Януари 13, 2009, 20:58:04 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Анко

При препрочитане на Битие 2 гл. нещо ми направи интересно впечатление.

При сегашните събития покрай близкия изток се говори и пише за т.нар. хутите или хусите по-често се срещат в публикации за събитията и около Йемен. Хусите блокираха Червено море и възпрепятстваха движението на кораби, оръжия и стоки към Израел. Оказа се,че са бомбардирани от години от западните големи сили.

Битие 2
10 И река изтичаше от Едем да напоява градината, от гдето се разклоняваше и стана четири главни реки.
11 Името на едната е Фисон; тя е, която обикаля цялата Евилатска земя, гдето има злато.
12 И златото на оная земя е добро там има още бделий и ониксов камък.
13 Името на втората река е Гион; тя е, която обикаля цялата Хуска земя.
14 Името на третата река е Тигър: тя е, която тече на изток от Асирия. А четвъртата река е Ефрат.

Може да се окаже,че хусите са много древен народ. Живели толкова близо до Едемската градина. Преди хилядолетия още, земята е наречена така, както се наричат тези хора и днес.

Ученик на Исус

Вчера сънувах сън и смятам, че е важно да го споделя, Бог иска да ни предупреди какво идва и да стоим на стражата си да се молим:

Бяхме на върха на 15-20 етажна сграда, строяхме, имаше вярващи, изведнъж почнаха да падат снаряди и всеки път някой от нас ги вземаше и ги хвърляше да паднат долу и да се взривят.
Събудих се и знаех, че това са снаряди, а аз не съм виждала никога подобно нещо, дори не знам точно как изглежда снаряд,написах снаряд в интернет и видях подобни на тези в съня си.
Странното е, че те не се взривяваха, а ние имахме време да ги вземем и изхвърлим, малко като сапьори,но със закъснение.
В описанието пише, че снарядът е средство за поражение на жива сила, нека братята да обяснят колко е времето за взривяване на един снаряд, според мен беше чудо, че не се взривяваха.
Врагът е приготвил атаки, но Бог ни предупреждава да се молим! Нека Бог ни дава мъдрост и пророческа преднина!
Бог да благослови и опази Своите Си!

Watchman

Снаряда се взривява в момента на контакт с повърхността. Във върха на снаряда има детонатор, който активира взривното вещество в самия снаряд. Има случаи снаряд да падне и да не се взриви (детонатора не сработва). Има такива, които ги намират не взривени още от втората световна война.

Принципно да си на върха на сграда и да хвърляш снарядите да се взривят долу при основите на сградата не е много умно, защото така ще се компрометират основите на сградата и тя цялата ще рухне.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

Мятахме снарядите със засилка, както се мятат камъни, така че не са падали в основата на сградата.

Ученик на Исус

Забелязах, че докато държи микрофона с лявата си ръка, този пастор много пъти прави масонски знак, дори клипа е стопиран така, свити безименен и среден пръст и изпънати показалец и кутре, което преди години четох, че символизира рогата на дявола и има много снимки в интернет на неговите поклонници, правещи този знак, актьори, политици, папи.

https://www.youtube.com/watch?v=TkNiUbnmheM&ab_channel=AwakeningChurch

Преди години също слушах Джон Тод, бивш масон,покаял се и убит, който разказваше как раздавал милиони на известни проповедници да проповядват евангелие на просперитета.

Намерена

Ученик на Исус,

Без да се приема за заяждане от теб и останалите, обясни ни, на каква база от Словото или друг източник, приемаш сънищата си за дадени от Бог и съответно един вид пророчески?

Ние всички сънуваме, за себе си мога да кажа, че имам понякога толкова ярки и повтарящи се сънища, че после с дни съм се чудила и изпитвала, какво точно се случва.

Има примерно стих в словото, според който:

Еклисиаст 5
3 Защото, както съновидението произхожда от многото занимание...

Да, има и друг, според който:

Йоил 2
28 И след това Ще излея Духа Си на всяка твар; И синовете ви и дъщерите ви ще пророкуват, Старците ви ще виждат сънища, Юношите ви ще виждат видения;

Но, този се отнася към последните дни, за настъпването на които, във форума няма единство по темата. 

Т.е., ние гледаме, слушаме и четем много неща, а нощно време мозъците ни обработват и подреждат информацията.

Мисълта ми е, че, ако имаш сън от Господ, трябва да си абсолютно сигурна, да ти е потвърдено, че е именно от Него. Освен това, да си изпратена от Него за да ни информираш и предупредиш, нали така? Как разбираш, че сънищата ти не се дължат на много четене и гледане на тревожни новини? Как Бог ти потвърждава, че това е именно от Него? Сподели с нас, моля те. Иначе, ставаш като лъжлив пророк, с което не твърдя, че си такава. И това го казвам не за да се заяждаме и спорим, а за да е ясно, че ти получаваш чрез сънищата си на 100% информация точно от Бог, и сънищата ти не се дължат на човешки преживявания.

Длъжни сме, да изпитваме духовете и ситуациите, да говорим истината и да не си самовнушаваме "пророчески виждания". Сигурна съм, отлично знаеш това, както и последствията от подобни работи.
Защото нашата привременна лека скръб произвежда все повече и повече една вечна тежина на слава за нас, които не гледаме на видимите, но на невидимите; защото видимите са временни, а невидимите вечни.
2 Коринтяни 4:17-18

Анко

Еклесиаст 5
7...макар да изобилват сънища и суети и много думи, Ти се бой от Бога.

-----------------------
Снимки от един период който в момента вероятно претърпява най-голямата си фалшификация от овластените в последните 2-3 десетилетия.

Все още има архиви.
82.4. Руско-турска война (1877‒1878) (1956−1983, 183 стр.) pdf
https://www.archives.government.bg/bgphoto/082.04..pdf
Снимки на гравюри на дърво, репродукции на исторически картини за тогавашните събития, някои записки, писма, документи, снимка на българи-офицери в руската армия...много снимки на историческите личности от 19 век...

Анко

Мюсюманин-президент се възмущава, а президентите "християни" са над нещата...какви времена само

...турският президент Реджеп Тайип Ердоган осъди остро гнусната "неморалност, извършена срещу християнския свят" по време на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж, предава турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк.
Олимпийските игри се използват като инструмент на извращението, който развращава човешката природа, каза президентът.

Той първоначално бе обявил, че ще отиде в Париж за откриването на Игрите.

Макрон ме бе поканил, а аз казах, че мога да дойда. Но 13-годишната ми внучка ми каза да не ходя там, тъй като там организират демонстрация на ЛГБТ, каза Ердоган.

Можете ли да си представите, че едно спортно събитие, което трябваше да обедини хората, беше открито с враждебност към ценностите на човечеството?, добави той.

Това, което бе направено в Париж, е проект за принизяване на хората до по-ниско ниво от животните, каза Ердоган.
--------------

«Западът счита, че националните държави вече не съществуват. Вследствие на това те отричат, че съществува обща култура и изграждащ се на нейна база общ морал. Общ морал няма — ако сте гледали вчерашното откриванe на Олимпийските игри, можехте да забележите това», заяви Виктор Орбан. Думите му цитира La Dйpкche.

Шоуто на Сена, което лансира на преден план ЛГБТ-общоността и което много хора счетоха за неуважително по отношение на християните, доказа, че европейците «са загубили духовната си връзка с Бога, с държавата и семейството», цитира изданието думите на унгарския политик.
--------------
Въпреки че нито една западна християнска държава не изрази възмущение, иранското правителство излезе с изявление, осъждащо церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж, която осмива Тайната вечеря и Исус Христос, пише Disident

Иран казва, че Франция трябва да се срамува от церемонията по откриването на Олимпийските игри.

,,Изобразяването на Исус Христос в Париж вчера беше направо обидно и премина всички червени линии.

Франция, страна с велика история на християнството, трябва да се засрами и ние молим християните по света да се обявят срещу този акт. Категорично го осъждаме."

Иран привика френския посланик заради обидното изображение на Исус Христос по време на церемонията по откриването на Олимпийските игри.
Мюсюлманите все пак почитат Исус за Божи пророк.

https://iw69.blog.bg/politika/2024/07/31/vyzmushtenie-po-celiia-sviat-za-otvratitelnata-podigravka-s-.1918506

Watchman

Цитат на: Анко - Юли 31, 2024, 10:56:34 AMМюсюлманите все пак почитат Исус за Божи пророк.

Явно християните, вече не го почитат за никой. То след хиляди години на отстъпление, какво може да е очаква.

Трябва да се отбележи, че ръководителя на това шоу е юдеин, както и дебелата дама играеща "исус". После се чудят защо били гонени юдеите през историята. Било ирационално и необяснимо казват. А те винаги са се забърквали в такива каши и рано или късно последствията идват.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

Докато преследват просперитет и суети, християни да не бъдат изпреварени в Божието царство от покаяли се  Богобоязливи мюсюлмани, както бирниците и блудниците изпреварват главните свещеници и народните старейшини в Матей 21 гл.

Ученик на Исус

Този пастор проповядва тук полезни неща, за мен е странно обаче, защото както писах и по-горе виждам да прави сатанински знаци, боядисал е в черно сградата, която ми казаха, че купил за 8 млн., а иначе проповедта е добра, възможно ли е Бог да е отхвърлил човека, а дарбата да си действа, понеже е писано, че дарбите и призванията са неотменими?...

https://www.youtube.com/watch?v=EKzzHHSGdHY&ab_channel=AwakeningChurch

Разказва как една покаяла се вещица му казала, че едно изречение на християни в молитва има повече сила отколкото 24 часовата молитва на сатанистите и едно отказване от ядене на вярващ има повече сила отколкото едномесечен пост на сатанист.

Ученик на Исус

Хваление на улицата в Нидерландия:

https://www.youtube.com/watch?v=CIJ46Tuckr0&ab_channel=PresenceRevival

Откровение 4:11
Достоен си, Господи наш и Боже наш, да приемеш, слава, почит и сила

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Ноември 02, 2024, 20:46:01 PMТози пастор проповядва тук полезни неща, за мен е странно обаче, защото както писах и по-горе виждам да прави сатанински знаци, боядисал е в черно сградата, която ми казаха, че купил за 8 млн., а иначе проповедта е добра, възможно ли е Бог да е отхвърлил човека, а дарбата да си действа, понеже е писано, че дарбите и призванията са неотменими?...

Това е Максим Асенов, свързан е с известни африкански измамници подвизаващи се като "апостоли" и "пророци". Наскоро гледах много добро видео в което се говореше конкретно за Африка как подмамват пасторите и проповедниците да стават масони. И после наливат пари в тях. Тия 8-милиона за сграда откъде точно са дошли?

Човека е откровен лъжеучител. Не се впечатлявай от разни откровения на вещици, които не се знае дали са "бивши" такива или просто са имплантирани по църквите. С такива е пълно и в Африка и по целия Запад, а вероятно вече и на Изток.

Анко

Цитат на: Ученик на Исус - Ноември 02, 2024, 20:46:01 PMТози пастор проповядва тук полезни неща, за мен е странно обаче, защото както писах и по-горе виждам да прави сатанински знаци, боядисал е в черно сградата, която ми казаха, че купил за 8 млн., а иначе проповедта е добра, възможно ли е Бог да е отхвърлил човека, а дарбата да си действа, понеже е писано, че дарбите и призванията са неотменими?...

https://www.youtube.com/watch?v=EKzzHHSGdHY&ab_channel=AwakeningChurch

Разказва как една покаяла се вещица му казала, че едно изречение на християни в молитва има повече сила отколкото 24 часовата молитва на сатанистите и едно отказване от ядене на вярващ има повече сила отколкото едномесечен пост на сатанист.
Техните молитви и пост кого искат да омилостивят и призоват, Бог или лукавия?

Тимотей 6
Сребролюбието е корен на всякакви злини, благочестието не е средство за печалба / Тимотей 6

В същата глава се казва,че щом имаме прехрана и облекло да бъдем доволни.

Римляни 12
3...чрез дадената ми благодат, казвам на всеки един измежду вас, който е по-виден да не мисли за себе си по-високо, отколкото трябва да мисли, но да разсъждава така, щото да мисли скромно, според дела на вярата, който Бог е на всекиго разпределил.

Да мисли скромно не води ли до-да говори скромно, да живее скромно?

цитат от нета на Андрей Петков:
"Бени Хин - мерцедес СЛ 500- базов нов около 150 000$ ( освен частният самолет и имение )
Крефло Долар Ролс Ройс Фантом 573 000 $ поръчков ( освен частният самолет и огромно имение ) ,
Кенет Копланд обича кадилаци скъпи пушки и джетове от висок клас ...
списъка е огромен от проповедници овладяващи тайното знание на просперитета !
А всъщност истината и тайната за просперитета е много проста и тя няма нищо общо с Евангелието.. а голяма част от църквата им , които попиват тайното знание мечтаят и едвам си позволяват здравните застраховки..."
--------
Да, всеки християнин сигурно копнее да бъде в християнска среда, по-младите сигурно се впечатляват от такава обстановка като в това събрание но си мисля,че в днешните измамни времена е най-важното да пази човек собствената си чистота на вярата, да се постарае да не я губи и така с пример да я предава на близките си, на такива хора от най-тесния си малък кръг от хора с които общува и да остави стремежите към големи проявления и велики думи и кротко да върви след Бога.

Псалми 12
1 За първия певец на осмострунна арфа. Давидов псалом. Помогни, Господи; защото не остана вече благочестив; Защото се губят верните измежду човешките чада.
2 Всеки говори лъжа с ближния си; С ласкателни устни говорят от двоелично сърце.
3 Господ ще изтреби всичките ласкателни устни, Език, който говори големи неща.
4 На ония, които са казвали: Ще надвием с езика си; Устните ни са наши; кой е господар над нас?
5 Поради насилствуването над сиромасите, поради въздишките на нуждаещите се, Сега ще стана, казва Господ; Ще туря в безопасност онзи когото презират.
6 Господните думи са чисти думи, Като сребро претопено в пещ от пръст Пречистено седем пъти.
7 Ти, Господи, ще ги закриляш, Ще пазиш всеки от тях от това поколение до века,
8 При все, че нечестивите ходят свободно от всяка страна, Понеже безчестието се въздига между човешките синове.

Ученик на Исус

Така е, знам, че има много внедрени сатанисти по църквите, дори вчера гледах видео на Шегалов и той говореше, че има много агенти на масоните по църквите. Вчера гледах и видео, в което се разобличава Максим Асенов и човека говори хубаво, но за жалост и той е в същия вид църкви.
Обаче е разбрал доста неща:

https://www.youtube.com/watch?v=8ZXnCVz-K5E&ab_channel=%D0%92%D0%95%D0%A0%D0%95%D0%9D.