• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Представяне на Sarah

Започната от Sarah, Декември 02, 2008, 12:46:14 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Sarah

Здравейте, на 40 години съм, православна  християнка.
Избрах сама светото кръщение, когато бях на 28 години.
Израснах в семейство на невярващи. Омъжена съм за човек, който не вярва.
Обичам искрено Иисус Христос, приемам го за свой Господ и се опитвам да бъда добра християнка.
Чета форума от няколко месеца и реших да се регистрирам, макар, че едва ли ще съумея да участвам в дискусиите. 
Господ да ви благослови!

Watchman

Здравей Sarah,

Радваме се че след четене на форума си решила да се регистрираш и представиш. Още повече е радостно, че търсиш да познаваш Божия Син. Както може би си забелязала повечето хора във форума не одобряваме религията на източното православие, най-малкото защото не е съвместима със свещените Писания. А нашия Господар Исус Христос ни е заръчал да сме хора, които разбират и познават Писанията, за да не се заблуждаваме.

Ето защо ако имаш някакви въпроси, чувствай се свободна да ги зададеш за да дискутираме по тях.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Sarah

Aз едва ли мога да участвам в дискусия. Признавам - слабо съм запозната с Писанията. В момента чета Евангелието на Йоан, а едва миналата седмица си купих Библията - признавам към това ме подтикна четенето в този форум.

ученик

Цитат на: Sarah - Декември 03, 2008, 16:56:47 PM
.........

- признавам към това ме подтикна четенето в този форум.

това според мен е голяма и явно заслужена похвала към този форум.