Author Topic: Медиен контрол  (Read 2949 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3604
Медиен контрол
« on: February 23, 2011, 18:53:07 PM »
Ето една добра статия за контрола над медиите:

Quote
http://www.webcafe.bg/id_1179557377_Koy_pritejava_mediite

И в светлината на последните времена, аз бих задал въпроса:

Как е възможно някой да разбира правилно пророчествата за последните времена, както и това, какво се случва в света в момента (а още и в собствената ни страна) черпейки от един лъжлив източник на информация относно историята и настоящето?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Владо

 • Служещ
 • ******
 • Posts: 506
 • Нашият Господ идва.
  • http://vminev.blog.bg/
Re: Медиен контрол
« Reply #1 on: February 24, 2011, 07:50:33 AM »
  Прощавай, аз нямах възможност да разбера - кой всъщност публикува този материал и кой "стопанисва" това интер-пространство (т.е.- уеб-кафето)? Доколкото разбирам от въпроса ти, това са "вярващи" - но кои ? Спомням си, че Г.Бакалов и сие имаха нещо подобно, но тяхното май беше различно.
  Относно въпроса ти, който, естествено, е реторичен : ами то вярващите отдавна са отплеснали по своите лидери, които ги водят по такива пътеки, че ... А идват дни, в които всеки мнозина ще бъдат като ударени с мокър парцал през лицето и ако не бъдат готови и препасани, ще има голямо страдание. Наистина - брат - брата ще предава на смърт, уж служейки на Бога и бащи ще предават децата си поради същото убеждение. Извращенията от чисто вербални спрямо писанията ще станат олицетворени, видими, явни и гротескни чрез "служенията" и политиката на редица "християнски лидери", "християнски църкви" и "християнски служения".
  Вярващите, отдали се на пиене на вино, което не е Господното и стоейки в събрания, които не са част от Тялото ще бъдат разтърсени и поставени пред много радикални избори. Мнозина ще изберат пътят на смъртта. Бог да пази Своите Си и в благодатта Му да живеем мъдро, смирено и чисто. Господ наш иде.
27. Несправедлив човек е мерзост за праведните; И който ходи в прав път е мерзост за нечестивите.
хх
  5. Мъдрият човек е силен, И човек със знание се укрепява в сила,
  6. Защото с мъдър съвет ще водиш войната си, И чрез множеството съветници бива избавление.
  http://vminev.blog.bg

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3604
Re: Медиен контрол
« Reply #2 on: February 24, 2011, 15:32:45 PM »
Материала е преводен от английски. А българския сайт който го е публикувал си е някакъв светски новинарски сайт. По важно е съдържанието на материала, а именно че една 6 корпорации контролират целия поток от информация. И християните черпят от този замърсен поток за да си правят изводи как да живеят и също се мъчат да тълкуват пророчествата на базата на същата тази замърсена информация. Която не обхваща само настоящите новини, но и представянето на историята.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.