Author Topic: Обстойна статия за ГМО  (Read 8424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Liya

  • Посещаващ
  • **
  • Posts: 65
Re: Обстойна статия за ГМО
« Reply #30 on: January 08, 2019, 20:11:03 PM »
Да, целта е все по-голяма зависимост или по-правилно казано робство. Лошото е че повечето християни не осъзнават че това е фронт на който трябва да се воюва, те са успешно заблудени че не са в зависимост от системата.

Относно забраните за ГМО в Европа не се знае докога ще е така, защото Байер наскоро купиха Монсанто и Монсанто вече е официално в Европа. Със сигурност ще натиснат за отпадане на някои забрани и по-голяма свобода на действие.

Nikolay

  • Слугуващ
  • *******
  • Posts: 954
Re: Обстойна статия за ГМО
« Reply #31 on: January 14, 2019, 09:51:35 AM »
Битката е загубена, и не мисля, че може да се обърнат нещата относно набутването в градовете. Вече самите хора го искат, за тях става не нормално когато някой е навън.

Мен друго ми прави впечатление, масово разпространение на анорексията, като дори не дават да се говори за нея. Навремето хората се възмущаваха от това, сега масово го приемат за нормално и се стремят към него. Ограничават се храни правят се безумни диети. Та ГМО не знам доколко е на дневен ред, когато хората се хранят вредно или по-скоро не се хранят... И това не само за жени, а и за мъже, което е трагично, един мъж който е като вейка, дори не може да се защити ако се наложи нещо, а от там обръщането към джендърството е на една крачка.

Като цяло, това което виждам е, че проблема са изкуствените добавки в храните, те разболяват много повече. Като вероятно има и някаква връзка със ГМО храните за по-добър "ефект". Като под "разболяват" разбирането ми е сведено до "замърсяване на кръвта", а знаем, че кръвта е живота на човек (както е писано).
При замърсяването на кръвта до степен, разни вещества да не могат да бъдат изхвърлени бързо, а се задържат за дълго свързани с хемоглобина, тялото почва да страда от липса на кислород, задръстване на кръвоносни съдове или отлагане на вредни вещества в самия организъм - което в дългосрочен план води до ракови образувания и всякакъв тип болести.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3374
Re: Обстойна статия за ГМО
« Reply #32 on: March 12, 2019, 22:23:20 PM »
Никаква битка не е изгубена. Непрестанно се увеличават хората, които искат да се махнат от градовете и го правят. И не само от градовете, искат да се махнат от системата, и да спрат да ползват токсични съвременни продукти и храни.

ГМО-то е на дневен ред защото то не вреди както вредят химическите добавки в храните, пестицидите и торовете. То променя човека генетично, което води до мутации, които ако се развият човека вече не е човек създаден по Божий образ, а някакъв демоничен мутант подобен на гигантите преди потопа, които трябваше да бъдат избити до крак.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.