• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Сигнал / Проблем?

Започната от The Disciple, Октомври 18, 2008, 22:58:52 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

The Disciple

Докато   се   опитвах  да  влезна  в  сайта  към  22:10 ч.   изведнъж   виждам  долу  на  страницата   че   някой   вече  е  влезал  с  моя  "ник"  в  моя  акаунт  --   Е,  какво  значи   това?
               Какъв  е   тоя   бандитизъм?
"Преди  всичко  се  пазете  от  Фарисеиския   квас,    които  е  лицемерие!"
          Исус -. Ев  Лука  12:1 стих
  "Mразя, презирам фестивалите ви и няма да благоволя в тържествените ви събрания...отмахнете от мен шума на песните си...НО НЕКА ТЕЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ПОТОК, ПРАВДАТА КАТО ВЕЧЕН ИЗВО

Tihomir

Първо реши през кое прокси ще минаваш, тъй като самият ти си губиш дирите по този начин през кое IP влизаш.

Като си през различни IP-та ще ти се струва точно като бандитизъм и както виждам си готов да виниш другите.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

The Disciple

Цитат на: Tihomir - Октомври 19, 2008, 00:03:37 AM
Първо реши през кое прокси ще минаваш, тъй като самият ти си губиш дирите по този начин през кое IP влизаш.

Като си през различни IP-та ще ти се струва точно като бандитизъм и както виждам си готов да виниш другите.

Не  мисля  че    това  е  проблема,  но  както  и  да е. ( Между  другото  аз  сам  си  помислих  това,  но  се  уверих   че   не  е    така)
  Просто  някой  наистина  беше   влезнал  ВМЕСТО   мене.

Пък  и  се  пробудих  от  странен  сън  тази  нощ....
"Преди  всичко  се  пазете  от  Фарисеиския   квас,    които  е  лицемерие!"
          Исус -. Ев  Лука  12:1 стих
  "Mразя, презирам фестивалите ви и няма да благоволя в тържествените ви събрания...отмахнете от мен шума на песните си...НО НЕКА ТЕЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ПОТОК, ПРАВДАТА КАТО ВЕЧЕН ИЗВО