• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Представяне: A-G-A-P-E*Q

Започната от A-G-A-P-E*Q, Март 24, 2008, 21:55:22 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

A-G-A-P-E*Q

:) Здравейте, приятели ! :)

Моля да ме извинят всички, които са ме прочели до момента...
За пръв път влизам в тоя форум и мисля да си ходя вече понеже сте много учтиви в обратния смисъл на думата ХРИСТОВА ЛЮБОВ
Не знам колко админа сте тук но сега забелязах, че в личните си имам поне 4 писма които са всички против това което съм писала...  Е-е-е ще ме извинявате, но аз не мога да седна и да ва чета във всяка тема, понеже ДЪЛГИ романи правите, това бе най-забележителното в тоя форум!!!!!!!!

Бог да бъде с вас. Амин.

Извинявайте, че се видяхме  - наистина сте много мили и учтиви хора,  също като "ВЪЛЦИ В ОВЧИ КОЖИ!!!"
Ако жадува душата ти за живот. Ако си,търсиш истинската любов, потърси я в
моя Бог
http://www.greatcom.org/bulgarian/whois.htm
  Tой на кръста се разпъна, греховете ти отне и срама Хистос моя Бог

Watchman

Не е нужно да се чете всяка тема, а преди всичко правилата на форума, преди човек да започне да пише. Когато човек отива на ново място, той трябва да се запознае с правилата на това място. Това правят дори възпитаните светски хора, а колко повече подобава това на праведните.

Неправедното поведение не се толерира в този форум, ако човек иска да говори само думи, без да прилага правдата на практика, то със сигурност няма да се "чувства" добре тук. Презирането на правилата и опита да се налагат свои правила е неправда, колко повече хуленето на тези, които са отговорни да следят за правилата и правдата във форума.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

A-G-A-P-E*Q

Здравей, да определено ясно ми стана, че всички админи тук се изявиха, виждам че и ти не ме пропусна... ок няма проблеб. Може би не му е тук мястото за тва което разменяме в момента, но някой няма ли да ми покаже ЯСНО каде ми е грешката, освен, че не съм спазила дървовиден режим - като съм прочела теми на които съм отговорила ..?

Надявам се, че поне един от вас тук е прочел това което представих за себе си преди да го променя, но както и да е ясно е, че мнохо поучители на едно място съблани не е добре!!

С уважение!

от ваша с-ра в Господа!
Ако жадува душата ти за живот. Ако си,търсиш истинската любов, потърси я в
моя Бог
http://www.greatcom.org/bulgarian/whois.htm
  Tой на кръста се разпъна, греховете ти отне и срама Хистос моя Бог

Watchman

Цитат на: A-G-A-P-E*Q - Март 24, 2008, 23:02:52 PM
но някой няма ли да ми покаже ЯСНО каде ми е грешката

Да ще ти покажа ясно къде ти е грешката. Когато човек отвори заглавната страница на форума, най-отгоре най-първото нещо, което пише във формата на самия форум е следния текст:

Т.е написано е ясно, че преди да се пише във форума са нужни две неща:

1. Човек да прочете правилата на форума и да ги приеме.
2. Да се представи накратко с няколко думи във секцията за представяне.

Това е, вижда се най-отгоре и е написано ясно на разбираем български език. Разбира се, когато човек е прибързан, той може да пропусне тия неща и ето защо ти беше напомнено на лично съобщение. Което по никой начин не е било по неучтив или непочтителен начин.

Когато след първите съобщения ти продължи да пишеш все едно нищо не се е случило, са били изпратени още съобщения, което е опит за комуникация с теб.

Та първата грешка изявява прибързаност и невнимание, за съжаление втората грешка е далеч по-неприятна, и изявява по-дълбоки проблеми във вътрешния ти човек, а именно ти реши да обявиш хората, които са отговорни и следят за правилата, без да са ти сторили никаква неправда за вълци грабители.

Може да е било изблик на гняв и прибързано съдене, може да идва от сърце, което е вързано в горчива жлъч, аз не знам и на този етап не мога да отсъдя, но при всички случаи човешкия гняв не върши Божията воля, нито изявява Божията правда.

Надяваме се, независимо дали решиш да продължиш да пишеш във форума или не, да вземеш бележка за тия неща и да изпиташ стоенето си във вярата и Истината, защото проблемите, които се изявиха са от сериозно естество и застрашават вечната ти съдба.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

byFaith

Watchman,

Написаното от теб е може би най-благото изобличение, което съм чел. Павел нарича това "кротък дух" в Галатяни (6-та глава). Благодаря на Бога за благодатта, която ти е дал. Както е писано, мек отговор наистина отклонява ярост (Пр. 15:1), но и толкоз много повече. Бог не може да ни използва пълноценно, ако духът ни не е така съкрушен, за да изразяваме безукорно Неговите намерения. Написаното от теб е добър пример, който аз самия не мога да кажа, че съм следвал неотклонно. Той ме окуражава да се обърна още по-дръзко и решително в просия към Господа.

Бог да пази духа ти,
byFaith
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)