• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Представяне: Mariya

Започната от Mariya, Януари 11, 2008, 15:34:35 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mariya

Edit Wacthman: Понеже темата се отклони в демонстриране на коя е Mariya, прехвърлям тази тема като нейно представяне, защото тя си е именно това.

Болна или здрава, нямаш право да осъждаш.

Тук ми приличате на събрание, тип филма "Селото".

"Яхнала метлата", ми звучи по-добре от "яхнала прахосмукачката" :) Може да има предвид, че е мн добра домакиня (нали Вие това искате от жените)... вашето е болна интерпретация. Световна конспирация.

Watchman

ЦитатБолна или здрава, нямаш право да осъждаш.

А ти имаш право да хулиш и да правиш инсинуации?

Нека ти напомня тогава какво твоето име означава:

Цитат на:  Strong's Dictionary[H4813]
miryâm
meer-yawm'
From H4805; rebelliously; Mirjam, From H4784; bitterness, that is, (figuratively) rebellion; concretely bitter, or rebellious

Ще рече - бунтарски, огорчение, горчивина, бунт, бунтовен

До този момент демонстрираш именно това, още с влизането си. Жалко!
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Tihomir

Относно съденето - имаме право да съдим. Много повърхностно се генерализират тези неща:

[12] Защото, каква работа имам да съдя вънкашните |човеци?| Не съдите ли вие вътрешните,
[13] докато вънкашните Бог съди? Отлъчете нечестивия човек изпомежду си.

Ако си от "вътрешните", имаме право да те съдим. Ако не си от вътрешните - тогава няма да те съдим ако ти определяш себе си като такава. Представи се пред хората, както е редно.

Иначе, относно нечестивите - отлъчваме ги, според Словото.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Mariya

Вече съм и нечестива? Кога успях за толкова кратко време...
Мара - означава горчива, Мария - любима на Бога, пребъдваща във Бога... Мале, мале. Ама как наскачахте като ожилени моми. На това ли Ви учи Господ. Почнаха някои да ме нападат и да се опитват да кажат на "бялото" - "черно"...

Tihomir

Не съм казал такова нещо за теб. Показах практиката, която се извършва тук.

Представи се, все пак.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Watchman

Цитат на: Mariya - Януари 11, 2008, 15:40:57 PM
Мара - означава горчива, Мария - любима на Бога, пребъдваща във Бога...

Това не е вярно!

Цитат на: Strong's Dictionary
G3137
Μαρία, Μαριάμ
Maria  Mariam
mar-ee'-ah, mar-ee-am'
Of Hebrew origin [H4813]; Maria or Mariam (that is, Mirjam)

Мария е гръцката форма на еврейското Мариам, което означава каквото цитирах по-горе.

Останалите неща няма да ги коментирам, ти сама доказа доколко пребъдваш в Бога.

Цитат на: MariyaАйде нямам нужда от Вашето "Село".

Твоя воля.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Mariya

Докажи ми, че името е гръцко?

Watchman

Ти чуваш ли се какво говориш? Името е еврейско а не гръцко, и значението ти го показах от речника.

Mariya

Не се чувам, защото пиша. Староеврейски - Горчива на Бога. Староримски - Любима на Бога. Но има ли значение? Човека прави името, а не името - човека. Горчива или сладка, името е на майката на Исус. Явно Бог не я е избирал по него. Както вие правите :)

Watchman

Пишеш и то прибързано. Както виждаш нищо не е изтрито, но ти бързаш да си триеш мненията и да обвиняваш, че са ти ги изтрили. Жалко момиче.

Не е въпроса дали е името на майката на Исус, а какво ти демонстрираш като характер още с влизането си.

Може би не знаеш, но има Бог, който ще съди живите и мъртвите, и ако не се покаеш от себичния и своенравния си начин на живот съдбата ти ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел.

Исус се връща скоро и подобни глезотии каквито демонстрираш няма да бъдат толерирани, затова се покай докато имаш още време!

Mariya

Ами точно затова написах, че съм ти помогнала, не съм обвинявала теб. Господ ли ти каза, да ми кажеш, че съм жалка?

А относно характера ми, не ми отстъпваш по нищо. Всеки може да хвърля камъни в чуждата градина, защо и ти го правиш, като си толкова безгрешен. Според библията, за теб трябва да съм по-горна от теб самия. Сам трябва да се баннеш сега :)

Ела да ме изобличиш в греховете ми в лицето. Отношението Ви изобщо не е на християни. Четох някъде, за една особа, която нямало да даде детето си да го види лекар и ако не го изцери Господ, значи трябва да умре. И Вие толерирате това! После защо ни казват секти...

Аз съм написала истинското си име, а ти от кого се криеш?

Watchman

Прави впечатление, че си триеш неща които си казала и си променяш мненията, след като вече им е отговорено. Това също показва що за характер имаш.

Не съм ти казал, че си жалка, а че това което правиш е жалко поведение.

Mariya

Не врат, ми шия. Сега след като съм си изтрила мненията и може да казваш, че съм си ги променила. Ха, на кой сега е жалко поведението?

Tihomir

Жалко наистина за поведението.

Сама свидетелстваш за себе си от писаното в момента и всички могат да видят публично какво е писано.

Gerard

Цитат на: Mariya - Януари 11, 2008, 16:28:22 PM
Не врат, ми шия. Сега след като съм си изтрила мненията и може да казваш, че съм си ги променила. Ха, на кой сега е жалко поведението?
Ти не си си изтрила всички мнения и предполагам Уочман говори за тези които си оставила. На мен също ми направи впечатление че си едитваш мненията и то след като вече им е било отговорено.
Ecc 7:3  Sorrow is better than laughter: for by the sadness of the countenance the heart is made better.
Ecc 7:4  The heart of the wise is in the house of mourning; but the heart of fools is in the house of mirth.