• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Представяне: Mariya

Започната от Mariya, Януари 11, 2008, 15:34:35 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mariya

От кого да се види? След като Вие банвате всеки, който не е на вашето мнение. Не сте ми критерий. Жалко за Вас, че не се поглеждате.

Tihomir

Разгледай внимателно чие мнение сме зачели, когато сме банвали и дай фактите - вземи всеки който е баннат и изложи фактите пред всички, за да се види чие мнение зачитаме и чие не зачитаме.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Watchman

ЦитатСлед като Вие банвате всеки, който не е на вашето мнение.

Това разбира се е лъжа. Форума има над 85 членове и са баннати само 2-ма. Един е поканен да си ходи сам, без да е баннат. С мнозина не сме съгласни, но дискутираме смислено с тях. Условието е да се придържат към Библията и да не проявяват нечестив характер. За последните две неща се банва според правилата с които всеки включил се трябва да се съгласи за да участва във форума.

След като ти е удобно да си служиш с лъжи що за човек си?

И понеже продължаваш да си едитваш мненията след като им е било отговорено и по този начин създаваш объркване в дискусията, това право сега ти е отнето. Тези функции са предоставени на разположение на смислени и отговорни хора, ако не можеш да боравиш с тях по смилен и отговорен начин се налага да ти бъдат отнети.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Soldier

Какво става сега?!!
Ама че ситуация!! Marya,какво точно искаш да ни кажеш? Изобщо интересува ли те мнението на Христос в Словото!? Защото Той е много ясен, когато пояснява и предуреждава.

Soldier
soldier

johnny

Цитат на: Soldier - Януари 11, 2008, 22:36:20 PM
Ама че ситуация!! Marya,какво точно искаш да ни кажеш? Изобщо интересува ли те мнението на Христос в Словото!?

Аз не знам дали я интересува мнението на Христос. Обаче са ми много прозрачни действията им, заедно с qhnala_metlata.
Те идват от един друг форум, не защото искат сериозни дискусии и дълбочини, а за да всяват смут и да изпитват и провокират хората тук.
Същите хората (основно създателите на този форум), които в другия форум редовно срещаха сериозен отпор от потребителите там, включае и тези 2 жени. Стигна се до там, че изгониха един от пишещите тук, защото не му харесваха мненията. Защото ги сърбят ушите потребителите на онзи форум.
И сега ми развиват тука теории, как видиш ли сме се заяждали за дреболии (като псевдоними) и нямало сериозност. Той Меровингий не прави толкова лошо впечатление, колкото техните експерименти за доказване на нещо, което са си наумили.

Този форум не е оня и няма да бъде. Стига лигавщини и номера от детската градина.

Идват зли времена, да вземем да се подготвим ли?

Ако и да ме убие Той, аз ще Го чакам...

Joyssie