Author Topic: Скритата истина за ваксинацията  (Read 20852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 934
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #30 on: October 15, 2010, 21:25:47 PM »
Болестите са проклятия които идват при различни обстоятелства върху нас.

Това не важи на 100%.

Тук си прав. Не съм се изразил правилно. Идеята ми е, че когато сме в грях и не се отвърщаме от него, Бог може да ни накаже с някаква болест за да се осъзнаем и да се отвърнем от този грях. Иначе ако човек внимава и се пази, би могъл да избене повечето от болестите.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

constant

 • Изгонен
 • Допринасящ
 • *
 • Posts: 244
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #31 on: October 17, 2010, 22:45:19 PM »
Quote
Tihomir:
Интересно е, че дори и светските хора знаят, че Пастьор се е отказал от теориите си точно преди смъртта си. На тези лъжливи теории  (забележи, никъде не е доказано това, а си е само теория) са базирани и ваксините и се дава мило и драго, за да не паднат, защото иначе дори и докторите няма да бъдат вече убедени в това, което са ги научили в учебниците.

Моля дай информация, от какви теории се е отказал Пастьор и къде си прочел за това?

Quote
Tihomir:
Ето това е есенцията на цялото ти отношение, защото ти не се грижиш за тялото си. Всяка грижа за тялото, ти смяташ, че е обожествяване и ни обвиняваш в подобно нещо. Но Божиите думи ясно говорят за това, но ти не ги познаваш, а си от света.

Ето какво казва Божието Слово:
Или не знаете, че вашето тяло е храм на Светия Дух, който е във вас, когото имате от Бога? И вие не сте свои си, защото сте били с цена купени; затова прославете Бога с телата си, [и с душите си, които са Божии].

Ефесяни 5:29. Защото никой никога не е намразил своето тяло, но го храни и се грижи за него, както и Христос за църквата; — това не се отнася за огромен процент от днешните "християни", както и очевидно за теб.

Апостолът пише: никой никога.
Можеш ли да четеш добре?Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #32 on: October 17, 2010, 23:20:06 PM »
Аз мислих, че като такъв почитател на Пастьор знаеш за какви теории говоря, във връзка с ваксинациите. Не знам дали си му чел даже биографиите да видиш какви неща е правил — ти би ли инжектирал тъкан от заек, който е болен директно в кръвта на човек и да го гледаш после как му се влошава състоянието и да си записваш "Сега му натежаха краката и му призля...". Ама че "християнин".

Става въпрос за всеизвестната му теория, на която се крепи микробиологията. Теорията му (и тя не е доказана още, затова се нарича и "теория") е, че микробите (едни такива дребни нещица) нападат човешкото тяло и му причиняват болести. Тези неща са били отхвърлени още по негово време. Може би сега ще кажеш, че всичко наистина е така, но аз ще те попитам от къде го научи — от учебниците с информация, базирана на теориите на Пастьор или от независими източници.

Относно това, че не се грижиш за тялото си и не те интересува, то е наистина така по реакцията ти. По-точно мислиш си, че се грижиш, но всъщност не искаш да приемеш изобличението, че го рушиш.

Това го правят и мнозина други, които се наричат с името на Христос, но нагъват боклуци без да ги интересува — повече ги интересува дали на тях им харесва, отколкото от това какво има в тази храна. Извинението им е, че "бог бил очистил всичко". Ами като бил очистил "всичко", що не ядат отровни гъби тогава, или вкисната и червясала храна?


И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

constant

 • Изгонен
 • Допринасящ
 • *
 • Posts: 244
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #33 on: October 17, 2010, 23:38:52 PM »
Quote
Аз мислих, че като такъв почитател на Пастьор знаеш за какви теории говоря, във връзка с ваксинациите. Не знам дали си му чел даже биографиите да видиш какви неща е правил — ти би ли инжектирал тъкан от заек, който е болен директно в кръвта на човек и да го гледаш после как му се влошава състоянието и да си записваш "Сега му натежаха краката и му призля...". Ама че "християнин".

Не знам това, но и не знам какъв е бил случая.
И едва ли това ги пише във всяка една негова биография. От коя книга  си прочел за тези негови опити?

Quote
Става въпрос за всеизвестната му теория, на която се крепи микробиологията. Теорията му (и тя не е доказана още, затова се нарича и "теория") е, че микробите (едни такива дребни нещица) нападат човешкото тяло и му причиняват болести. Тези неща са били отхвърлени още по негово време. Може би сега ще кажеш, че всичко наистина е така, но аз ще те попитам от къде го научи — от учебниците с информация, базирана на теориите на Пастьор или от независими източници.

Това е нещо прелюбопитно.
Човече, с тези твои познания ти правиш революция в медицината, като я пращаш с два века .... назад.

Quote
Относно това, че не се грижиш за тялото си и не те интересува, то е наистина така по реакцията ти. По-точно мислиш си, че се грижиш, но всъщност не искаш да приемеш изобличението, че го рушиш.

Да, аз съм едно прасе. Ти ме разкри!
Благодаря ти, че ме изобличи и показа на светло!

Но моля те, как успя, коя беше тази моя реакция, по която разбра, че обичам да се тъпча с боклуци?

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #34 on: October 18, 2010, 00:12:51 AM »
constant,

По въпросите ти виждам, че дори не си си направил труда да прочетеш, но говориш наизуст. Вземи и прочети първата книга с негова биография, която намериш. Откъде мислиш, че ваксините са взели модела на работа — те сами казват, че Пастьор така е правил. Ще го намериш в "официалните книги" с биографията му.

Върнал съм бил медицината, викаш. Ако изследваш какво е станало 200 години назад с медицината, ще видиш доста страшни неща и доста изкривени факти.

Същото е както днес повечето лъжеучения, на които вярват мнозина от т.нар. "християни" са на по 100-200 години, но въпреки това им вярват. Ако някой се намери да каже, че това са лъжи реагират както теб сега. Не могат да повярват, че нещо толкова "старо" не е истина.

Виждам, че критерият за "истина" в наши дни е това колко време дадени твърдения (независимо дали са грешни или правилни) са повтаряни.

Жалко за подобни повърхностни разсъждения.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

mak

 • Administrator
 • Служещ
 • *****
 • Posts: 654
  • http://www.fellowshipbg.org
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #35 on: November 22, 2010, 23:10:09 PM »
По темата едно видео  с превод - Shots in the Dark
"Той ти е показал, човече, що е доброто; И какво иска Господ от тебе, Освен да вършиш праведното, да обичаш милост, И да ходиш смирено със своя Бог? " Михей 6:8

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 205
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #36 on: January 10, 2011, 15:09:15 PM »
Попаднах на един труд за ваксините на руски лекар-хомеопат, който съдържа много подробна информация и отговаря на множество въпроси относно ваксинацията:

http://issuu.com/homeohelp/docs/vaccines_-_questions_and_answers_-_kotok

Всъщност това е част от преведена на български книга на автора, която издателството е публикувало безвъзмездно онлайн. Много добра критика на официалната медицина и нейните порочни практики.
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)

слуга

 • Новодошъл
 • *
 • Posts: 15
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #37 on: March 02, 2011, 10:15:58 AM »
" Ваксинирана нация ".Филм относно вредите от ваксините! Филмът предоставя изчерпателна информация от стойностни учени и обикновени хора отнсоно вредните вещества във ваксивните, и показва нагледно тежките увреждания и инвалидизации след ваксини. Един разтърсващ филм за истинското естество на ваксинациите, който представя пред погледа на зрителя трагичните истории на редица пострадали от ваксините деца и възрастни! Самите жертви и техните родители споделят пред обектива на камерата преживените болки и ужас следствие на "невинните" ваксинации! Всичко това ще натовари психиката на зрителя, но само за да научи истината относно черния свят на ваксините!
http://www.elit-bg.com/index.php?page=torrent-download&id=31d36a4bea5252ee9e90ca5e46e5d0ac947041a8