Author Topic: Скритата истина за ваксинацията  (Read 21142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

johnny

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 293
Скритата истина за ваксинацията
« on: November 28, 2007, 18:19:48 PM »
Интересен филм, който се опитва да хвърли светлина върху ваксинациите и последиците от тях.

На английски (google video)

На български:
Видео (download) + Субтитри (download)

Според мен ваксинациите са същевременно експеримент и част от плана на управляващия задкулисно елит за намаляване популацията на населението на земята.
Но начинът е не по-малко отвратителен.
Ваксините носят милиарди долари доходи. Но последиците от тях носят още по-големи доходи за фармацевтичната мафия, за лекуването на всички настъпили усложнения.
Не стига че искат да редуцират населението в огромни мащаби, но преди това искат да го оберат.
Ако и да ме убие Той, аз ще Го чакам...

SparedByMercy

 • Новодошъл
 • *
 • Posts: 30
 • ...и Бог видя, че беше добро.
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #1 on: November 29, 2007, 22:59:48 PM »
След всички тези изследвания, които доказват вредата от ваксинациите... трябва лекарите, които ги подкрепят, най-спокойно да лъжат.

Джони, кой е "управляващият задкулисно елит"? На мен ми е ясно че дяволът иска хората да убиват деца, но за този елит ме знаех.

mak

 • Administrator
 • Служещ
 • *****
 • Posts: 654
  • http://www.fellowshipbg.org
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #2 on: November 30, 2007, 00:30:39 AM »
Джони, кой е "управляващият задкулисно елит"? На мен ми е ясно че дяволът иска хората да убиват деца, но за този елит ме знаех.

Погледни внимателно това видео, за по-добро качество можеш да го свалиш от тук. Правено е скоро, тази година. Има много интересни неща които трябва да се видят, разбира се, не приемай всичко здраво за готово, но изпитвай. Между другите неща, говори се и тъкмо за ваксинацията и подобни методи. Оригиналното видео в тази тема (не съм го гледал още) е правено 1998, а това е преди някоко месеци. От самото видео можеш да извлечеш доста ключови думи с които след това можеш да продължиш изследването. На края можеш да прочетеш тази тема от форума.

Поздрав.

"Той ти е показал, човече, що е доброто; И какво иска Господ от тебе, Освен да вършиш праведното, да обичаш милост, И да ходиш смирено със своя Бог? " Михей 6:8

mak

 • Administrator
 • Служещ
 • *****
 • Posts: 654
  • http://www.fellowshipbg.org
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #3 on: December 17, 2007, 10:02:34 AM »
Изследванията върху „Тамифлу“ не са категорични

17.12.2007


Над половината от болните от грип в Япония, които демонстрират нетипично поведение, са се ваксинирали с „Тамифлу“, но не е ясно дали има връзка между ваксината и техните симптоми, показва доклад на японското правителство.

Япония изследва дали има някаква връзка между „Тамифлу“, произведена от „Роше“ и невропсихиатричните проблеми, след като над 100 души, повечето млади, показаха нестабилно поведение, като скокове от сгради след прием на лекарството. Има осем случая на ненормално или вероятно ненормално поведение. „Тамифлу“ бори симптомите на сезонния грип и се смята за една от най-добрите защити срещу пандемия от птичи грип. Според доклада на японското здравно министерство от 137 пациенти с нетипично психично поведение 82 са се ваксинирали с „Тамифлу“, а 52 не. /Ройтерс
БГНЕС

Източник: http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1138188
"Той ти е показал, човече, що е доброто; И какво иска Господ от тебе, Освен да вършиш праведното, да обичаш милост, И да ходиш смирено със своя Бог? " Михей 6:8

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #4 on: May 19, 2008, 10:24:31 AM »
Не знам дали сте се замисляли за това, че това, което Бог е направил го е направил много добро (така пише в Писанията).

"Помагайки" на Бог да се усъвършенства здравословното състояние на човека от това, което Той е създал е изключително богопротивна постъпка.

За какво говоря?

За инжектирането на новородени деца още от първите часове на раждането им с химикали, които съдържат живак и други такива субстанции с идеята "да го предпазят от определени болести".

Бог е създал човека да се ражда с определени функции, които са определени да предпазват тялото - слюнката, която има множество бактерии, черният дроб (да пречиства кръвта), носът, който има власинки, които играят ролята на филтър, сливици, бъбреци, кожа (която е с различна дебелина), очни лигавици и много много много други.

Актът на инжектиране на едно дете с химикали, на които ясно пише, че има формалдехид, живак и други изключително вредни съставки означава отричане от това, което Бог е направил и стремеж към "подобряване".

Но нека да видим дали наистина става "подобряване"?

Когато в тялото се инжектира ваксина, тя е чуждо тяло. Чести практики са да се инжектират в тъкън от друга органична материя и така да се свържат в кръвния поток на човека - директно. Чужди белтъци, свързани с човешки белтъци. Чужди белтъци, които не са получени като продукт от храносмилателната система на човека, а директно инжектирани в тялото. Какво се получава? Не е много ясно.

Когато чуждо тяло влезе в организма, тялото се стреми да го отхвърли, защото не е негово. Още повече чуждото тяло не влиза през храносмилателната система, а директно в кръвта.

Това е хазарт с човешкия живот.

Прочетете на ваксините, които се слагат какви са им страничните ефекти - СПИН, рак, диабет, артрит, детски паралич, алцхаймер и много други, та дори "внезапна смърт". Това не е скрита информация. Просто прочетете.

Огледайте се. Във времето, когато е ПЪЛНО с аптеки и хиляди, хиляди лекарства - масово хората са болнави. Масово! Какво се говори масово за пенсионерите - "нямат пари за храна и ЛЕКАРСТВА", сякаш лекарствата са средството за живот. Вижте колко хора живеят, поддържани от лекарства. Това ли е здравето, за което се говори? Защо статистиките казват тогава, че всички тези медикаменти предпазват, след като масово хората живеят "чрез лекарства" и редовно си ги купуват както купуват хляб? Вижте рекламите - половината от тях са за медикаменти. Медикаментите се ползват от болни хора, а не от здрави, защото здравите нямат нужда от това (освен тези, които смятат, че ще подобрят това, което Бог е направил и ще заменят храната, която Бог е направил за живот с нещо "по-добро", което не е органично).

Защо мислите, че ваксините помагат?

Помислете - вашето не е ваксинирано и играе с други деца, които са ваксинирани.
Докторите казват - "ще зарази другите деца".
Помислете - Ами те нали са ваксинирани?
Докторите - Ами може да се разболеят.
Помислете - Тогава каква полза от ваксините ?Тогава защо изобщо се тъпчат с отрови?

Огледайте се и размислете със здравия си разум.

Вижте в Словото. Много казват - да, ама днес болестите са повече. Едно време е имало също толкова нелечими болести.

По времето на чумата в Европа евреите не са били засегнати. Тогава се е навдигнал голям бунт против тях с обвинения, че те са заразили всички. Но какво е било всъщност? Евреите са спазвали закона, според който, тоалетната им трябвало да бъде на място, което е изолирано от мястото на ежедневието. И така от хигиенична гледна точка са били предпазени.

Защо Бог е дал закона и Словото си? Защо Бог е създал така човека. Словото му и създанието на човека само за преди 2000-3000 години ли е?

Казват - ама много деца са починали преди да се въведат ваксините. Това кой ви го каза? Статистиките или сте говорили лично с 10-на 80+ годишни човека, които са живяли във времето, когато не е имало ваксини. Вижте в Словото. Колко смъртни случая е имало на родили се деца? Вижте "статистиките" там. Хигиената там е била доста по-ниска от сегашната. Жените не са раждали на бели чаршафи, а в шатра, където е било пълно с прах. Наблизо са били овцете. Ева как е родила? Как са раждали стотици години наред, че сега изведнъж се промениха времената и изведнъж вече човека трябва да се "подобрява"?

Не съм против раждането на бели чаршафи, но ви давам контрастираща картина, за да се замислите за всичко, което се въвежда като "подобрител" на човешкия живот. Не говорим за машини и изобретения, които помагат на човека в работата му. Говорим за нещо, което е скрито от човека - човешкият организъм, органичните храни.

Кой ви каза, че сега децата са предпазени от еди какви си болести? Знаете ли кога се развиват тези болести? При какви условия? Защо сега "не заболяват" от чума примерно? Защото ги няма условията.

Защо мислите, че инжектирането на чужди белтъци, живак, формалдехид и други химични съставки ще помогнат на подобрението на Божието създание?

Бог ли го заповяда това или човек го е казал?

Огледайте се и вижте колко хора зависят от фармацевтични (преведено от гръцки на български - "магьоснически") продукти.

Знаете ли, че в някои държави вкарват родители в затвора ако не си ваксинират децата? Налага се (дори насилствено) инжектиране на чужди тела в тялото на вашите деца.

В нашата страна законът е така, че ако децата ти не са ваксинирани - трябва да стоят далеч от системата, която е създадена - ясли, детски градини, училища. Помислете само.

Това е само подготовка за идването на антихрист, за когото пише, че ще принуди млади и стари да си сложат белега.

А ако откажете?
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3360
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #5 on: May 23, 2008, 16:17:17 PM »
Напълно съм съгласен, че опита за "подобряване" на Божието творение чрез ваксинация и прочие човешка намеса извън естествените ресурси които Твореца е дал на нашето здраве е не само безумие, но и крещяща арогантност. Тези определения обаче биха важали повече за по-невежите в системата на ваксинирането, които си мислят, че "помагат". Тези които въвеждат и произвеждат ваксините на високо ниво, знаят много добре, че с техните ваксини те не само че не подпомагат, но целенасочено съсипват човешкото здраве, като част от тяхната програма на намаляване на населението. Но дори и да не успеят да предизвикат чак толкова смъртни случаи (със сигурност постигат намаляне на продължителността на живота обаче) едно е сигурно - здравето на човека е сериозно и за години напред разклатено и същия ще стане редовен клиент на аптеките, купувайки лекарствата на същите фармацевтични гиганти, които са произвели и ваксините. Колко удобна и печеливша схема! Разбира се всичко това не би могло да се реализира без корумпиране и мафиотизиране на правителствата.

Човешкото здраве от своя страна няма нужда (чисто физиологически погледнато) от нищо друго освен от чиста и незамърсена кръв циркулираща в кръвоносната система. За да бъде кръвта чиста и незамърсена най-важни са следните 3 фактора:

1. Чист и незамърсен въздух.
2. Чиста и незамърсена вода.
3. Чиста и пълноценна естествена биологично жива храна.


Има и други фактори, като добра хигиена и пълноценна почивка, балансиран физически труд и прочие, но тези 3 са най-силните фактори формиращи чист кръвен поток в човешкото тяло. Всеки човек, който има чиста и незамърсена кръв ще има силна имунна система, която ще се справи със всяка болест и заплаха за здравето. Изключение правят случаите, когато болестта идва като проклятие и Божий съд за извършени грехове и греховен начин на живот. Тогава имунната система няма да спаси никого без значение колко е силна.

Правителствата вместо да насилват хората да си слагат ваксините на подкупилите ги корпорации, ако наистина искат на направят нещо за здравето на народа би трябвало да направят нещо в запазването и разпространяването на горните 3 фактора, който са жизнено необходими за здрава имунна система. Но вместо това отново имаме същите мега корпорации да замърсяват и въздуха и водата и храната при това с протекциите и благословията на правителствата!

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3360
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #6 on: May 23, 2008, 16:18:19 PM »
Ето една прясна новина във връзка с ваксините:

Приеха в болница украински ученици след ваксинация
BgNewsroom - 17 Май 10:16
64 деца са приети в болница в Донецка област на Украйна, след като се били ваксинирани срещу дребна шарка и рубеола.
Други 4 се лекуват в домашни условия.

По думите на ръководителя на управлението по здравеопазване на Донецка област Александра Анишченко най-тежка е ситуацията в град Краматорск, където се регистрирани 52 случая. Останалите са в град Мариопул, в Мариински и Първомайски райони. У всички ученици се наблюдават признаци на респираторна инфекция.

«Пет от децата са в реанимацията само заради висока температура, между 37,5 и 39 градуса, а останалите са в стабилно състояние, без влошаване“, цитира Анишченко украинската информационна агенция «УНИАН“, цитирана от БГНЕС.

Един от намиращите се в реанимацията, десетокласникът Александър Канибур, е припаднал в същото училище в Краматорск, където това се случи и с единадесетокласника Антон Тишченко, който почина 12 часа след ваксинирането. В четвъртък бе образувано наказателно производство по повод смъртта на Тишченко, в което ще участват и членовете на специална комисия на украинското министерство на здравеопазването под ръководството на първия заместник-министър Николай Проданчук.

Ежегодното ваксиниране в Донецка област започна на 12 май, понеделник. Скоро част от децата посетиха лекарски кабинети, във връзка с което ваксинацията бе прекратена на територията на цялата страна. Ваксината «ZA 26-X“, която бе инжектирана на учениците, е произведена в Индия. Преди да бъде използвана в Украйна, с нея работиха няколко държави от ОНД и навсякъде резултатите бяха положителни. Лекарите в Донецка област твърдят, че децата са приети в болница като мярка за сигурност и за по-нататъшни изследвания и че състоянието на голяма част от тях е задоволително.

Източник: http://novini.dir.bg/2008/05/17/news3005921.html
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Soldier

 • Посещаващ
 • **
 • Posts: 40
 • soldier
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #7 on: June 01, 2008, 06:18:57 AM »
А какво да правят диабетиците, които ще умрат, ако не си инжектират инсулин, понеже тялото им не го произвежда?
soldier

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3360
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #8 on: June 01, 2008, 08:28:31 AM »
Преди всичко трябва да се развенчае мита за нелечимите болести. Нелечими болести няма. Диабета може да се излекува, ако се третира правилно и с естествени, богодадени лекове. Фармацевтичната индустрия обаче прави всичко възможно тези лекове да останат скрити и неизвестни на населението, защото те искат болните от диабет цял живот да купуват инсулин, "за да живеят". Това по никой начин не се различава от наркодилъра който цял живот се храни от жертвите си наркомани, които отново и отново се връщат при него за поредната доза. Не вече за желаното удоволствие, а защото не могат "да живеят" без нея.

Ето защо това, което диабетиците трябва да направят е да намерят естествени и реални методи на лечение на болестта си, и да променят безумния си начин на хранене, който е причина за появата на тази болест. След това ще забравят какво е това да си инжектират инсулин.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Kristiana

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 213
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #9 on: June 06, 2008, 14:56:33 PM »
Незнаех,че ваксините са толкова лоши.Чувала съм за случаи на последствия лоши,естествено,след тях,ама незнаех,че са целенасочено зло.
Тогава искам да ви питам,какво правим с малките бебета,които по закона на здравеопазването трябва да се ваксинират поне 4,5 пъти докато навършат 1 годинка и това не може да се избегне,освен на отговорност на майката предполагам и ако после детето се разболее например от шарка,може да откажат съдействие,дори и личния педиатър на детето,защото майката не е действала според правилата на системата.Може ли да ми отговорите,какво правим тогава?Много искам да знам,защо така нямаме никакви информация ние майките особено за тези ваксини и опаснили са задължителните ваксини при бебетата,та те ги ваксинират още след раждането.

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #10 on: June 06, 2008, 15:30:08 PM »
Доколкото съм запознат със закона няма задължителни ваксини, но има опити да се въведат като задължителни.

В момента масово се слагат ваксини на децата, но доколкото знам на родителите им се дава информация за плюсове и минуси на ваксините, които те обикновено игнорират, уповавайки се на тези, които им ги дават. В момента ваксините са "задължителни" някак си по презумпция за мнозина, но малцина изследват да видят каква е всъщност действителността.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3360
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #11 on: June 06, 2008, 17:40:12 PM »
Родителите могат да откажат ваксинация, като за това изискват да им се подпишат за отказа. Това е законно право (все още). Но те се опитват чрез заплахи и манипулации да сплашат и принудят родителите да се съгласят на ваксинация. Човек трябва да е много наясно за какво става въпрос за да им противостои.

Мен се опитваха да ме манипулират, че трябвало лично от министъра на здравеопазването да искам разрешение. Аз им казах, ние не сме роби, а свободни хора, нямаме нужда от нечие разрешение за това какво ще правим с телата си и с тези на децата ни. Те се опулиха много сериозно и смениха тактиката. Опитаха да ни убедят в ползите, това се превърна в дискусия в коридора та се насъбраха лекари, санитари и прочие да слушат, завеждащата отделението нямаше отговор на моите аргументи. Нейния главен аргумент беше, че щом правителството плаща за това, значи е много добро. Аз и казах, правителството се състои от хора, които могат да бъдат купени, във васкините има огромни печалби с които може да се купи всяко правителство. Те нямаше какво да кажат...
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 205
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #12 on: June 10, 2008, 01:25:47 AM »
"Помагайки" на Бог да се усъвършенства здравословното състояние на човека от това, което Той е създал е изключително богопротивна постъпка.

Четейки за ваксините се сетих за американския проповедник Джонатан Едуардс, който умира малко след като е приел доброволно ваксина за едра шарка поради усложнения причинени от ваксината. Това е през втората половина на 18-ти век, когато ваксините са били в зората си предполагам. Защо ли е приел Едуардс тази ваксина? Която довежда до смъртта му (на едва 54 години)? Нямал ли е духовно разбиране да се предпази от това зло? Закоравил ли се е? Или пък е извършил Божията воля?!

Не разбирайки същността на ваксинирането дълго време не разбирах--и не се бях и замислял дори над--смъртта на Едуардс, но сега в нея виждам предупреждение към нас. Доколко се доверяваме на съвременната (или античната) наука? Кланяйки се на човешки идоли и авторитети, индиректно въздигайки себе си. И търсим ли повече мъдрост и живот в нея отколкото в Божия съвет? Плътта е опасна не само заради злите желания на тялото, но и заради помислите и предпочитанията на душата--били те и възвисени и добронамерени.
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3360
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #13 on: June 10, 2008, 01:34:24 AM »
Не знаех, че Едуардс е умрял от ваксина. Колко тъжно! Във времена като тези трябва повече от всякога да се хванем за Христовото изкупление! Колко по-лесно се доверяваме на човеците и тяхното знание и технологии вместо на Божиите обещания. Това е идолопоклонство! Не случайно Йоан в края на посланието си казва "дечица пазете се от идоли".

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 942
Re: Скритата истина за ваксинацията
« Reply #14 on: October 07, 2010, 11:54:57 AM »
Малко ново инфо по темата:
http://hicomm.bg/bg/articles/news/12564/Щатски-съд-призна-връзката-между-ваксините-и-аутизма/
http://bg.wikipedia.org/wiki/Аутизъм
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]