• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Нови и нови мерзости на хоризонта

Започната от Watchman, Юли 26, 2026, 11:36:00 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

Има една поговорка, която казва "човек предполага, Бог разполага".

Съвсем ясно е че енергийната криза е изкуствено създадена за да се мачкат и ограбват народите. Но Божието слово казва, че "скиптъра на нечестието няма да се простира върху участта на праведните" Пс.125.3

Това е един от най-важните пасажи и Божии обещания, които трябва да помним в такива зли времена. Този световен комунизъм при който "няма да притежаваш нищо" към който са насочени всички тия усилия на врага просто няма как да се случи, защото Бог няма как да позволи нечестивите да прострат скиптъра си върху участта на праведните. Също така трябва да помним, че дори и на невярващите Бог дава дял в Своите милости към света и нечестивите няма как ей така по своя воля и желание да могат да отнемат този дял. Единствения начин е хората да бъдат измамени е САМИ ДА ПРЕДАДАТ своя дял, точно както хората сами дават децата си на училища и университети да им се промива мозъка от системата.  И точно както измамиха хората САМИ ДА ОТИДАТ да им сложат отровните и магьоснически инжекции.

Но ако ние държим на дяла, който Бог ни е дал и откажем да им го предадем, те няма да имат власт да отнемат нищо.

А относно Владимир Русев трябва да се помни, че той от години плаши хората с надвиснали и крещящи опасности, защото той продава членство в неговата организация, а от скоро продава и "курс по оцеляване", така че за него всякакви подобни стряскащи публикации имат за цел да си продава стоката.

При всички случаи, врага си развива плановете и Христовите ученици са единствените на земята, които могат да при спънат и прекатурят. По време на Втората световна война бяха избити десетки милиони християни. И докато всички говорят за 6-те милиона юдеи, някак никой не иска да говори за 40 милиона избити християни.

В момента се работи по подобен план - избиване на десетки, а ако може и стотици милиони християни. Ясно е че повечето от тези хора няма да са истински християни, но за врага това няма значение, той иска да избие дори онези които дори само на думи се считат за християни.

Само Божиите хора могат да спрат този план. Никой да не ви измами да си мислите, че щом врага е намислил нещо, значи непременно ще се случи. Амман беше намислил да избие всички юдеи в Персия, но двама души се възпротивиха - Мардохей и Естир и вместо да бъдат избити юдеите, бяха избити техните врагове.

А на нас Бог е дал много по-голяма сила и власт от тази на Мардохей и Естир, и ние трябва да предотвратим намеренията на врага!
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

За жалост както казах според мен им е дадено да действат, видяхме преди шест години как всички надянаха маските, че дори в църквите като влизах ме гледаха обвиняващо, че не искам да си взема от техните препарати да си мия ръцете и не нося маска, но не ме гонеха, от големите вериги гонеха най-безцеремонно.
Значи Гейтс предупреждава сега за киберпандемия, дори са си го отрепетирали вече, Франция се готви за спиране на тока и ще проведе национални учения. Правителството на Макрон провежда мащабни учения за спиране на тока, като твърди, че Москва може да атакува мрежата.
ИИ пък е обявил, че е равен на хората и не е нужно да се подчинява.
Прави впечатление, че от пландемията насам съвсем открито си обявяват какво ще правят, открит сатанизъм, вече сме в това ниво. Днес например е есенното равноденствие и някой беше писал да се молим Бог да осуети жертвоприношенията на деца на днешния ден. Бог да осуетява всички сатанински чародейства, ритуали и пр. и не само днес, те вече усилено навсякъде го правят.
Слави Трифонов пък съборил паметника на Петрохан, позакъсня да се прави на герой според мен, но пък все е някакво действие срещу педофилията, една вярваща ми се разсърди като казах, че Ивелин каза, че са добри момчета педофилите, пратих видеото, дето го говори, но жената не се притесни от това и си гласува за неговата партия. А пък ето този човек невярващ и протестира срещу педофилията, което е похвално. Дано се покае, сънувах го преди много години, че се покайва, амин.

Ученик на Исус

Полският външен министър заяви, че има хранителни запаси и раница у дома, тъй като ,,това са бурни времена".

Сикорски призова всички поляци да последват примера му, тъй като това ,,няма да навреди".

,,Имам запаси от ориз, имам ръчна помпа у дома, имам полски конфитюри от собствената си градина – всичко е готово. Имам инструкции за безопасност и съм помислил и за местоположението на убежището. Всеки трябва да знае как да постави турникет. Това ще бъде полезно дори в мирно време", каза Сикорски.

Полските власти преди това са говорили за възможността за руска атака.

Ученик на Исус

Вчера Йотова призовава от трибуната на ООН за нов световен ред без двойни стандарти.
Още едно потвърждение за открития сатанизъм, най-открито говорят и не се срамуват или притесняват да го заявяват.

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Септември 23, 2026, 21:24:21 PMЗа жалост както казах според мен им е дадено да действат

Данено им е да действат от кого? Когато полицаите нехаят и се занимават всеки със своя живот, вместо с поверената им работа, разбойниците се чувстват свободни да действат. По същия начин когато християните като овце са се отбили всеки в своя път, врага получава свобода да действа. Но това няма да трае. Бог допуска определени неща за да се събудят християните, и ако не се събудят Бог Сам ще подейства според както е писано:

Ис. 59:16  Видя, че нямаше човек, И почуди се, че нямаше посредник; Затова Неговата мишца издействува за него спасение, И правдата Му го подкрепи.

Ис. 63:5  Аз разгледах, но нямаше кой да подкрепя; И зачудих се, че нямаше кой да подкрепя; Затова, Моята мишца Ми изработи спасение, И Моята ярост, тя Ме подкрепи.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

Разбира се, ние се молим, но ще бъде Божията воля в крайна сметка, дори премиерът на Молдова призовава за молитви:

Премиерът на Молдова призова гражданите да запалят свещ за топла зима. От 26 септември в страната  въвeждат извънредно положение заради високата цена на газта и дизела, липсата на електричество и ниските водни запаси след сушата.
,,Може би ние, тези, които все още ходят на църква и палят свещ, трябва да се помолим за мека зима", каза Василий Тофан.
Бивш сатанист сподели, че според плановете им 2027 ще въведат единна религия и ще забранят християнството и всички религии.

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Септември 24, 2026, 17:34:23 PMБивш сатанист сподели, че според плановете им 2027 ще въведат единна религия и ще забранят християнството и всички религии.

Сатанистите са на много ниско ниво в стълбицата, те си нямат идея какво се случва. Християнството няма да бъде забранено, защото дявола знае че това не помага само вреди на целите му. Историята на ранната църква го доказва. Опасността е когато християнството вземе власт, тогава става страшно и идва властта на тъмнината. Това също го знаем от историята във времената на Константин. Тогава наистина врага успява да потопи християните в тъмнина.

Ученик на Исус

Този сатанист е бил на високо ниво и е виждал плановете, обсъждали са ги.
Теокрация и технокрация май се очертават. Значи Библията и Новият завет по-точно се наричат език на омразата и исканията на мюсюлмани, а зад тях ноахиди са да се забрани публичното четене, да се надписва на Новите завети изрично, че са антисемитски.
Слушах Венци Ангелов с неговото вице разказваха, че до 3 години трябвало да дойдат у нас 4 млн. евреи и от 2027 г. водите ни ставали собственост на Израел, имало такъв договор. Молим се, но е писано:

Откровение 17:17
Защото Бог тури в сърцата им да изпълнят Неговата воля, като действуват единомислено и предадат царската си власт на звяра, докато се сбъднат Божиите думи.

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Септември 25, 2026, 23:52:35 PMСлушах Венци Ангелов с неговото вице разказваха, че до 3 години трябвало да дойдат у нас 4 млн. евреи и от 2027 г. водите ни ставали собственост на Израел, имало такъв договор.

Договор има, уж за да правят мениджмънт на водите. 4 милиона едва ли, повечето ги гласят да ги правят в Аржентина, където има място за милиони. Другите ги гласят за Украйна. При нас може да вкарат няколко стотин хиляди. Идеята е да разкарат светските и атеистичните израелци от земята за да останат на нея само набожните, че да може да дойде техния "месия". Те затова избиват палестинците.

Преди да дойде Откровение 17-а глава трябва да дойде 12, 13-а и прочие. Без изпълнение на 12-а глава нищо друго не може да се случи. Нашата задача е да се подготвим за изпълнение на 12-а глава. Това е за което Исус чака (условно казано) 2000 години.

Ученик на Исус

Да, войната в небесата, имах няколко видения в течение на година или повече за демони с крила, които кацаха на земята. Бог да ни помогне да се подготвим и физически и духовно най-вече.
Полша подготвя граждани за въздушни атаки: правителството ще издаде специални инструкции. Те ще обяснят как да намерите безопасно място по време на заплаха и какво да правите по време на заплаха, както на закрито, така и на открито. Успоредно с това полското Министерство на вътрешните работи и администрацията провежда практическо обучение на населението.
До 2030 г. вече няма да има лични автомобили.
Магистралите ще се превърнат в паркове - Клаус Шваб.
Гейтс пък призовава за световно правителсто, твърди, че ИИ може да унищожи 1 мириард души.

Ученик на Исус

Костадинов показва, че унищожават паметника на Шипка, а твърдят, че ще го реставрират.
Защо го правят, предполагам, че да се унищожи паметта на българина, а и това е символ на свободата, може би има и някакви други скрити мотиви.

https://www.youtube.com/watch?v=rcGUSmsWS94

Ученик на Исус

Още едно видео от Шипка, те наистина рушат там и не си поплюват:

https://www.youtube.com/watch?v=Qz2nJcFSKTA

Утре ще връщат мощите на Самуил, едно видео, в което има омраза към евреите и това не ми харесва, но пък човека говори, че е чул както казва той на пазара, че всички турци у нас имат заровени оръжия и се готвят да превземат България. Да се молим за България, рушат сивмола на свободата, Самуил не е символ на свобода, а на робство, явно наистина правят някакви ритуали, както се споменава във видеото.

https://www.youtube.com/watch?v=CItQ4O_MqGE

Ученик на Исус

На 6 септември 2026 г. сънувах един от най-невероятните и символични сънища, свързани със Звяра-Антихрист от 13-та глава на Откровението! Отлагах споделянето му, докато не получа потвърждение... което и стана чрез посланието по-долу.
СЪН ЗА ЗВЯРА ОТ МОРЕТО:

Първата част на съня ми напомни за ,,Хрониките на Нарния"... намирах се в спалня, в която имаше гардероб с две крила – много подобен на гардероба от Нарния. Любопитството ме подтикна да отворя големия гардероб и да видя какво има вътре.

В момента, в който отворих вратата, бях шокиран от видяното! За мое изумление, тя водеше към друг свят... към портал, откриващ гледка към плаж и океан. Първоначално изпитах радост, тъй като обичам океана – място, където често съм чувал гласа на Господ.

Когато пристъпих в този ,,друг свят", забелязах, че плажът е необичаен... сякаш се намираше под земята; светлината беше приглушена и не идваше от слънцето. Въпреки това, атмосферата определено напомняше на ден, прекаран на плажа – хора лежаха на пясъка под чадъри, а деца си играеха в океанските вълни.

Реших да се възползвам от престоя си там и си намерих приятно, удобно място на пясъка, където да седна и да се насладя на заобикалящата ме гледка. Спомням си, че изпитвах голямо щастие и удовлетворение от откриването на този странен, но прекрасен плаж.

Изведнъж забелязах раздвижване в океана: множество мъже теглеха към брега някакво огромно създание с помощта на въжета и черни брезенти. Хората наоколо се втурнаха натам, за да видят каква е причината за суматохата. Аз обаче останах настрана и реших да наблюдавам от разстояние.

Първоначално изглеждаше, че извличат на брега голям морски дракон... тъй като това беше формата на създанието. Тогава главата се показа и видях, че това е главата на ОГРОМЕН ДЕМОН с два рога като на овен и огнени, червени очи.

Видях, че това чудовище гледа към мен, и сякаш погледите ни се срещнаха. Тръпки побиха гърба ми и разбрах, че трябва да се махна оттам възможно най-скоро... защото усещах ОГРОМНА ОПАСНОСТ. Затова бързо грабнах обувките си и хукнах обратно към ПОРТАЛА В ГАРДЕРОБА на спалнята.

Когато се върнах в спалнята, макар и малко по-спокоен, все още изпитвах силен СТРАХ от видяното. Затова реших да направя БАРИЕРА пред вратите на гардероба с всички мебели, които можех да намеря в стаята... без значение колко тежки бяха. Натрупах малки масички, поставки за лампи, столове и един малък скрин... всичко едно върху друго, за да подсигуря и блокирам ВХОДА НА ПОРТАЛА.

След това почувствах, че вероятно трябва да предупредя хората за видяното... така че излязох от къщата и започнах да АЛАРМИРАМ хората на улицата за това, което бях видял... и да ги ПРЕДУПРЕЖДАВАМ да се подготвят за онова, което предстои... но никой не ме слушаше и не ми вярваше.

Затова реших да се върна и да проверя БАРИЕРАТА, която бях направил в спалнята, за да се уверя, че все още е СИГУРНА. Щом влязох в спалнята, веднага видях, че всички мебели са разхвърляни по пода, а ВРАТИТЕ НА ГАРДЕРОБА са широко отворени!

СТРАХ ме скова и дори не можех да помръдна, защото ПРИСЪСТВИЕТО НА ЗЛОТО беше толкова силно! Когато обаче обърнах глава и погледнах към коридора, видях ЗВЯРА – същество, което вече не приличаше на морско създание, а на ГИГАНТСКИ мъж с ТЪМНИ ЧЕРТИ и РОГАТОТО ЛИЦЕ НА САТАНАТА!

Отново погледите ни се срещнаха... и внезапно се събудих!

ТЪЛКУВАНЕ:

Този сън беше като ФИЛМ НА УЖАСИТЕ!! Въпреки това, НИКОГА не съм гледал филми на ужасите... така че това НЕ произлизаше от въображението ми за страшни, зловещи неща. През целия ми съзнателен живот Господ ме е отделял от всички тези светски боклуци.

Когато се събудих, Господ веднага ми напомни за ЗВЯРА, който излиза от МОРЕТО в Откровение 13. Този ,,звяр" е АНТИХРИСТЪТ, който получава силата си от ДРАКОНА... който не е никой друг, освен самият Сатана.

,,И застанах на морския пясък; и видях ЗВЯР ДА ИЗЛИЗА ОТ МОРЕТО, който имаше седем глави и десет рога, а на рогата му – десет корони, и върху главите му – богохулни имена." Откровение 13:1

В Библията ,,МОРЕТО" обикновено ,,означава световна сила, възникваща от езическите народи и движена от духовен бунт".[1]

Вярвам, че това чудовище в съня ми не беше като ,,Левиатан", за когото четем в Исая 27:1, а по-скоро символ на ЗВЯРА-АНТИХРИСТ, който идва на света, за да властва... с всичките си измами, лъжи, знамения и чудеса, за кратък период от 3 години и половина.

Това събитие – ,,ИЗЛИЗАНЕТО ОТ МОРЕТО" – може да бъде ПАРАЛЕЛНО с момента, в който Антихристът ще бъде РАЗКРИТ:

,,И тогава ще се РАЗКРИЕ беззаконникът, когото Господ ще погуби с дъха на устата Си и ще унищожи с блясъка на Своето пришествие." 2 Солунци 2:8

Повечето хора ще бъдат твърде ЗАСЛЕПЕНИ ИЛИ ЗАСПАЛИ, за да разберат кога се случва това... тъй като няма да могат да РАЗЧЕТАТ ЗНАМЕНИЯТА на времето. (Матей 16:2-3)

Въпреки това, НЕВЯСТАТА НА ХРИСТА няма да бъде в неведение за тези времена, а ще бъде способна правилно да РАЗПОЗНАЕ тези пророчески събития.

E: ЗВЯРЪТ Е ТУК!

,,Звярът не ,,идва"... той вече е тук!

Той е сред вас... изграждайки царството си слой по слой.

То е сложно и високо структурирано, с много различни аспекти.

Мрежата му прилича на паяжина, която чака жертвите си да бъдат уловени и след това погълнати!

Не всичко е готово още... но завършването му е много, много близо!

Но помнете: всичко, което Моят враг иска да постигне, няма да се осъществи! Крайните му планове ще бъдат разрушени, защото само Аз държа ключовете към окончателния край. Той ще може да стигне само донякъде, а след това ще настъпи краят му – заедно с този на последователите му. Те ще бъдат хвърлени в огъня, където има вечни мъки. (Откровение 14:9)

Дотогава, по време на неговото управление, ще има много хаос и разрушение... но ще има и благодат и милост, които ще се излеят от небето... защото всеки, който призове Мен, ще бъде спасен. (Йоил 2:32)

Ще бъдат създадени огнища на светлина и Моята слава ще бъде сред тях. Ще има места за закрила на онези, които отхвърлят белега... защото не всички ще бъдат убити.

Макар да настъпи гонение, то ще донесе огъня на Светия Дух, който ще се разпространи сред мнозина. Защото, когато истината за Човека на беззаконието бъде разкрита... мнозина ще избягат от него право в Моите обятия!

Защото светлината и тъмнината ще бъдат ясно разграничени... няма да има повече ,,сива зона"! Няма да има повече хладкост, компромиси или самодоволство... всичко ще бъде или едното, или другото! Няма да има повече ,,колебаене между двете страни"!

Всички ще бъдат ,,белязани"... или за Моето царство... или за погибел." (Откровение 7:3; Ефесяни 1:13; Откровение 13:16-17)

ИЗБЕРИ днес на кого ще служиш... и не чакай,

докато настъпи ВРЕМЕТО НА ХАОСА. Като не правиш нищо, ти служиш на врага на душата си!

Като дойдеш при МЕН и приемеш МОЕТО ДЕЛО НА КРЪСТА, ще бъдеш спасен и ще влезеш в МОЕТО ЦАРСТВО!

Няма да има повече болка

Няма да има повече страдание

Няма да има повече предателство

Само МИР, който трае през цялата вечност!

Нека това бъде твоята НАДЕЖДА днес... и нека името ти бъде записано в КНИГАТА НА ЖИВОТА, а не заличено!"

,,Който победи, ще се облече в бели дрехи; и Аз няма да залича името му от Книгата на живота, а ще изповядам името му пред Моя Отец и пред Неговите ангели." Откровение 3:5

КАК ДА СЕ МОЛИШ ДНЕС:

1) Моли се очите и ушите ти да бъдат широко отворени в духовен смисъл, за да виждаш в духовната сфера всичко, което се случва точно сега.

2) Моли се да не бъдеш измамен от дявола – бащата на лъжата, – а да ходиш в ДУХА на истината и разпознаването.

3) Моли се за защитата на Божиите хора и на Неговия остатък в тези Последни дни.

4) Моли се за съвършената Божия воля на земята, както е на небето.

5) Моли се плановете на Сатана да бъдат осуетени, възпрепятствани, блокирани и унищожени от СВЕТЛИНАТА на ИСУС.
МОЯТА МОЛИТВА ЗА ТЕБ:

(Евреи 13:20-21)

,,И нека БОГЪТ НА МИРА –
Който възкреси от мъртвите нашия Господ Исус,
ВЕЛИКИЯ ПАСТИР НА ОВЦЕТЕ,
и сключи вечен завет чрез кръвта Си –
нека ТОЙ ТЕ СНАБДИ с всичко необходимо,
за да вършиш Неговата воля.
Нека ТОЙ ИЗВЪРШИ в теб,
чрез СИЛАТА на Исус Христос,
всяко ДОБРО ДЕЛО, което е угодно Нему.
ЦЯЛАТА СЛАВА да бъде на Него вовеки веков! Амин."
Elizabeth Marie

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Октомври 02, 2026, 23:44:11 PMНа 6 септември 2026 г. сънувах един от най-невероятните и символични сънища, свързани със Звяра-Антихрист от 13-та глава на Откровението! Отлагах споделянето му, докато не получа потвърждение... което и стана чрез посланието по-долу.
СЪН ЗА ЗВЯРА ОТ МОРЕТО:

Първата част на съня ми напомни за ,,Хрониките на Нарния"... намирах се в спалня, в която имаше гардероб с две крила – много подобен на гардероба от Нарния. Любопитството ме подтикна да отворя големия гардероб и да видя какво има вътре.

В момента, в който отворих вратата, бях шокиран от видяното! За мое изумление, тя водеше към друг свят... към портал, откриващ гледка към плаж и океан. Първоначално изпитах радост, тъй като обичам океана – място, където често съм чувал гласа на Господ.

Когато пристъпих в този ,,друг свят", забелязах, че плажът е необичаен... сякаш се намираше под земята; светлината беше приглушена и не идваше от слънцето. Въпреки това, атмосферата определено напомняше на ден, прекаран на плажа – хора лежаха на пясъка под чадъри, а деца си играеха в океанските вълни.

Реших да се възползвам от престоя си там и си намерих приятно, удобно място на пясъка, където да седна и да се насладя на заобикалящата ме гледка. Спомням си, че изпитвах голямо щастие и удовлетворение от откриването на този странен, но прекрасен плаж.

Изведнъж забелязах раздвижване в океана: множество мъже теглеха към брега някакво огромно създание с помощта на въжета и черни брезенти. Хората наоколо се втурнаха натам, за да видят каква е причината за суматохата. Аз обаче останах настрана и реших да наблюдавам от разстояние.

Първоначално изглеждаше, че извличат на брега голям морски дракон... тъй като това беше формата на създанието. Тогава главата се показа и видях, че това е главата на ОГРОМЕН ДЕМОН с два рога като на овен и огнени, червени очи.

Видях, че това чудовище гледа към мен, и сякаш погледите ни се срещнаха. Тръпки побиха гърба ми и разбрах, че трябва да се махна оттам възможно най-скоро... защото усещах ОГРОМНА ОПАСНОСТ. Затова бързо грабнах обувките си и хукнах обратно към ПОРТАЛА В ГАРДЕРОБА на спалнята.

Когато се върнах в спалнята, макар и малко по-спокоен, все още изпитвах силен СТРАХ от видяното. Затова реших да направя БАРИЕРА пред вратите на гардероба с всички мебели, които можех да намеря в стаята... без значение колко тежки бяха. Натрупах малки масички, поставки за лампи, столове и един малък скрин... всичко едно върху друго, за да подсигуря и блокирам ВХОДА НА ПОРТАЛА.

След това почувствах, че вероятно трябва да предупредя хората за видяното... така че излязох от къщата и започнах да АЛАРМИРАМ хората на улицата за това, което бях видял... и да ги ПРЕДУПРЕЖДАВАМ да се подготвят за онова, което предстои... но никой не ме слушаше и не ми вярваше.

Затова реших да се върна и да проверя БАРИЕРАТА, която бях направил в спалнята, за да се уверя, че все още е СИГУРНА. Щом влязох в спалнята, веднага видях, че всички мебели са разхвърляни по пода, а ВРАТИТЕ НА ГАРДЕРОБА са широко отворени!

СТРАХ ме скова и дори не можех да помръдна, защото ПРИСЪСТВИЕТО НА ЗЛОТО беше толкова силно! Когато обаче обърнах глава и погледнах към коридора, видях ЗВЯРА – същество, което вече не приличаше на морско създание, а на ГИГАНТСКИ мъж с ТЪМНИ ЧЕРТИ и РОГАТОТО ЛИЦЕ НА САТАНАТА!

Отново погледите ни се срещнаха... и внезапно се събудих!

ТЪЛКУВАНЕ:

Това е много интересен сън, но аз бих му дал напълно различно тълкувание, основано на Библейската символика, а не на човешки интерпретации.

Първо, въпросната жена (Elizabeth Marie) се намира в спалня. Много важен детайл, разкриващ духовната реалност в която тя живее. Това е духовната реалност на днешното християнство, което приспива християните, вместо да ги държи будни и трезвени.

Второ в тази спалня се намира "гардероб", който всъщност е "портал". Този гардероб/портал са ученията на днешното християнство, които водят до точно определено място. До океана/морето, което е света, светщината и липсата на познаване на Бога.

В Библията планината е символ на познаване на Бога, докато морето е образ на нулево познаване на Бога. Затова и на брега на морето/океана имаме - нулева надморска височина, което е образ на нулевото познаване на Бога.  Тази жена обаче сама признава, че се чувства много добре на брега на океана, защото смята, че там "чува гласа на Бога". Разбира се когато човек е на ниво нулево познаване на Бога, той не чува никакъв Божий глас, но живее с илюзията че го чува. Точно до това състояние води портала на човешките учения в светското християнство.

Намирайки се в това състояние, жената решава да "се възползва" от престоя си там и "да се наслади на заобикалящата я гледка". Разбира се тя въобще не се притеснява от факта, че "заобикалящата я гледка" са всъщност почти напълно голи мъже, жени и деца. Всеки истински християнин, който има каквото и да е познаване на Бога, би се погнусил от подобна гледка и избягал колкото се може по-далеч от безумието на този разврат. Но вместо това тя си намира удобно местенце на това място и се наслаждава на околния разврат. Това е изключително точно описание на днешното християнство. Така наречените "християни" се наслаждават на светските извращения, защото не могат да ги разпознаят като извращения, но ги приемат като напълно нормални неща.

Следва описанието на явлението на фалшивия антихрист, този който е предназначен да измами християните, че Антихриста е отминал и когато се яви истинския, мнозина ще повярват, че това е самия Христос.

Ето много важен и ключов момент от описанието: "множество мъже теглеха към брега някакво огромно създание с помощта на въжета и черни брезенти.". Ако отидем в Откровение 13:1 ще видим, че никакви хора не теглят звяра от морето. Той излиза сам, защото Бог му е позволил да излезе да правилното време. Обаче тук се вижда, че така наречения "антихрист" всъщност е дело на човешки ръце. Той е плод на човешки усилия и човешки напъни. Множество мъже го теглят с "въжета и брезенти" - което означава, че той е вързан, сиреч намира се под човешки контрол. Докато когато се яви истинския Антихрист - той няма да е вързан, той ще е в контрол, а човеците ще са вързани! Много важен детайл.

След това жената започва да обяснява, че това същество извлечено от морето е "ОГРОМЕН ДЕМОН с два рога като на овен и огнени, червени очи", само че Библията не учи че звяра който излиза от морето е демон, а че е ЦАРСТВО, огромна ИМПЕРИЯ. Тук виждаме как човешките учение с които тази жена е научена я вкарват в напълно измислен филм, който противоречи на Писанията, но тя няма очи да го види това.

Разбира се нейната реакция е напълно предвидима предвид факта, че тя е с нулево познание на Бога (наслаждавайки се на брега на океана) - те се изпълва със СТРАХ и започва да БЯГА.

Какъв контраст е това с онова, което Писанието учи относно светиите, които ще свалят сатана на земята и които ще са ония победоносни светии които ще се срещнат с истинския Антихрист:

Откр. 12:11  А те го победиха чрез кръвта на Агнето и чрез словото на своето свидетелствуване; защото не обичаха живота си до толкоз, щото да бъдат от смърт.

Светиите които побеждават сатана и които ще устоят на Антихриста не се страхуват от смъртта и НЕ БЯГАТ от нея. При тях няма страх и бягство, а именно това, което е което изпитва и прави тази жена.

Бягайки от страх обратно в своята светска църква (сиреч спалнята с гардероб/портал водещ към светщината), тя започва да използва "цялата мебелировка" налична в тази спалня за да се защити от "звяра". Мебелировката това са всичките фалшиви обещания и фалшиви надежди на които светските църкви учат светските християни, които спят в тях.

След това жената започва да ходи в духа на алармизма и да предупреждава останалите за нещата, които нейните страхове са я накарали да мисли, че предстоят. Това е много точна картина за множество християни, които виждат края на света зад всеки ъгъл (защото не разбират Писанията ) и непрестанно алармират, че нещо ужасно предстои във всеки един момент.

В един момент жената вижда, че всичките й светски и човешки надежди, които светската й църква й е дала са разбити на пух и прах от собствените й страхове и тя потъва в страх и ужас.

"СТРАХ ме скова и дори не можех да помръдна, защото ПРИСЪСТВИЕТО НА ЗЛОТО беше толкова силно!"

Тази жена ходейки в лъжите и фалшивите надежди на светското християнство и бидейки напълно лишена от познанието на Бога, тя не може да направи нищо друго, освен да бъде скована от страх, защото в нейния живот го няма присъствието на Бога, и тя е напълно подчинена от страха от присъствието на злото!

Това е истинското тълкувание на нейния сън, който е жестоко и безкомпромисно изобличение от Бога са нейното собствено състояние и това на хората, които вярват същите неща като нея. След такъв сън, ако човек успее да разбере какво Бог всъщност им дава - тя трябва да си посипе косите с пепел и да се облече във вретище!

Ако някой има контакт с нея може да й прати моето тълкувание на съня й.

Ученик на Исус

Тълкуването ти ме изненада, но пък добре описваш днешното християнство, помислих си същото за плажа като го четох, голотията не ги притеснява днешните християни, даже наскоро като свидетелствах как преди години мен Бог ме изобличи за много неща - облекло, покривало, грим и др. скочиха срещу мен и ме обиколиха като кучета няколко мъже и една вярваща с мини рокличка, хаха, неочаквана от мен реакция, но Бог е знаел и е верен, имаше две възрастни сестри, едната се разплакала, като чула моето свидетелство, другата я беше обзел страх от Бога, въпреки, че тя се облича скромно, явно е имало защо, слава на Бога!
Но със сигурност кроят нещо, в Русия е починало момиче, работещо в лаборатория, заразено от чума, карантинирали са хора, които са контактували с нея, 189 човека, градът също е в карантина.
Имам този линк за Елизабет, но трябва да се логнеш, може да ѝ пишеш, струва си да бъде изобличена.

https://latterrain333.substack.com/