• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Пророчества и молитви за България

Започната от Ученик на Исус, Ноември 29, 2025, 14:37:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Юли 08, 2026, 01:41:00 AMМислех да не пиша повече тук, но съм длъжна да отговоря по повод на обвиненията за лъжепророчества. Никакви мои пророчества не съм публикувала, понеже Бог не ми е давал.

Ти твърдеше, че Бог ти бил казал (не го каза че на тебе е казано, но после стана ясно че е на тебе), че било "валиден аргумент" за молитва против еврото, това че хората били гласували нещо си някъде си. Аз тогава ти казах, че това не отговаря на Писанията и че не е валиден легален аргумент пред Божия престол. Ти си настояваше на своето. Това е типично лъжливо откровение. Такива "откровения" в подобни нездрави църковни среди в които си ти са често явление. И аз съм бил в такива среди и аз съм участвал в това духовно пиянство, което приписва всяка втора мисъл на "Бог ми каза" или "Бог ми откри", или на всяко нещо което ти мине пред очите когато се молиш със затворени очи на "видях видение".

ЦитатПреди повече от година писах, че планират да приемат еврото  от първи януари 2026 и Watchman ми писа, че няма да стане, да не говоря така. Казах, че това им е плана и затова беше и нашата съпротива в молитва, но, уви, дадена им е власт да действат.

Те официалните дати за въвеждане на еврото бяха отдавна обявени. В това няма никаква тайна. Ако съм казал нещо, то е да се воюва против това за да не се случи. И това, което направиха беше измама, защото твърдяха че няма никакъв дефицит за да приемат еврото, а сега сами започват процедура по свръх дефицит за 2025-а. Т.е не само че е имало дефицит, ами свръх дефицит, и следователно въвеждане на еврото е в нарушение на собствените им закони.

Ти обаче твърдеше, че цифровото евро щяло да се въведе още през юли миналата година. Аз ти писах, че това са глупости, и че цялото нещо ще отнеме много повече време. Ето сега сме година по-късно и няма цифрово евро все още. Тази война все още се води и ние ще я водим.

Цитат на: Ученик на Исус - Юли 08, 2026, 01:41:00 AMНикакви адвентни църкви не посещавам, преди години посещавах евангелски.

Това не пречи да си приела съботянския квас. Очевидно сама няма да можеш да изтрезнееш от това вино с което си се опила и това пиянство по църквите е голямо. Когато някой реши да излезе от регистрираните църкви и почне да се събира на домашни църкви, той не излиза трезвен от там, а излиза пиян и със всичкия квас насъбран от църквите. И като се съберат 5-10 пияни човека - те продължават със същото пиянство и същия квас, само си представят, че нещо правят различно. Единственото нещо, което би могло да ти помогне в момента да излезеш от това пиянство е да се молиш всеки ден фокусирано на езици, без да примесваш своите думи и мисли. Ето тази тема може да ти помогне в това да осмислиш по-дълбоко ползата от молитвата на езици. Тя би могла подобно на Аведмелех да се застъпи за тебе самата и да те извади от ямата.

Цитат на: Ученик на Исус - Юли 08, 2026, 01:41:00 AMЧетох плана на партията на Радев

План на Радев няма, всички планове се спускат на политическите марионетки от сатанинските централи на Запад. Никой политик няма реална власт, това е шоу за масите. Исус обаче каза да се молим да бъде Божията воля, както на Небето, така и на Земята. Това са плановете по които ние трябва да работим, а плановете на врага ще бъдат прекатурени.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ан

Цитат на: Watchman - Юли 08, 2026, 12:30:23 PMПлан на Радев няма, всички планове се спускат на политическите марионетки от сатанинските централи на Запад. Никой политик няма реална власт, това е шоу за масите. Исус обаче каза да се молим да бъде Божията воля, както на Небето, така и на Земята. Това са плановете по които ние трябва да работим, а плановете на врага ще бъдат прекатурени.

АМИН!

Ученик на Исус

Не знам дали разбрахте, но преди около две седмици ВКС е издал решение за четирима транссексуални да им се сменят имената и документите, което е в нарушение на конституцията. Костадинов тук го обяснява, че са подали жалба, само че той казва трима души, четох решението, четирима са, като делото Шипов се водеше години наред, ако някой е запознат. Та това е за молитва, можем да се молим за отмяната на това решение.

https://www.youtube.com/watch?v=pKdpAZgghOw

Шефката на ЕЦБ пък призовава за отмяна на наличните пари поради климатичните промени и намаляване на въглеродния отпечатък.
На 12 август предстои слънчево затъмнение, като според някои е излязъл класифициран документ на наса, но медиите са го нарекли конспирация преди две години, че гравитацията ще спре да работи за 7 секунди някъде, хората щели да се издигнат на 15-20 метра и очаквали между 40 и 60 млн. жертви.
На 28 август пък има лунно затъмнение, така че също неща за молитва, понеже сатанистите си вършат ритуалите по това време, така че Бог да им осуетява злите дела.

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Август 05, 2026, 12:50:37 PMгравитацията ще спре да работи за 7 секунди някъде, хората щели да се издигнат на 15-20 метра и очаквали между 40 и 60 млн. жертви.

Къде ги намираш тия дивотии. Само ти ли не знаеш че гравитация не съществува? Това е масонска измислица. Съществува плаваемост - по плътните обекти потъват когато са в среда по-рехава от тях, или се издигат ако са в среда по-плътна от тях.

Но дори теоретично да си представим събитие при което хората (и всички предмети, коли, автобуси, камиони, влакове, реки, езера, морета, язовири и океани) да се издигнат на 15-20 метра за 7 секунди, тогава жертвите няма да са 40 и 60 милиона, а ще бъдат в милиарди. Като се има предвид, че 90% от населението на Земята живеят в близост от 100 км от бреговата линия, то ако се вдигнат морета и океани на 20 метра и после се стоварят обратно, само това има потенциала да затрие 80% от човечеството. Подобен катаклизъм ще е сравним само с потопа на Ной, а в Библията няма как пророчествата да пропуснат нещо толкова колосално.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

Мда, веднага си ме подхванал,трябваше да уточня, че се съмнявам в гравитацията и съм гледала покрай плоската земя, че е измислица, но много хора си вярват. Сега не знам какво ще е точно събитието, а те имат толкова оръжия, четох например, че могат да ваксинират с ултразвукови вълни вече, готвят някакво събитие, тя и Пугачова предупреди, да доживеем казва до 2027 г.
Методът за ваксиниране се нарича кавитация:

https://uncutnews.ch/wissenschaftler-entwickeln-ein-nadelfreies-impfstoffverabreichungssystem-mittels-ultraschall/

Отелно с умния прах, който разпръскват, пълен с наноботи, тези дни въздухът ми мирише на прах почти през цялото време.

Nikolay

Цитат на: Ученик на Исус - Август 05, 2026, 13:23:54 PMСега не знам какво ще е точно събитието, а те имат толкова оръжия, четох например, че могат да ваксинират с ултразвукови вълни вече, готвят някакво събитие, тя и Пугачова предупреди, да доживеем казва до 2027 г.
Методът за ваксиниране се нарича кавитация:

https://uncutnews.ch/wissenschaftler-entwickeln-ein-nadelfreies-impfstoffverabreichungssystem-mittels-ultraschall/

Отелно с умния прах, който разпръскват, пълен с наноботи, тези дни въздухът ми мирише на прах почти през цялото време.

Технически детайли:

-Дълбочина на проникване: Обикновено 0.5 до 2 мм под кожата. Това е достатъчно, за да се достигне до имунните клетки в кожата, които са отговорни за създаването на защитен имунен отговор.
  -Разстояние от апарата до кожата: Ултразвуковият апарат се поставя пряко върху кожата (или много близо до нея), за да може вълните да проникнат ефективно. Не се изисква разстояние — контактът или близкото приближаване е ключово за ефективността.
  -Контрол на дълбочината: Чрез настройка на честотата и мощността на ультразвука може да се контролира дълбочината, на която ваксината ще бъде доставена. Например:
        Нисък интензитет: По-повърхностно проникване (например, за кожни ваксини).
        Висок интензитет: По-дълбоко проникване (например, за мускулни ваксини).

-Кавитацията е силово явление, което се използва за разрушаване на тъкани или течности.
  -Безголковата ультразвукова ваксинация използва контролиран ультразвук с ниськ интензитет, за да създаде микроканалчета в кожата и да достави ваксината.

Двете технологии са различни, макар и да използват ултразвук.

Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Ученик на Исус

Изпратиха ми това, на този брат и сестра, сънували са война в България и смърт на младите, казано им е да плачем за България, за да осуети Бог войната:

https://www.facebook.com/100066574546862/videos/2438316769700360/

Преди няколко месеца аз и съпругът ми също имахме сънища за война, да се молим братя и сестри, Бог да осуети войната в страната ни.

Watchman

Изслушах внимателно видеото. Доста неща в него са неясни и неопределени. Против войната ние се молим от години. Не само за България, а за цяла Европа, защото планираната война е между Европа и Русия, а България просто ще обере пешкира като част от европейския съюз и НАТО. Затова ако не искаме война в България, ние трябва да се молим за осуетяването на войната между Европа и Русия.

Не става ясно как така войната ще убие подрастващото население. Бомбите и куршумите не питат на колко си години. Те убиват наред хора от всички поколения. Виждаме това много ясно в Украйна. Ако се има предвид например, че старото поколение ще откаже да воюва и младото, което сега е подрастващо ще се подлъже и ще отиде да воюва и ще бъде изтребено, то поставени по този начин нещата има някаква логика, но това означава, че тази война ще се случи след 10-15 години когато подрастващото поколение ще е достатъчно на възраст да може да воюва.

Доколкото аз чета тази война е планирана да започне в периода 2027-2030-а година, но не по-късно от 2035-а.

Nikolay

Не мога да видя линка от фейсбука, но доколкото знам (има слухове), нещо ще се случи сега Септември-Октомври.
Като е възможно да тръгне от Иран.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]