• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Пророчества и молитви за България

Започната от Ученик на Исус, Ноември 29, 2025, 14:37:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Юли 08, 2026, 01:41:00 AMМислех да не пиша повече тук, но съм длъжна да отговоря по повод на обвиненията за лъжепророчества. Никакви мои пророчества не съм публикувала, понеже Бог не ми е давал.

Ти твърдеше, че Бог ти бил казал (не го каза че на тебе е казано, но после стана ясно че е на тебе), че било "валиден аргумент" за молитва против еврото, това че хората били гласували нещо си някъде си. Аз тогава ти казах, че това не отговаря на Писанията и че не е валиден легален аргумент пред Божия престол. Ти си настояваше на своето. Това е типично лъжливо откровение. Такива "откровения" в подобни нездрави църковни среди в които си ти са често явление. И аз съм бил в такива среди и аз съм участвал в това духовно пиянство, което приписва всяка втора мисъл на "Бог ми каза" или "Бог ми откри", или на всяко нещо което ти мине пред очите когато се молиш със затворени очи на "видях видение".

ЦитатПреди повече от година писах, че планират да приемат еврото  от първи януари 2026 и Watchman ми писа, че няма да стане, да не говоря така. Казах, че това им е плана и затова беше и нашата съпротива в молитва, но, уви, дадена им е власт да действат.

Те официалните дати за въвеждане на еврото бяха отдавна обявени. В това няма никаква тайна. Ако съм казал нещо, то е да се воюва против това за да не се случи. И това, което направиха беше измама, защото твърдяха че няма никакъв дефицит за да приемат еврото, а сега сами започват процедура по свръх дефицит за 2025-а. Т.е не само че е имало дефицит, ами свръх дефицит, и следователно въвеждане на еврото е в нарушение на собствените им закони.

Ти обаче твърдеше, че цифровото евро щяло да се въведе още през юли миналата година. Аз ти писах, че това са глупости, и че цялото нещо ще отнеме много повече време. Ето сега сме година по-късно и няма цифрово евро все още. Тази война все още се води и ние ще я водим.

Цитат на: Ученик на Исус - Юли 08, 2026, 01:41:00 AMНикакви адвентни църкви не посещавам, преди години посещавах евангелски.

Това не пречи да си приела съботянския квас. Очевидно сама няма да можеш да изтрезнееш от това вино с което си се опила и това пиянство по църквите е голямо. Когато някой реши да излезе от регистрираните църкви и почне да се събира на домашни църкви, той не излиза трезвен от там, а излиза пиян и със всичкия квас насъбран от църквите. И като се съберат 5-10 пияни човека - те продължават със същото пиянство и същия квас, само си представят, че нещо правят различно. Единственото нещо, което би могло да ти помогне в момента да излезеш от това пиянство е да се молиш всеки ден фокусирано на езици, без да примесваш своите думи и мисли. Ето тази тема може да ти помогне в това да осмислиш по-дълбоко ползата от молитвата на езици. Тя би могла подобно на Аведмелех да се застъпи за тебе самата и да те извади от ямата.

Цитат на: Ученик на Исус - Юли 08, 2026, 01:41:00 AMЧетох плана на партията на Радев

План на Радев няма, всички планове се спускат на политическите марионетки от сатанинските централи на Запад. Никой политик няма реална власт, това е шоу за масите. Исус обаче каза да се молим да бъде Божията воля, както на Небето, така и на Земята. Това са плановете по които ние трябва да работим, а плановете на врага ще бъдат прекатурени.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ан

Цитат на: Watchman - Юли 08, 2026, 12:30:23 PMПлан на Радев няма, всички планове се спускат на политическите марионетки от сатанинските централи на Запад. Никой политик няма реална власт, това е шоу за масите. Исус обаче каза да се молим да бъде Божията воля, както на Небето, така и на Земята. Това са плановете по които ние трябва да работим, а плановете на врага ще бъдат прекатурени.

АМИН!