• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Онлайн Библейски Ресурси

Започната от The Disciple, Септември 05, 2024, 18:19:44 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

The Disciple

Здравейте, поздравления за всички!
     Радвам се на новия формат на форума.
    Въпроса са ми е , може би, донякъде технически.
    Не е ли некоректно според вас, "e-sword", да твърди, че Софтуера им е безплатен/фрий, след като поне на мене на "Гуугл Плей", ми иска пари?
  Има ли друга възможност за свободно сваляне?

"Преди  всичко  се  пазете  от  Фарисеиския   квас,    които  е  лицемерие!"
          Исус -. Ев  Лука  12:1 стих
  "Mразя, презирам фестивалите ви и няма да благоволя в тържествените ви събрания...отмахнете от мен шума на песните си...НО НЕКА ТЕЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ПОТОК, ПРАВДАТА КАТО ВЕЧЕН ИЗВО

Watchman

Аз винаги съм свалял e-sword безплатно от тук: https://e-sword.net/

Никога не са ми искали пари.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

The Disciple

Цитат на: Watchman - Септември 06, 2024, 01:00:37 AMАз винаги съм свалял e-sword безплатно от тук: https://e-sword.net/

Никога не са ми искали пари.

Ти явно си сеалял за Лаптоп или PC, провери в "Google Play",
ще видиш, че искат пари!

"Mразя, презирам фестивалите ви и няма да благоволя в тържествените ви събрания...отмахнете от мен шума на песните си...НО НЕКА ТЕЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ПОТОК, ПРАВДАТА КАТО ВЕЧЕН ИЗВО

Watchman

То нямаше въобще e-sword за Андроид, явно скоро са пуснали. За Андроид аз ползвам AndBible, доста е добра и безплатна. А пък като гледам за e-sword искат по-малко от 7 лв, което е нищожно малко.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

The Disciple

Цитат на: Watchman - Септември 06, 2024, 12:19:13 PMТо нямаше въобще e-sword за Андроид, явно скоро са пуснали. За Андроид аз ползвам AndBible, доста е добра и безплатна. А пък като гледам за e-sword искат по-малко от 7 лв, което е нищожно малко.

Е, явно всеки си има своя критерий!
    Моето лично мнение е , че такъв вид Софтуер (Божието Слово) трябва да е безплатен и достъпен за всички...

Watchman

Божието Слово си остава безплатно. Самия софтуер не е Божието Слово, а е съвсем отделно нещо, което дава възможност за ползване на Библията на електронни устройства. Твърде възможно е да имат такси за поставяне в GooglePlay и затова там да има някаква такса. Но таксата при всички случаи е достъпна за всички, дори за най-бедните държави. Има алтернативи на е-sword които са без такси.

mak

За компютър е-sword-а е безплатен, за Андроид е $2.99 което е символична цена за такъв софтуер. Няколко пъти съм писал на човека и отговаря на момента.
"Той ти е показал, човече, що е доброто; И какво иска Господ от тебе, Освен да вършиш праведното, да обичаш милост, И да ходиш смирено със своя Бог? " Михей 6:8

The Disciple

Е, щим е символична - плати я, пък аз ще ползвам софтуера...
    Не е проблема в това колко е символична сумата, те могат и 1 ст.да искат , но когато си обявил нещо, че е безплатно,а всъщност не е, най - малкото е некоректно...