• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Тръмп - старият, нов капан за християните.

Започната от Watchman, Юли 16, 2024, 02:39:06 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Watchman

Цитат на: The Disciple - Февруари 21, 2025, 14:43:52 PMНе знам, Уочмман, как ще се изкаже за Джонатан Кан?!

Цялото това пророчество стъпва на датата на раждане на Тръмп и се базира на Кабалата (нумерологията). Моето лично мнение за Кан е че е измамник и твърде вероятно етнически едомец.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

The Disciple

Коректно и справедливо, пред Бога,ще е, и да си ревизирам мнението относно Американците, тъй като не е добре да де фаворизират едни мации, за сметка на други...Бог навсякъде има своите хора...има и добри и лоши риби!
    Истината е, че съм срещал доста долни хора, Американци , които действат съвсем безскрупулно с коварство, лукавщина и лицемерие, считайки го за нещо съвсем нормално,

Но съм срещал и такива, които са били, много свестни хора, истински Християни,
   За които не мога да кажа нищо лошо
   И с които съм имал отлично общение.
    И категорично не е правилно да се слагат всички под общ знаменател!

Това е, в обши линии...

"Преди  всичко  се  пазете  от  Фарисеиския   квас,    които  е  лицемерие!"
          Исус -. Ев  Лука  12:1 стих
  "Mразя, презирам фестивалите ви и няма да благоволя в тържествените ви събрания...отмахнете от мен шума на песните си...НО НЕКА ТЕЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ПОТОК, ПРАВДАТА КАТО ВЕЧЕН ИЗВО

Ученик на Исус

Преди време ми попадна и за Джонатан Кан, че е масон, нарича се месиански равин, проповядва кабала и твърди, че разкрива дълбоките мистерии на Библията, говори за алфа светлина, говори в шоуто на мормон, по масонската ТБН, прави масонски знаци, ето тук има инфо:

https://christianobserver.net/blood-moons-and-shemitahs-and-feasts-more-lies/

Би трябвало християните да имат разпознаване, дори само като се види физиономията на някой, твърдящ, че е вярващ. Кенет Копланд например като го видя и очите му са страшни направо, брр...
Сега с този информационен бум който имаме, всеки да си проверява, длъжни сме да изпитваме всичко.

Watchman

По-долу публикувам превод на материал, който засяга въпроса за Тръмп и Путин в които много християни виждат "спасители":

,,Докато наблюдаваме неумолимия и на пръв поглед необясним марш към война с висока интензивност в Близкия изток и докато наблюдаваме как контролираните елементи на алтернативните медии популяризират Доналд Тръмп и Владимир Путин като наши зараждащи се спасители от ,,сатанинските глобалисти" и техните подли планове, е важно да осъзнаем, че нас ни подвеждат подставени лица. Подготвянето обаче надхвърля простото лансиране на Новия световен ред; това е подготвяне, което в крайна сметка цели изкуствено изпълнение на библейското пророчество и симулиране на Второто пришествие на Христос."

Автор: Ken S

Тази схема за изпълнение на пророчествата е проект на кабалистичните ,,еврейски" централни банкери и техните престъпни партньори от кралското семейство. Тя се организира от кабалистичната ,,еврейска" секта ,,Хабад-Любавич".

Хабад е религиозно прикритие на Мосад и е съсредоточен върху създаването на глобалисткото шоу за последните времена. Освен това тя има интимни връзки както с Доналд Тръмп, така и с Владимир Путин. Всъщност и Тръмп, и Путин имат големи роли в техния сценарий за последните времена.

В първо действие Тръмп е избран за ролята на ,,Мошиах бен Йосиф" (предвестник на месията), а Путин - за ролята на ,,Мошиах бен Давид" (главния месия).

А във второ действие героят на Путин ще премине в ролята на ,,окончателния Антихрист" на фалшивия Исус на глобалистите, ,,Кабала-Христос".

За да заблудят света и да го накарат да приеме техния Кабала-Христос за истинския Исус, глобалистите планират изкуствено да изпълнят библейските пророчества ДВА ПЪТИ. Първото изпълнение ще осигури ,,сатанинската измама", която християните очакват, а второто ще осигури ,,истинското Второ пришествие", което те също очакват.

И в двете изпълнения ще има Христос и Антихрист. И двете ще включват 7-глав, 10-рог звяр от морето и звяр от земята, който ще помага на звяра от морето. И в двете ще има войни Гог-Магог и битки в Армагедон. Но и двете са фалшиви изпълнения. Знам това със сигурност, защото съм наблюдавал как техните пропагандатори полагат основите и на двете и съм документирал техните измами в моя блог.

В ПЪРВОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ глобалистите ще противопоставят ,,американския Антихрист и неговата зла едностранна/еднополюсна СВЯТ" на ,,руския Христос и неговата благосклонна многостранна/многополюсна СВЯТ".

Руският Христос, разбира се, ще бъде изигран от Владимир Путин и затова в контролираните алтернативни медии сте чували толкова много за това, че Путин е ,,добър християнин, който се е изправил срещу западните сатанисти и тяхното NWO". А западният Антихрист в момента е планиран да бъде изигран от заместника на Тръмп ... след като Тръмп бъде убит или по друг начин отстранен от длъжност от предполагаемата ,,Дълбока държава" - ход, който е НЕЗАБАВЕН.

По време на предстоящия конфликт по време на Третата световна война в Тайван, Близкия изток и Украйна Путин ще победи Запада и ще преустрои ,,доминираната от Запада" ООН в многостранна/многополюсна NWO. И за да убедят хората, че преживяват нещо свръхестествено, глобалистите ще организират грандиозно шоу, включващо фалшиви убийства, фалшиви възкресения и фалшиви извънземни - всичко това е възможно благодарение на холивудската магия, секвестираните технологии и почти неограничения бюджет.

В края на това първо изпълнение повечето хора ще бъдат убедени, че Путин е еврейският и християнски Месия и че ,,новата, реформирана" ООН / NWO е неговото демократично царство.

ВЪВ ВТОРОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ, около 3,5 години след стартирането му, НОВИЯ СВЯТ на Путин ще се превърне в доста грозен и на всички ще стане ясно, че са били ,,измамени от Сатаната" да приемат окончателно Антихриста на мястото на Христос. След още 3,5 години на ,,голяма скръб" Путин ще поведе своята армия на ООН и извънземните си приятели срещу втора група пристигащи същества - ,,истинския Исус" и неговите ангели.

В края на това второ изпълнение глобалистите очакват всички да се вкопчат и да приемат представения от тях ,,истински Исус". Чрез този фалшив Исус те се надяват да ни управляват като богове в един постдемократичен свят, който им принадлежи.

Цялата публикация по темата можете да прочетете на английски ето тук.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

The Disciple

Аз лично, не виждам в Д. Тръмп и Путин спасители, ако някой го прави това си е за негова сметка!
      Относно Джонатан Кан, не споделям вашето мнение, само бих напомнил, че Христос каза следното:

" Който отхвърля вас, юене отхвърля, а който отхвърля мен, не отхвърля само мен, но и Този , който ме е пратил"

Всички знаеме съдбата на Еврейския народ, които отхвърлиха Месията и го обявиха за Лъжепророк, измамник и самозванец.

"Преди  всичко  се  пазете  от  Фарисеиския   квас,    които  е  лицемерие!"
          Исус -. Ев  Лука  12:1 стих
  "Mразя, презирам фестивалите ви и няма да благоволя в тържествените ви събрания...отмахнете от мен шума на песните си...НО НЕКА ТЕЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ПОТОК, ПРАВДАТА КАТО ВЕЧЕН ИЗВО

Watchman

Има доста информация за Кан, в това число, че ползва фалшив "еврейски" календар с който да оправдава измислените си пророчества. Само че се оказва, че според същия този календар Исус НЕ МОЖЕ да е Месията. И самия Кан даже признава това.

Затова изследвай нещата, преди да се доверяваш.

small axe

Ученик на Исус

Според това пророчество Тръмп ще бъде убит.

Алисън Паунд

Четвъртък, 27 март 2025 г.

Ето какво казва Господ Бог:

Мъртвите ще се трупат в Украйна.

Да, идва война, световна война.

Френският президент ще тръгне срещу Русия, защото Русия и Путин ще го провокират. Франция не иска война. Те са малка нация. Но техният лидер ще ги вкара във война.

Страните от НАТО ще влязат във война. Днес ви казвам, че мъртвите тела ще се натрупат в Украйна и когато приключат там, агресорите ще продължат напред.

Русия иска повече държави. Това ще бъде постигнато чрез война.

Давам благоволението на Русия пред народите. Не защото са добри, богобоязливи хора, а защото съм решил, че те ще бъдат използвани за унищожаване на много нечестивите.

Тази нация Америка. Дните й са преброени. Злото в Америка е историческо. И народът, Моят народ в този народ, няма да чуе за това! Те не разбират, че съм ПРОТИВ тяхната нация.

Търся хора, които са с мен. Ако искат да бъдат с Мен, тогава трябва да са против това, срещу което АЗ СЪМ.

Аз съм против Доналд Тръмп. Аз съм против нацията на Америка. Тя няма да е велика, няма да има "Златен век". Вместо това ще цари хаос. Когато приключа с Доналд Тръмп, той ще бъде премахнат от пътя.

Ще позволя на тези, които искат смъртта му, да го убият. И това ще стане скоро. Много скоро. Но не се опитвайте да поставите дата на това.

Няма да позволя Моите пророци да поставят дати на нищо. Защото аз съм Бог. Ще правя каквото си искам. И Ми е угодно да не ви казвам датата, на която ще действам.

Ето защо други пророчески гласове са се скърбили – те са прекрачили. Те се опитаха да вложат думи в МОЯТА уста! Никога не съм им казвал деня и часа, когато ще действам. Казах им колко скоро в рамките на седмици и месеци. Това е всичко. Врагът е имал полеви ден с тези, които са публикували дати и часове.

Що се отнася до времето на Моето Завръщане, в Словото Ми е написано, че то ще дойде само СЛЕД като се случат всички събития, описани в Словото Ми.

Много ми омръзна да слушам "скоро възторг", "утре летим". Моят народ е глупав. Те не четат Словото Ми с отворени очи, нито с разбирането на Светия Ми Дух. Те имат свои собствени желания, те имат свои собствени доктрини и теории, които проповядват като факт, истина.

Те трябва да се съгласят с Мен. Ако не го направят, няма да им върви добре в идните дни.

Аз поставям Моите избраници в скръб. Моите избраници трябва да прочетат това, което Словото Ми казва, че ще се случи в скръбта, която идва в края на века. Защото това е скръбта, в която ги поставям.

Няма да ги оставя, нито да ги оставя. Но те ще преминат през тази скръб.

Когато това последно изпитание за вашата вяра приключи, тогава Аз ще дойда за вас и всички очи ще Ме видят на облаците, с цялото небесно войнство с Мен. Дръжте се здраво за Мен и не се отказвайте, но изчакайте този Ден, издържете до края, както искам от Моите възлюбени да направят.
И тогава ще получите венеца на живота.

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Април 02, 2025, 00:35:40 AMФренският президент ще тръгне срещу Русия, защото Русия и Путин ще го провокират. Франция не иска война. Те са малка нация. Но техният лидер ще ги вкара във война.

Това пророчество съдържа доста фактологически грешки, в това число противоречи на очевидни неща.

Първо очевидно е че Макрон се опитва да провокира Русия и Путин, а не обратното. Именно Франция в лицето на Макрон и управляващата клика на Ротшилд искат да вкара Франция, Европа и НАТО във война с Русия. Путин не му трябва нито земя, нито война.

Второ Франция не е малка нация. По официални данни са около 67 милиона.  Това не е малка нация, а е от средно големите нации. Малка нация е България.

Вижда се че пророчеството излиза не от Божия ум, а от човешки ум, който не е много наясно с фактите около Франция и Русия. Като например някой от Текас, който списва блог с думите на неизвестни никому пророци, които никой никога не е виждал нито на живо, нито на снимка или на видео.

Тази жена "Алисън Паунд" звучи като да е фиктивна виртуална личност. Няма никаква информация някой християнин някога да се е срещал с нея и да засвидетелства за това. Същевременно блога събира дарения на името на съвсем друг човек.

Ето защо на мен това пророчество и хората зад него ми се струват лишени от автентичност.

Nikolay

И на мен ми звучи несвързано това пророчество. Говора е едновременно от Бог, Исус и човек. Плюс това което споменава Watchman.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Ученик на Исус

Франция е на 22 или 23 място според класациите за население, не влиза в топ 10 страните.
Пророчествата трябва да ги изпитваме, а времето е добър филтър, ще покаже дали Франция ще нападне Русия, дали Тръмп ще бъде убит и т.н.
Например това, че грабването ще е след скръбта ми звучи разумно, и аз това разбирам от Божието слово, ако и през годините да съм си променяла мнението, много неща не са ни ясни, както Павел пише отчасти знаем, отчасти пророкуваме. Да не бъдем съдници, то така пророци няма да останат, ако ги подхващаме с тоягата.

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Април 02, 2025, 23:10:59 PMФранция е на 22 или 23 място според класациите за население, не влиза в топ 10 страните.

23-то място от 173 нации не е "малка нация". Ако беше на 123-то щеше да е малка. Както написах тя е средно голяма, но в никакъв случай малка. Освен това Франция не води самостоятелна политика, а е част от ЕС, така че въобще не е възможно да се разглежда Франция като самостоятелна единица. Това не е 19-ти век и времето на Наполеон.

Цитат на: Ученик на Исус - Април 02, 2025, 23:10:59 PMНапример това, че грабването ще е след скръбта ми звучи разумно, и аз това разбирам от Божието слово, ако и през годините да съм си променяла мнението, много неща не са ни ясни, както Павел пише отчасти знаем, отчасти пророкуваме.

То няма нужда от някакви пророчества от Интернет за да знаем, че няма никакво "грабване" още по-малко пък "преди скръбта". Има вдигане на светиите във въздуха да посрещнат Христос, след което веднага се завръщат с Него на земята да царуват 1000 години.

Цитат на: Ученик на Исус - Април 02, 2025, 23:10:59 PMДа не бъдем съдници, то така пророци няма да останат, ако ги подхващаме с тоягата.

То в случая няма кого да съдиш, защото такъв пророк не съществува. Това  е някакво медийно и виртуално творение. За да бъде някой пророк, то той първо трябва да е част от Божия народ и да е засвидетелстван от Божиите хора, че е Божий Светия и носител на добрия плод на своето поведение и характер. Апостол Павел също пише, че пророците трябва да се изпитват един друг.

А тази личност представяща се за Alison Pound не съществува в контекста на някое Христово събрание, нито си показва лицето, нито делата. И следователно не отговаря на Библейските стандарти за светия, още по-малко за пророк.

По-скоро някой компилира неща събрани от Интернет, публикува ги под формата на пророчества и след това събира дарения за "служението" си.

Онази жена Celestial, която пророкува лъжливо за Байдън, Камала и Тръмп поне си показва лицето. Въпреки, че и нея никой не я знае част от какво Христово събрание е, и какъв живот води когато камерата не снима.

Ученик на Исус

Гледах видеото, което е качил small axe, смятам, че е редно да се дава някакво кратко обяснение от всеки, който качва видеа, особено пък дълги, админа го прави и така е коректно. Видеото е полезно, оказва се, че тези ноахидови закони са към 100, а 7 са главни, обсъждат се и в ООН, Тръмп иска да се върне смъртното наказание, не знам дали вече е подписал указ, споменава се и за гилотините, които са закупени преди доста години,това го бях чела.Законите няма да важат за евреи, мюсюлманите също не ги смятат за идолопоклонници, споменават се като такива християните, индуистите и будистите.
Видеото не е за размисъл според мен, а за молитва.
За пророците ми прави впечатление, че има много напоследък и за мен това да кажеш така казва Господ е много сериозно. Ние трябва да изпитваме и както казах времето е най-добрият тест.
Във Франция са почнали военни тренировки в градовете, не разбирам как е възможно това, а хората гледат сякаш е шоу и снимат, явно там се готвят за война:

https://vkvideo.ru/video-221416054_456349855?ref_domain=francais.news-pravda.com

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Април 03, 2025, 05:56:29 AMВъв Франция са почнали военни тренировки в градовете, не разбирам как е възможно това, а хората гледат сякаш е шоу и снимат, явно там се готвят за война

И аз гледах такива кадри. Безумно е такова нещо да се водят военни учения в населен град. Прилича на психологическа операция.

Nikolay

Не мисля, че Европа ще тръгне срещу Русия преди САЩ да излязат от НАТО, иначе никой никъде няма да пращат, а ще си разменят ракети.
След което е възможно и Турция да ги замести, при което положение Руснаците ще им се наложи да слизат в наша посока.

През Октомври EU ще стартират CBDC, чрез него ще могат да принуждават вече хората дори и за това да бъдат пращани да воюват, за това бързат да ни вкарат и нас там.
В близките няколко месеца не очаквам да стане нещо в посока разрастване на конфликта.

Тръмп преди да е подготвил принасянето на телетата в третия храм, не мисля, че ще му се случи нещо т.е. трябва да се превзели Газа и да са изритали Палестинците или нещо подобно, не е ясно още. Освен ако тук не се намеси Бог и не ги спре.
Стига да е вярна и тая информация с Третия Храм.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]