• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Тръмп - старият, нов капан за християните.

Започната от Watchman, Юли 16, 2024, 02:39:06 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

Както всички вероятно знаете, най-нашумялата новина от последните дни е опита за убийство на Тръмп. По всичко личи, че това организирано от дълбоката държава, вече излязоха достатъчно факти. Но аз имам съмнения, че замисъла е далеч по-дълбок от простото радикализиране на симпатизантите на Тръмп голяма част от които са сред самоопределящите се за християни.

Аз не бих почнал да разсъждавам за по-дълбок замисъл, ако не се беше появило следното пророчество:

Този човек се казва Brandon Biggs, той изрича това пророчество 3 месеца преди да се случи опита за убийство. Пророчеството е сравнително точно, но не съвсем. Той казва, че куршума ще мине толкова близко до ухото му, че ще му спука тъпанчето. Само, че това, което се случи в действителност е не че тъпанчето е спукано, а самото ухо е простреляно. Останалите неща съвпадат - опит за убийство, куршум прелетяващ близо до главата откъм ухото. Това разминаване има значение, защото Бог няма да обърка детайлите. В момента в който той казва "спука тъпанчето" той си вкарва пръста в ухото посочвайки самото тъпанче, а не мястото в което е прострелян Тръмп.

След което открих това видео от същия човек:

В това видео той съобщава, че пророчеството се е изпълнило, и нощта преди да стане опита за убийство на Тръмп, Бог му е казал, че това ще стане следващия ден и че той трябва да се моли и той се молил цяла нощ.

Тук обаче той, вече бидейки запознат с това как точно е преминал куршума, той променя версията на пророчеството си. В минута 1:15 той казва - куршума проби ухото му, без да споменава нищо за тъпанчето. Щом променя версията, това означава, че той самия осъзнава, че има разминаване. Пак това може да звучи като дребен детайл, но Бог винаги е в детайлите. Затова толкова християни вярват в лъже учения, защото не са се научили да внимават на детайлите на Божиите думи в Писанията.

Така, едно нещо е сигурно. Този човек в момента е световно известен, благодарение на това пророчество и ушите на огромно множество християни са насочени към него, относно това какво той има да каже. А той има да каже много неща.

В това видео например твърди, че Бог му е показал знамето на Антихриста. Било много подобно на старото знаме на Афганистан, понеже имало някакви звезди в него, които били свързани с исляма. Това на мен ми говори, че този човек има неадекватна представа за Антихриста. В тази тема, аз дадох много добре аргументирана позиция, базирана на факти, а не на откровения. И да пак има звезда, ама не няколко и не свързани с исляма.

Нещата стават още по-съмнителни, когато в това видео, същия човек твърди за някакви нови вируси (който е запознат знае, че вируси не съществуват, нито болестите се причиняват от невидими организми наречени "вируси"), щели да убият 350 милиона души. Хората щели да ги е страх да пипат парите и така кеша ще изчезне. Долара щял да се срине, но Тръмп като новоизбран президент щял да обедини валутите на САЩ, Канада и Мексико и да направи нова валута, която да възстанови икономическата стабилност на САЩ.

За тези, които не знаят, проекта за северноамериканска валута, проектно наречена "Амеро", е създаден още от времето на създаването на Еврото, но до този момент не са успели да го осъществят. Знае се също, че проекта както за еврото, така и за амерото е на сатанинските банкери, но този човек го представя, като някакво Божие чудо, което ще спаси Америка от фалит и икономическа катастрофа, защото Бог щял да даде мъдрост на Тръмп като на Соломон.

Сега аз нямам нищо против идеята Бог да дава мъдрост на управници, но някак не ми се връзва идеята, че Бог щял да де соломонова мъдрост на някого за да изпълни замисленото от много време насам от сатанистите.

Ето защо аз си мисля, че покрай цялата тази работа с опита за убийство на Тръмп, започва да прозира нова схема за измама на християните, които да подкрепят поредния сатанински проект. Както християните избраха Тръмп през 2016-а година и именно Тръмп въведе отровните ковид ваксини, даже се хвалеше, че бил "бащата на ковид ваксината", по този начин всичките гласували за него станаха съучастници в това зло дело, което до момента е убило милиони и осакатило милиарди хора по земята.

Затова ми се струва, че сатанистите сега са скроили схемата за пореден път да вкарат християните в това да станат съучастници в новите престъпления на Тръмп против човечеството, които може да включат цифровизацията, премахване на кеша, амерото и дори трета световна война. За мен всичко по-горе изглежда крайно подозрително и написано по сценарий. В това число с въпросното пророчество. Но Бог винаги прави така, че да остави "знак", нещо дребно, което да бъде забелязано от онези, които внимават на Неговото Слово, вникват детайлно в нещата и не се поддават на фалшификати.

Знаете, че всяка автентична банкнота има различни защитни елементи, които да я предпазят от фалшифициране. Ако само един от тези защитни елементи се разминава, това означава че банкнотата е фалшива.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

По важното нещо е ефекта, който има този опит за покушение комбиниран с това пророчество. В него освен всичко се казва, че след покушението Тръмп ще започне да се моли и ще стане "радикално спасен" за Исус. Те повечето заблудени християни в САЩ и преди считаха, че Тръмп е "спасен", но сега не просто щял да е спасен, но "радикално спасен." Тръмп в очите на християните (които бързо забравиха престъпленията на Тръмп с ваксините, които той до ден днешен продължава да рекламира) вече придобива аурата на свръхестествено пазения Божий избор за президент.

Целия този случай радикализира още повече християните, които го подкрепят, и най-вероятно ще спечели онези, които са били на ръба и са имали съмнения спрямо него. По този начин това, което противника печели е че успява да въвлече още повече християни първо да гласуват, и второ да станат съучастници в злините, които са подготвили Тръмп да извърши за пореден път.

Подобно съучастничество в злини ще позволи на небесните началства и власти на тъмнината да обвиняват основателно вярващите пред Божия престол и да издействат ефективни присъди против тях, за да може да получат разрешение да избият колкото се може повече от тях.

В пророчеството от първото видео човека твърди, че Тръмп щял да бъде избран "чрез гласуването на патриотите". Само наивни хора могат да мислят, че някой бива избиран чрез гласуването на масите. Вместо това на власт биват издигани само селектираните от дълбоката държава.

Ето защо аз виждам тази ситуация, като поредния капан за християните.

Повече за концепцията за геноцид на християните, чрез подмамването им да станат съучастници в злини можете да прочетете в тази тема.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Намерена

Този човек го изкарват светец и му се кланят като на бог, а изобщо не заслужава такова внимание. Радикално спасен ли щял да стане? Че той пътува с директен билет за ада, поради всичките си дела.

Вече е ясно - ако искаха да го елиминират онези по върховете, щяха да го очистят, без да им мигне окото и с доста по-малка шумотевица.

Само една обикновена справка за Тръмп из Нета, показва какъв е.

Предците му по майчина линия (шотландка), били презветерианци, тези по бащина (германец) - лутерани. Самият Тръмп не е бил ревностен християнин някога, напротив, по-скоро не се е определял като такъв, а спазвал само определени "християнски" традиции. И изведнъж, рязко завива към юдаизма, заедно със семейството си. Това говори само по себе си достатъчно, какво се случва и предстои.

Отделно, да си спомним, че един от най-ревностните привърженици и агитатори на масовата ковид-ваксинация, беше точно Тръмп.
Тежко им и горко на американците, после и на нас останалите, ако го върнат този на бял кон, с бялата му шапка (защото бил от белите шапки, т.е добрите), както се очертава да стане.

Анко

Тръмп и републиканците постоянно стоят на позиция да се спре войната в Украйна и подкрепата за нея. Това е основната причина според мен за покушението. Инсценировка с прострелване в ухото ми се струва слабо вероятна.

По-младите християни в България се моля да бъдат опазени от заблудите да полагат упованието си в американски или други президенти, пастори-евангелизатори...вечните прочути гости с евангелизации по стадиони и милионни дарения. Ще потърся подходяща тема след малко за един материал за четене и размисъл.
Нашето упование би трябвало да е към Друг.

Еремия 17
5 Така казва Господ: Проклет да бъде оня човек, Който уповава на човека, И прави плътта своя мишца, И чието сърце се отдалечава от Господа.
6 Защото ще бъде като изтравничето в пустинята, И няма да види, когато дойде доброто, Но ще обитава в сухите места в пустинята, В една солена и ненаселена страна.
7 Благословен да бъде оня човек, Който уповава на Господа, И чието упование е Господ.
8 Защото ще бъде като дърво насадено при вода, Което разпростира корените си при потока, И няма да се бои, когато настане пекът, Но листът му ще се зеленее, И не ще има грижа в година на бездъждие, Нито ще престане да дава плод.
9 Сърцето е измамливо повече от всичко, И е страшно болно; кой може да го познае?
10 Аз, Господ, изпитвам сърцето, Опитвам вътрешностите, За да въздам всекиму според постъпките му, И според плода на делата му.

Намерена

ЦитатПубликувана от Анко - Днес в 09:53:27 AM
По-младите християни в България се моля да бъдат опазени от заблудите да полагат упованието си в американски или други президенти, пастори-евангелизатори...вечните прочути гости с евангелизации по стадиони и милионни дарения.

Амин! Съгласна съм с теб, трябва да се молим, Бог да опази и укрепи младото поколение християни.

Watchman

Цитат на: Анко - Юли 17, 2024, 09:53:27 AMИнсценировка с прострелване в ухото ми се струва слабо вероятна.

Ако имаш предвид, че е малко вероятно да са стреляли по него с цел да уцелят само ухото, а не него, и по този начин да инсценират атентат, то си прав. Подобно нещо е твърде рисковано за да се направи по този начин, още повече че той постоянно си върти главата като говори.

Но много хора се съмняват, че той въобще е бил прострелян в ухото, защото запознати хора твърдят че само леко да порежеш ухото то кърви страшно много и цялото му ухо, врат и риза щяха да са в кръв. Но там няма нито една капка кръв. И тук говорим ако ухото е само леко порязано, а не простреляно с дупка в него, тогава кървенето ще е страшно изобилно. Виждаме във видеото че той се хвана за ухото си, но нямаше кръв по дясната му ръка. Не е ясно тогава откъде идват червените черти по лицето му.

Ето защо се предполага че при залягането му в момента в който е заобграден от гардовете може да са използвали фалшива (кинаджийска кръв) за имитиране на прострелването.

Правят впечатление и други неща, секунди след първата стрелба Тръмп се изправя, позира с юмрук за снимка, поставяйки се отново на мушка ако има още скрити снайперисти. Това противоречи на всеки протокол за сигурност. Освен това на тази снимка всичките гардове се смеят точно като за снимка. Някак си не си представям, че ако на мен ми е поверена охраната на важна личност и те току що са го простреляли, на мен ще ми е до смях.

Та има много съмнителни моменти в цялото нещо.

Watchman

Ето едно видео в което се говори, че 163 равина са се събрали и са обявили Тръмп за юдейския месия:

Една от основните задачи на юдейския месия е да избие всички едомци, които равините приравняват към всички християни и всички бели хора. Това е и причината Тръмп да стартира операцията Warp speed за създаването на ваксините и инжектирането им в милиарди хора по света.

Тези, които ваксините не успяха да убият планират да бъдат избити с войни.

Ученик на Исус

Във видеото с пророчеството мъжът с черно е сатанист,това дойде до мен, а "жената" е мъж,травестит.
Възможно е да целят заблуда на християните с този клип. Тръмп беше този, който каза, че ще изпрати военните да ваксинират. Според Лиланд Джонс той е антихриста и август не помня коя дата каза, че ще е Армагедон. Аз не смятам, че ще е толкова скоро, има още неща да се изпълнят.
Държавни глави вече предупредиха, че до 3-4 месеца идва война.Гледах и пророчества за война през есента.Бог знае.Аз сънувах преди войната в Украйна, че бях на тайно съвещание,не ме виждаха,мъжете бяха с тоги, знаех, че е Средновековието,появи се един шпионин,който подслушваше.Та лидерите там наредиха да се изковат 40 меча.
Има монета с Тръмп и Кир,на карнавал в Италия Тръмп е направен като чудовище:

https://www.brighteon.com/54e11785-5396-4509-aa83-87198f313396

Тръмп произнася:"Аз съм избрания", имаше пророчество от Дъглас Лили, който постеше за България три пъти по 40 дена, казваше се,че Тръмп ще построи третия храм.
Интересно е,че не е през цялото време на пандемията президент - 45-и президент на САЩ
20 януари 2017 – 20 януари 2021 г. Тогава Байдън какъв се явява? Ако Тръмп е антихриста, Байдън дали не е част от антракта, докато се реорганизират...

Анко

Цитат на: Watchman - Юли 17, 2024, 17:18:47 PMНо много хора се съмняват, че той въобще е бил прострелян в ухото, защото запознати хора твърдят че само леко да порежеш ухото то кърви страшно много и цялото му ухо, врат и риза щяха да са в кръв. Но там няма нито една капка кръв. И тук говорим ако ухото е само леко порязано, а не простреляно с дупка в него, тогава кървенето ще е страшно изобилно. Виждаме във видеото че той се хвана за ухото си, но нямаше кръв по дясната му ръка. Не е ясно тогава откъде идват червените черти по лицето му.

Ето защо се предполага че при залягането му в момента в който е заобграден от гардовете може да са използвали фалшива (кинаджийска кръв) за имитиране на прострелването.

Правят впечатление и други неща, секунди след първата стрелба Тръмп се изправя, позира с юмрук за снимка, поставяйки се отново на мушка ако има още скрити снайперисти. Това противоречи на всеки протокол за сигурност. Освен това на тази снимка всичките гардове се смеят точно като за снимка. Някак си не си представям, че ако на мен ми е поверена охраната на важна личност и те току що са го простреляли, на мен ще ми е до смях.

Та има много съмнителни моменти в цялото нещо.
Може и да се окаже нещо различно от официалната версия наистина.
До днес не бях гледал видео. Сега потърсих и попаднах на това клипче. Тръмп не се изправя веднага а след близо минута клекнал долу и около него гардовете. Веднага се изправя явно само на монтираните после видеа.

За ухо също съм чувал че кърви много а ризата наистина изглежда чиста и след това.

miro s

Цитат на: Watchman - Юли 16, 2024, 02:39:06 AMКакто всички вероятно знаете, най-нашумялата новина от последните дни е опита за убийство на Тръмп. По всичко личи, че това организирано от дълбоката държава, вече излязоха достатъчно факти. Но аз имам съмнения, че замисъла е далеч по-дълбок от простото радикализиране на симпатизантите на Тръмп голяма част от които са сред самоопределящите се за християни.

Здравейте Уочман!

Според Вас може ли да се вярва на лице изпадало в дългове за милиарди  (по лично признание) и реализирано като медиен образ ? Хора които избирателно си идеализират личности е имало винаги. Те не се вслушват в анализи. На тях им трябва лидер, водач.  В Стария завет хората искат от Бог да имат цар, въпреки че биват предупредени, че това не е добра възможност, според Бог. Хората са като деца, обичат приказки с добър край.

Watchman

ЦитатХора които избирателно си идеализират личности е имало винаги. Те не се вслушват в анализи.

Ти в какви анализи се вслушваш Миро?

Watchman

Тук излезе видео показващо момента в който куршума надрасква ухото на Тръмп:

https://t.me/STFNREPORT/31287

Нямам идея дали видеото е реално или е подправено.

HalleluYah

https://www.facebook.com/100014446772206/videos/1709394039800295/?app=fbl

Всичко е сцена.
Забележете на една от илюминати картите, създадени през 70-те,
80-те години, че пише "нашите снайпери могат да ви свалят по всяко време и навсякъде".
Погледнете внимателно.
Вижда се лицето на тръмп,
както и куршума.
А какво да кажем за фразата
"enough is enough".
Тръмп често повтаряше това в предния си мандат.
Тик ток легендата Мар Мари нарича Тръмп "последния президент, избран от Бога да спаси Америка".

Предстои огромна заблуда.
John 12:25 He that loveth his life shall lose it;
and he that hateth his life in this world shall keep it unto life eternal.

Luke 9:24 For whoever wants to save their life will lose it,
but whoever loses their life for me will save it.

Watchman

На този Мар Мари и на него ми се струва че му направиха показно покушение за да му вдигнат рейтинга и популярността още повече.

Ето тука видео с картата:

Намерена

Този Мар Мари, като го видиш във видеата му, как се носи облечен като някакъв магьосник, ти е ясно, какво може да се очаква от словоблудствата му.

Пробвах да изгледам едно негово видео: "Небесната царица", оставам на вас да прецените и да си вадите изводите.

Само един "вдъхновяващ" цитат ще дам, за привличане на вниманието:
"... Светата майка е новата Ева в стария завет..."

А на безумието попаднах, след като се вдигна шума, че уж искали да го убият.

Така и так е споменат в темата, който иска, може да му се порадва, ето, тук:

https://www.youtube.com/watch?v=ox1a840War8

За тези, които не знаят английски взик, има опция за автоматични субтитри на български.