• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Украйна - огледалото на звяра.

Започната от Watchman, Април 29, 2014, 04:15:36 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

Пилев е ясен, той си пее по нотите на Сорос. Притеснителното е че го следват 6.7 хиляди души от ония които се считат за християни. Т.е. народа няма никакво разпознаване за нищо.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

И на мен ми направи впечатление бройката.

За групата, която бях споменал- твърдо се отказах да общувам, среща се постоянно влиянието на религията на войната и нейните позиции и направления. Всяко аргументирано предложение за повече мисъл и преценка на събитията и предисторията се посреща враждебно-било кремълска пропаганда, появиха се многознаещи жени, заоплакваха се и админите изтриха публикацията дори за Харков...няма смисъл просто

така завърших: "Не искам да доживяваме такъв момент, в който отнякъде да бъде въоръжавана бясно т.нар. македонска държава, тогава българите ще бъдем лошите във филма,че не искаме и не ни харесва...тогава едва може да им просветне на тези сънародници за украинците какво се случи..."

и това изтриха

нато
приема /по-точно завзема...с войски, оръжия, задкулисен натиск, влияние и принуда/ бивши соц, страни, които са близо до Русия. Постоянно се конфронтира с руснаците и ако един ден стане военен конфликт тези страни, които сме най-близо до руснаците сме най-близката им мишена. И ще страдат отново народите които сме близо до руските земи по волята Божия. Тук сме родени, тук живеем тези народи, близки сме и географски. Ако има войни мосю гилотен, сър джон и фрау майне ще наблюдават отдалеч.
Това са техните намерения.

Но има Бог, Той ни пази и ще въздаде на съвременните войнолюбци.

Анко

Цитат на: Watchman - Март 28, 2025, 10:54:18 AMТ.е. народа няма никакво разпознаване за нищо.
така беше и преди 20 години.
Тогава имах повече контакти с хора от църквите...какви глупости вярваха, беше ме яд и срам и не можеше да дискутираш разумно. Смятаха,че врага е този, който им посочва системата, докато те си пеят в църквите...
И днес стигнахме дотук, 20  години по-късно всичко е още по-лъжливо и тъжно, докато правят поредния ютуб канал с интернет проповедници и поредния самозванец, който размахва Библията и е уверен,че Бог го е избрал и ще обяснява Божието Слово по-добре от самото Слово както го прави в действителност.

Ученик на Исус

До края на май военните действия в Украйна ще приключат и след това ще започне рестартиране на властта, обяви бившият премиер Юлия Тимошенко.