• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Форума вече работи

Започната от Watchman, Юли 09, 2024, 18:37:15 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

Имахме технически проблем с форума, препълване на базата данни и трябваше да намеря човек да съкрати базата данни по-такъв начин, че да не се изгуби информацията от форума.

Намерих, оправихме базата и сега всичко работи нормално. Реално умишлено забавих оправянето с 3 месеца, като по този начин дадохме една "съботна почивка" на форума, защото усещах, че е добре да му дадем малко почивка.

Сега всичко е наред и форума може да продължи да се ползва както и преди.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Намерена

Добра среща, отново!

Чудесно е, че админите не сте се отказали от форума и е направено нужното, за да се "виждаме" пак.
Благодаря им, но най-вече на Бог, че форумът ще продължава съществуването си.

Чакането, поне за мен си заслужаваше, а и съботната почивка винаги ми идва много добре!   

Watchman

Направихме и ъпгрейд на форума към най-новата версия, защото техническите проблеми, които имахме бяха свързани с ползването на старата версия. Сега форума има малко по-различен външен вид, ако успея, ще върнем старата кожа, и функцията за показване на последните теми по които е писано.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

В началото си помислих,че точно такава е причината.

После ми се прокрадваха опасения,че може форума да е някак сринат или атакуван...нямам представа как се случва и дори как функционират сайтовете в интернет.

После зачаках.

Благодарен съм.